Dobra i losa iskustva sa prodavcima motora i opreme
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
Re: Dobra i losa iskustva sa prodavcima motora i opreme
hehehehe sta se desi na kraju sa ovim ?
risk,is what makes life worth living.
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Preporuka:
Djenka Herceg Novi
Svaka cast!!!
Djenka Herceg Novi
Svaka cast!!!
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
LION
- Test vozač kaskader

evo do sad ne cuh ni jedan minus za DJENKU HN....svaka cast,samo naprijed
pozitivno iskustvo
-
salmajster
- Biker wannabe

- Vozim: Yamaha V Star 650
sparco wrote:hehehehe sta se desi na kraju sa ovim ?
Šta se desi? Vratio se na biciklo
-
bokibd
- Test vozač kaskader

- Vozim: versys 1000
uf i ja sam imao problema snjim, ne tako velikih kao ti ali poenta je sto me covjek lagao 3 mjeseca. uplatio mu za vizir za moj Versys rekao je da ce doc za mjesec dana. Ja ga zovem poslje 2 mjeseca pitam jeli stigo? "jeste evo ga na carinu" poslje jos 15 dana cekanja zovem ga ponovo. Kaze "evo ga kod mene u radji saljem ti ga sutra preko kurirske sluzbe" Ja cekam sutra dan niko ne zove niko ne dolazi... Opet ga zovem kaze: "kurir nije stigo da ti ga donese jer je imao puno posiljki saljem ti ga ponovo" ja opet sutra dan cekam i kad vidjeh da nece opet doci ja ga zovem i trazim mu ime i broj telefona kurirske sluzbe. kaze " cim dojem u radju pogledacu na odpremnicu pa ti dajem broj" poslje toga sam ga zvao ali cjeli dan mi se nije javio na telefom. Naravno kurir nije dosao. Sutra dan ga opet zovem kaze " evo ga vizir kod mene u radnji kurir nije mogo da te nadje" ja mu kazem neka ga drzi u radnji sutra ujutru oko 10 dolazim u Pg da ga uzme. Mi se dogovorili ok super... Ja ujutru za Pg samo zbog vizira krenuh, dodjem tamo kad radja zatvorena. Jooj prodimio sam cekamja malo niko ne dolazi i onda zovem, niko se ne javlja...tako sam ga zvao jedno 15 puta cekao 3 sata ali dzabe. Poslje 4 sata cekanja stize meni poruka kao: " ne mogu danas da dodjem imam nekih problema" ja poludio ali napisem mu poruku " ok vracam se za BD" i odvezem se autom malo dalje i cekam dalje. Nije proslo 15 min. evo neko se pojavljuje, nije on nego neki momak. Otvara radnju, ja brze bolje tamo uleti unutra. polako smireno bez tenzija. Kazem mu da zove Nenada da ga pita gdje je vizir za mene. Ovaj ga zove i Nenda mu kaze "vizir je tamo u onoj kutiji" Mi tamo njega nema. Opet zove on opet kaze neko drugo mjesto, opet nista. Onda sam vidio da opet zavlaci. I ja mu kazem" sad cemo da pretrazimo cjelu radnju" i mi cjelu radnju pretrazimo ali sve bukvalno sve ali vizir nismo nasli. Mislio sam nesto da mu za tu vrjednost uzmem iz radnje ali necu bez njegovog prisustva i odoh ja. Kasnije sam vizir dobio ali ne od njega nego od jednog momka koji nabavlja robu od njega pa mi je on narucio vizir i umanjio za avans koji sam platio.
Nije mi jasno ovakvo ponasanje, kad sam ga zvao prvi put sto me slagao? Mogo je reci " jbga nemam vizir dodji do radnje uzmi nesto za tu vrjednost" ovako stvarno... ovako od njega NIKAD VISE NISTA. i ko god me pita za njega uvjem mu kazem da ne kupuje tamo.
Nije mi jasno ovakvo ponasanje, kad sam ga zvao prvi put sto me slagao? Mogo je reci " jbga nemam vizir dodji do radnje uzmi nesto za tu vrjednost" ovako stvarno... ovako od njega NIKAD VISE NISTA. i ko god me pita za njega uvjem mu kazem da ne kupuje tamo.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
-
salmajster
- Biker wannabe

