Tebe je igleda dobro zae.bao?salmajster wrote:Da te nešto zamolim.... Pošto vidim da ga hvališ pretpostavljam da možeš stupit u kontakt s njim. Ajd, molim te, obezbijedi mi da stupim u kontakt snjim, ili mi daj br. telefona na koji će se javit, ili mi reci gdje ga mogu naći....Unkulunkulu wrote:Znate li kako nastaju tračevi?
Na realnu priču koja se prepričava svako dodaje još nešto iz svoje glave...
Evo čist primjer IN AUTO!
Mislim da ima mnoooooogoooo više onih koji su imali fenomenalna iskustva s INom...
Unaprijed zahvalan....
CJENOVNIK NOVIH MOTORA (crnogorsko moto tržište)
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Re: CJENOVNIK NOVIH MOTORA (crnogorsko moto tržište)
-
salmajster
- Biker wannabe

- Vozim: Yamaha V Star 650
Ne pitaj....
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
nisam gledao čovjeka odavno i ne znam što se dešava s njim, ali rekoh neđe i opet ću - sa njim sam imao samo dobro poslovanje i pozitivno iskustvo. Žao mi je što ima toliko negativnih iskustavaUnkulunkulu wrote:Znate li kako nastaju tračevi?
Na realnu priču koja se prepričava svako dodaje još nešto iz svoje glave...
Evo čist primjer IN AUTO!
Mislim da ima mnoooooogoooo više onih koji su imali fenomenalna iskustva s INom...
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Ja sam naručio motor, uplatio avans i rekao da ću moći da uzmem motocikl tek za 25 dana. Motocikl je stigao u PG kroz 12 dana, tako da me je čekao u salonu kada sam došao da ga preuzmem. Platio ostatak i pošao kući na novom motociklu. Dodao još nešto novaca i kupio kacigu. Eto, to je moje iskustvo, ništa specijalno, zapravo onakvo kakvo treba da bude.
No, i moj zet je trgovao motocikl tamo i njegovo iskustvo je ... Te riječi se ne mogu preneti, uglavnom čovjek ništa lijepo nema da kaže.
Šta od ova dva primjera prije ostavi utisak kod treće strane koja razmišlja da li da tamo trguje nešto? Pa, i u ovom, kao i u većini slučajeva uvjek je ,,glasnija'' negativna strana.
No, i moj zet je trgovao motocikl tamo i njegovo iskustvo je ... Te riječi se ne mogu preneti, uglavnom čovjek ništa lijepo nema da kaže.
Šta od ova dva primjera prije ostavi utisak kod treće strane koja razmišlja da li da tamo trguje nešto? Pa, i u ovom, kao i u većini slučajeva uvjek je ,,glasnija'' negativna strana.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Evil_Zo
- Stoper

- Vozim: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE
Da li neko zna ko je sada ovlasceni serviser za KTM, je li i dalje Musa ili ima neko novi?
Ne mogu nikako da stupim u kontakt sa Nenadom, uvijek mi je on zakazivao kod Muse, a treba da odradim servis ove dane...
Ne mogu nikako da stupim u kontakt sa Nenadom, uvijek mi je on zakazivao kod Muse, a treba da odradim servis ove dane...
"90% of motorcycle racing is between the ears" - Kevin Schwantz

Zivi svaki dan ka' da ces sjutra umrijeti, cuvaj se sramote ka' da ces trista godina zivjeti.
武士道
Zivi svaki dan ka' da ces sjutra umrijeti, cuvaj se sramote ka' da ces trista godina zivjeti.
武士道
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Musa i dalje a Andrej je novi zastupnikEvil_Zo wrote:Da li neko zna ko je sada ovlasceni serviser za KTM, je li i dalje Musa ili ima neko novi?
Andrej 067 836 837
MUsa
+1389+
- Evil_Zo
- Stoper

- Vozim: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE
Hvala 
"90% of motorcycle racing is between the ears" - Kevin Schwantz

武士道
武士道
-
leo369
- Stoper

ima li ko aktuelan cijenovnik skutera u krisma motors?
- pajko87
- Grijač guma

- Vozim: BMW R1200 GS
znate li daju li se dje motori na lizing ..? jebi ga jebe me permanent plata nemogu pokupit za motor a da mi ostane da se zajebavam pa mi je ili jedno ili drugo 
Hasta Siempre, Comandante
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Nidje. Ja sam se raspitivao zimus. Za lizing vozilo treba biti kasko pokriveno i od kradje, a to ni jedna osiguravajuca kuca u CG ne radi. Ako hoces nov motor na rate.... trazi zirante.