Registracija
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Re: Registracija
Ako sam dobro razumio, kad registrujes vozilo prije nego ti je istekla registracija zadrzavas saobracajnu i predajes je kad odes da podignes novu saobracajnu?
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Dobro si razumio. Ja stalno tako radim. Rok je mjesec dana pre isteka roka.jovan wrote:Ako sam dobro razumio, kad registrujes vozilo prije nego ti je istekla registracija zadrzavas saobracajnu i predajes je kad odes da podignes novu saobracajnu?
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Izgleda da ovo zavisi od toga gdje registrujes. Meni u PG vec godinama uzimaju originalnu saobracajnu iako prakticno uvijek registrujem 20-30 dana ranije. Samo sam je jednom uspio zadrzati, kada sam licno predavao dokumenta u MUPu, tako sto sam premolio gospodju koja prima dokumenta.Galiot wrote:Dobro si razumio. Ja stalno tako radim. Rok je mjesec dana pre isteka roka.jovan wrote:Ako sam dobro razumio, kad registrujes vozilo prije nego ti je istekla registracija zadrzavas saobracajnu i predajes je kad odes da podignes novu saobracajnu?
- Vladika
- Grijač guma

- Vozim: Honda XLV650 Transalp
cavlovic wrote:Vladika, nije tacno da je 15 dana, vec nedjelju od predavanja predmeta. Tacnije, sesti dan poslije 15h, jer poslije 15h dobijaju predmete za naredni dan. Podji danas do loyda i neka ti tacno kazu kad ce biti. Sjutradan, poslije predavanja predmeta, oni dobijaju povratnu informaciju kad ce TACNO biti gotov, a moja pretpostavka je da ce ti u ponedjeljak, 10.09, biti gotova saobracajna.Vladika wrote:Ja sam motor registrovao 31.08. platio 280 eura, odradio tehnicki u Loydu, i sada cekam tablice! Rekli su da se interesujem u MUP za 15 dana. Znaci 15 dana ja ne mogu da mrdnem, iako sam platio tih 15 dana i registracija istice! Nasa posla, covjek moze samo da se nervira ili da iskulira!
Ponovicu se, a jednom je i mexico isto rekao, podjite ranije da registrujete vozila i apsolutno nista ne gubite. Sto sve pominjete zapad (kad smo daleko od njega u svim zivim pogledima) ako postoji nacin da apsolutno nista ne izgubite, i dobijete novu saobracajnu ISTOG SEKUNDA kad predate staru?
Cavlovic, istinu zivu si mi rekao! Podigao sam tablice, taman u ponedjeljak!
-
cavlovic
- Grijač guma

- Vozim: KTM 990 SM-T
Neka je sa srecom!Vladika wrote:cavlovic wrote:Vladika, nije tacno da je 15 dana, vec nedjelju od predavanja predmeta. Tacnije, sesti dan poslije 15h, jer poslije 15h dobijaju predmete za naredni dan. Podji danas do loyda i neka ti tacno kazu kad ce biti. Sjutradan, poslije predavanja predmeta, oni dobijaju povratnu informaciju kad ce TACNO biti gotov, a moja pretpostavka je da ce ti u ponedjeljak, 10.09, biti gotova saobracajna.Vladika wrote:Ja sam motor registrovao 31.08. platio 280 eura, odradio tehnicki u Loydu, i sada cekam tablice! Rekli su da se interesujem u MUP za 15 dana. Znaci 15 dana ja ne mogu da mrdnem, iako sam platio tih 15 dana i registracija istice! Nasa posla, covjek moze samo da se nervira ili da iskulira!
Ponovicu se, a jednom je i mexico isto rekao, podjite ranije da registrujete vozila i apsolutno nista ne gubite. Sto sve pominjete zapad (kad smo daleko od njega u svim zivim pogledima) ako postoji nacin da apsolutno nista ne izgubite, i dobijete novu saobracajnu ISTOG SEKUNDA kad predate staru?
Cavlovic, istinu zivu si mi rekao! Podigao sam tablice, taman u ponedjeljak!
-
jovan
- Test vozač kaskader

Yamaha XTZ 750 ST
Planiram da kupim polovni motor koji je uvezen i placena je carina, pa me interesuje sta sve od papira moram dobiti od sadasnjeg vlasnika i sta mi sve treba od papira da bih mogao registrovati motor na moje ime. Motor je 1993. god.
-
Rvasanin
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki Versys 650
Zovi Balsu, on ti se time bavi.jovan wrote:Planiram da kupim polovni motor koji je uvezen i placena je carina, pa me interesuje sta sve od papira moram dobiti od sadasnjeg vlasnika i sta mi sve treba od papira da bih mogao registrovati motor na moje ime. Motor je 1993. god.
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Carinsku deklaraciju , odjavljenu saobracajnu, kupoprodajni ugovor eventualno prevode stranih dokumenata kod sudkskog tumača odnosno tumačice 
+1389+
-
cavlovic
- Grijač guma

- Vozim: KTM 990 SM-T
jos ako nije platio porez, mora se i porez platiti (17% PDV).NikGold wrote:Carinsku deklaraciju , odjavljenu saobracajnu, kupoprodajni ugovor eventualno prevode stranih dokumenata kod sudkskog tumača odnosno tumačice
Sa svim tim papirima na registraciju i poslije po tablice i saobracajnu
-
jovan
- Test vozač kaskader

Yamaha XTZ 750 ST
U pitanju je Honda XR 600 R iz 1993. god, kupio bih je iskljucivo za makadam.