Meni još pare nije vratio... Evo za par mjeseci će biti godina a banka mi redovno uzima kamatu (digo kredit)....
Samo da ga dofatim (ne javlja mi se na telefon a i čini mi se da je radnju zatvorio - ili preselio)....
Samo da ga dofatim (ne javlja mi se na telefon a i čini mi se da je radnju zatvorio - ili preselio)....
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
stani u redsalmajster wrote:Meni još pare nije vratio... Evo za par mjeseci će biti godina a banka mi redovno uzima kamatu (digo kredit)....
Samo da ga dofatim (ne javlja mi se na telefon a i čini mi se da je radnju zatvorio - ili preselio) krvi ću mu se napiti....
+1389+
-
salmajster
- Biker wannabe

NikGold wrote:stani u redsalmajster wrote:Meni još pare nije vratio... Evo za par mjeseci će biti godina a banka mi redovno uzima kamatu (digo kredit)....
Samo da ga dofatim (ne javlja mi se na telefon a i čini mi se da je radnju zatvorio - ili preselio) ...
U red? Mani se čini da mene najduže zavlači.. Od avgusta prošle godine.......
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Bilo je par postova i komentara koji su na nivou foruma, pa su obrisani i postovi su editovani...
Molio bih vas da ne pisemo tako, mislim da je stvarno preko svake mjere takve stvari pisati, odrasli smo, nismo djeca.
Molio bih vas da ne pisemo tako, mislim da je stvarno preko svake mjere takve stvari pisati, odrasli smo, nismo djeca.
I kad stojim tesko me pratiti...
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Direktore, neka si ih izbrisao.
Da rečem dvije, ako mogu... Znam iz iskustva (i tuđeg i svog) koliko je tanka i nevidljiva granica između prave i krive strane i koliko lako je čovjek pređe ni ne osjetivši, pa se posle hvata za glavu "što učinih i što ću sad". Nimalo nije lako vratiti se, bez obzira na volju i želju, ali moguće je...
Nekad sam i ja bio spreman da osuđujem svakog živog, posle sam naučio neke stvari i vidio koliko je teško kad život počne da te šuta u guzicu.
Uglavnom, ne znam ovoga Nenada ali koliko sam čuo o njemu, uopšte ne vjerujem u to da on sad neđe likuje "gle kako ih zajebah" nego prije mislim da traži način da se izvuče i makar približno vrati sve kako je bilo. Ne možete znat što se čovjeku dešava niti trčat sa osuđivanjem. Možda bi i njemu bilo pametnije i poštenije da vas nazove i kaže tako je i tako, ali ima situacija kad nije lako shvatiti što treba da se čini, npr. kao kad davljenik mlatara rukama...
Uglavnom, najlakše je osuđivat i ogovarat i tuđim kurcem gloginje mlatit, ali je s mirom i bistrom glavom lakše nać rješenje. Što veli direktor, nijesmo đeca.
Da rečem dvije, ako mogu... Znam iz iskustva (i tuđeg i svog) koliko je tanka i nevidljiva granica između prave i krive strane i koliko lako je čovjek pređe ni ne osjetivši, pa se posle hvata za glavu "što učinih i što ću sad". Nimalo nije lako vratiti se, bez obzira na volju i želju, ali moguće je...
Nekad sam i ja bio spreman da osuđujem svakog živog, posle sam naučio neke stvari i vidio koliko je teško kad život počne da te šuta u guzicu.
Uglavnom, ne znam ovoga Nenada ali koliko sam čuo o njemu, uopšte ne vjerujem u to da on sad neđe likuje "gle kako ih zajebah" nego prije mislim da traži način da se izvuče i makar približno vrati sve kako je bilo. Ne možete znat što se čovjeku dešava niti trčat sa osuđivanjem. Možda bi i njemu bilo pametnije i poštenije da vas nazove i kaže tako je i tako, ali ima situacija kad nije lako shvatiti što treba da se čini, npr. kao kad davljenik mlatara rukama...
Uglavnom, najlakše je osuđivat i ogovarat i tuđim kurcem gloginje mlatit, ali je s mirom i bistrom glavom lakše nać rješenje. Što veli direktor, nijesmo đeca.