Moto Deda Mrazevi 2010 - prijave i spisak ucesnika

Locked
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Re: Moto Deda Mrazevi 2010 - prijave i spisak ucesnika

Post by Ivan Grozni »

Ljudi, ja se stvarno izvinjavam sto nisam cesce na forumu, pa nisam u toku sto se trenutno dogadja. Posto tek sad vidim da sam zakasnio za novcanu pomoc, koju je Milan htio da proslijedi za njega i mene, ista nek ostane za sljedecu akciju.
Prastajte i u njegovo i u moje ime.
Sto se deda Mraz odijela tice, racunajte jedno za mene, trudicu se da budem slobodan taj dan, i da vam se, sa velikim zadovoljstvom, pridruzim u ovoj akciji.

Pozdrav svima,
Ivan
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

Jedna mala digresija. Ja bik za Komanski most samo odvojio pare za donaciju. Ta djeca reaguju drugačije na DedaMraza i motore tj. reakcija je diskutabilna pa samim tim ne bik tamo da se ide bez konsultacija sa psiholozima. I ova regularna dijeca znaju da počnu da histerišu kad vide Dedamraza. Kako kod nas u CG nema previse stručnog kadra, to ne bih ni pod razno tamo išao.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Ljudi, uz totalno poštovanje svima što biste i tamo da idemo, ajde da se za Komanski most priča u drugoj temi kad ovu akciju završimo da se nebi udaljavali od ove koja još nije završena. Ako smo joj se posvetili maximalno daj da to i odradimo, kasnije ćemo se ovim iskustvom lagano preorijentisat i fokusirat na drugu.
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Ja podjoh prekjuche na jedan ragovor za posao i primishe me. Pocheo sam danas oko toga da radim i poshto se radi o poslu koji se radi po smjena, nazalost nisam siguran da li cu se moc organizovat da se pridruzim akciji. Javicu vam blagovremeno chim smjene saznam shto i kako
a poshto sam "gushter" na ovom poslu, nemam kredita da odma u startu mogu da se postavim tako da organizujem mijenjanje smjena sa nekim itd itd. Zao mi je ali tako je kako je... Javi cu vam sve.
Pozdrav!
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Ivan Grozni wrote:Ljudi, ja se stvarno izvinjavam sto nisam cesce na forumu, pa nisam u toku sto se trenutno dogadja. Posto tek sad vidim da sam zakasnio za novcanu pomoc, koju je Milan htio da proslijedi za njega i mene, ista nek ostane za sljedecu akciju.
Prastajte i u njegovo i u moje ime.
Sto se deda Mraz odijela tice, racunajte jedno za mene, trudicu se da budem slobodan taj dan, i da vam se, sa velikim zadovoljstvom, pridruzim u ovoj akciji.

Pozdrav svima,
Ivan
Hogar wrote:Pa, onda, oce li i ostali koji su htjeli a nisu stigli davati pare?

Mi smo skupili dovoljno novca za ovu akciju, a sva je prilika da ce ostati nesto i za jos neku sledecu akciju. Iz tog razloga smo napisali na forumu da nije vise nuzno da sakupljamo novac. Niko vas ne sprecava da ucestvujete u akciji novcano, naravno, ako imate potrebu i zelju:) Meni bi bilo mnogo draže da svi dodjete taj dan da se vidimo, druzimo, da nas bude sto vise i da napravimo dogadjaj, a novac, nekim cudom, trenutno nije bitan :)

Danas me je zvalo par ljudi koji nisu stigli da se organizuju da se cujemo, da daju novac, tako da cemo ga i dalje primati, iskoristicemo ga za neku drugu akciju ili cak uklopiti u ovu, nikoga ko ima zelju necemo odbiti.

Dakle, pozivam vas sve, koji ste stigli da date i ne date novac, ili ce te ga dati, ili necete, ili kako god, sve varijante, da dodjete taj dan da im uljepsamo praznike :) Samo se javite za odijela, jer smo ih kupili 30, a skoro 20 je vec razdijeljeno, a ima dosta najava, pa ako bude trebalo da kupujmo nova ili se snalazimo nekako.

Ivane, tebe i Milana ocekujem u Subotu 18tog.
Ostavio sam vam odijela, samo da znate. Ne zanimaju me izgovori poslom, obavezama i vremenskim prilikama :twisted: :twisted:
I kad stojim tesko me pratiti...
Space Director
NLB Moderator

Post by Space Director »

Gasho wrote:
Space Director wrote:Ljudi, treba da idemo u nabavku odijela za MotoMrazeve.

Molim vas da oni koji su zainteresovani za ucesce kazu, kako bi im rezervisali odijelo.

Konacni datum je 18 Decembar, dan pred Nikoljdan. Subota je, ali moramo ici na tu varijantu, jer puno ljudi ima tog dana obavezu zbog Nikoljdana.

Ima li za mene odijela...

Kupili smo 30, 20 je razdijeljeno, ima jos 10tak.
Odijelo je knap za broj jakne 56, sve preko toga mora se od dva sasiti jedno. Vlada Jovicic je nesto kombinovao oko toga za njega i Marka Calasana, pa vidi sa njim.
Micko82
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Suzuki V-Strom DL650

Post by Micko82 »

prikljucio bih se ovoj akciji
racunajte na mene
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

ja vam ne mogu reci...idem 18-og, trebao bi da idem za beograd...ali ako ne podjem za beograd nije valjda problem da se i ja pojavim ,ali bez djeda mraza odjela...a i meni bi ste nasli odjelo,,malo sutra,,.ja nikako prije petka neznam idem li za bg... ;)
Space Director
NLB Moderator

Post by Space Director »

LION wrote:ja vam ne mogu reci...idem 18-og, trebao bi da idem za beograd...ali ako ne podjem za beograd nije valjda problem da se i ja pojavim ,ali bez djeda mraza odjela...a i meni bi ste nasli odjelo,,malo sutra,,.ja nikako prije petka neznam idem li za bg... ;)
Brate, kad smo nasli za Kopljasa nasli bi i za tebe. On je sasio od dva odijela jedno, tako da to nije problem, no te zajebao taj beograd ;)
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Space Director wrote:
LION wrote:ja vam ne mogu reci...idem 18-og, trebao bi da idem za beograd...ali ako ne podjem za beograd nije valjda problem da se i ja pojavim ,ali bez djeda mraza odjela...a i meni bi ste nasli odjelo,,malo sutra,,.ja nikako prije petka neznam idem li za bg... ;)
Brate, kad smo nasli za Kopljasa nasli bi i za tebe. On je sasio od dva odijela jedno, tako da to nije problem, no te zajebao taj beograd ;)
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Locked