Novi Suzuki V-Strom 650
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Re: Novi Suzuki V-Strom 650
Koliko se mene cini ni jedan novi nije nabavljan, lise onoga stroma, koji je vracen a moze bit svasta. Ovi stari su uglancani, servisirani, promijenje gume, i cini mi se to je to.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
ovako, motor je prosle godine kostao 7.300 e bez ikakve opreme. Jeli puno dodati jos 200 e za ovaj, pa neka je presao tih 8000 k .
Kad prodajete vase motore, pricate kao da nijesu vozeni, to je sve extra, a kad kupujete nadjete hiljadu mana.
Ja sam imao pare za novi Suzuki ali mi se nije dopadao...
Ako bih kupovao Stroma, to bi iskljucivo bio stari model.
I evo jedne molbe za sve koji mogu pomoci. Nadjite mo ovakav motor, sa svom ovom opremom, sa ovom kilometrazom i ovako ocuvan za manje para, i kupujem ga.
Jos nesto, i ova cijena od 7.800 e koliko stoji na njemu ce ici dolje , bar 10 posto.
Kad prodajete vase motore, pricate kao da nijesu vozeni, to je sve extra, a kad kupujete nadjete hiljadu mana.
Ja sam imao pare za novi Suzuki ali mi se nije dopadao...
Ako bih kupovao Stroma, to bi iskljucivo bio stari model.
I evo jedne molbe za sve koji mogu pomoci. Nadjite mo ovakav motor, sa svom ovom opremom, sa ovom kilometrazom i ovako ocuvan za manje para, i kupujem ga.
Jos nesto, i ova cijena od 7.800 e koliko stoji na njemu ce ici dolje , bar 10 posto.
Yamaha... Touching your heart
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Podatak koji ja imam (od prije nekoliko godina) je da saobraćajna policija ima 410 pripadnika, 50-ak ručnih radara, 60-ak automobila i 20-ak motocikala (koji su dosta matori) 
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Pricamo o motoru i OPREMI koju nosi onaj V-Strom polovni sto stoji PROKOM i pokusavamo da razumijemo cijenu koju traze za njega.
Ajmo onda ovako....
Dukin Strom je 2007-8 godiste bio, presao blizu 40 000km ali kvalitetnih (mislim na pouzdano redovno servisiranje).
Mislim da je ta kilometraza nista za taj motor a sobzirom da je na motor bukvalno sva moguca oprema sto postoji za V-Stroma kao i cinjenicu da su mu gume bile extra,
plochice extra, zamijenjeni lanac i lancanici, registrovan i imajuci u vidu cijenu, motor je bukvalno bio DZABE jer ako bi se oduzela sva oprema i sto je ulozeno u njega,
ispada da je motor prodavan za citavih 2000 eura.
E ajmo sad da vidimo taj V-Strom koji stoji u Prokom po cijeni od recimo 7000 eura za koju ja vjerujem da ces moci da ga uzmes.
Dakle V-Strom 2010 godiste, 7000 km presao, sa svom mogucom opremom, pod predpostavkom u vrijednosti od 2000 eura, podrazumijevajuci sva tri ORIGINAL SUZUKI kofera u istoj boji itd itd.
Svi znamo koliko kosta sva ORIGINAL oprema koja je na njega i ako bi oduzeli 2000 eura recimo koliko sve ono sto je na njega dodato kosta onda dolazimo do podatka
da je dakle V-Strom 2010 godiste 5000 eura. Tom logikom ja mislim da je to FER cijena za taj motor. To je moje misljenje sto se konkretno tog motora u PROKOM tiche.
Ja mislim da nema vozacha STROMA koji bi svoj motor danas prodao ispod 4500-5000 ako pricamo o modelu 2007-8 godiste0
i zato mislim da je cijena od 7000 eura za ONAKAV MOTOR BEZ JEDNE JEDINE TACKICE 2010-to godiste sa full fullova opremom REALNA.
Druga je stvar sto smo mi navikli da gledamo po Crnoj Gori SHOK cijene raznoraznih motora novije generacije iz nama poznatih razloga
(situaciji u Crnoj Gori) pa sudimo po tome.
Ajmo onda ovako....
Dukin Strom je 2007-8 godiste bio, presao blizu 40 000km ali kvalitetnih (mislim na pouzdano redovno servisiranje).
Mislim da je ta kilometraza nista za taj motor a sobzirom da je na motor bukvalno sva moguca oprema sto postoji za V-Stroma kao i cinjenicu da su mu gume bile extra,
plochice extra, zamijenjeni lanac i lancanici, registrovan i imajuci u vidu cijenu, motor je bukvalno bio DZABE jer ako bi se oduzela sva oprema i sto je ulozeno u njega,
ispada da je motor prodavan za citavih 2000 eura.
E ajmo sad da vidimo taj V-Strom koji stoji u Prokom po cijeni od recimo 7000 eura za koju ja vjerujem da ces moci da ga uzmes.
Dakle V-Strom 2010 godiste, 7000 km presao, sa svom mogucom opremom, pod predpostavkom u vrijednosti od 2000 eura, podrazumijevajuci sva tri ORIGINAL SUZUKI kofera u istoj boji itd itd.
Svi znamo koliko kosta sva ORIGINAL oprema koja je na njega i ako bi oduzeli 2000 eura recimo koliko sve ono sto je na njega dodato kosta onda dolazimo do podatka
da je dakle V-Strom 2010 godiste 5000 eura. Tom logikom ja mislim da je to FER cijena za taj motor. To je moje misljenje sto se konkretno tog motora u PROKOM tiche.
Ja mislim da nema vozacha STROMA koji bi svoj motor danas prodao ispod 4500-5000 ako pricamo o modelu 2007-8 godiste0
i zato mislim da je cijena od 7000 eura za ONAKAV MOTOR BEZ JEDNE JEDINE TACKICE 2010-to godiste sa full fullova opremom REALNA.
Druga je stvar sto smo mi navikli da gledamo po Crnoj Gori SHOK cijene raznoraznih motora novije generacije iz nama poznatih razloga
(situaciji u Crnoj Gori) pa sudimo po tome.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

Sve preko ovog komentara je suvisno.
Barachine STOP.
Barachine STOP.
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
sparco wrote:aj ti 90tih a onih 6 7 novih ? prije par godina nabavljenih ?
Definisi par godina, posto im je lise stroma najnoviji model BMW R1150RT koji je prestao proizvoditi 2005 godine. Dakle, minimalno 7 godina, a nesto mi se cini da su 2003 godiste, sto se moze i provjeriti.
Prije toga su vozili R850RT, to su vjerovatno ti o kojima mexiko prica, a da su iz 90tih.
I kad stojim tesko me pratiti...
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Motor mladji 3 pune godine je definitivno vrijedan 2000 eura vise sa 3 godine mladjom ORIGINAL opremom u istoj boji i sa 25000 kilometara manje, po meni! 
Sto se bacanja para tice, mislim da niko od nas nema potrebe za "bacanjem" para, sve ovo sto mi prdnjavimo i vozimo moze da nam zxavrsi motor od 1000 eura,
15-20 godina star, bez ikakve opreme sem jakne i kacige zar ne? Pa treba da postavimo pitanje zasto kupujemo novije i skuplje? Koji ce nam matrak da bachamo pare?
Imamo kolegu na forumu koji se zove Marko Calasan...covjek je imao budzet da kupi novi motor ali je napravio RAZUMAN izbor i kupio HONDU iz 90-tih pa za ostatak para
obisao skoro cijelu Evropu...to prelijepo zvuchi i totalno razumljivo...Bolje je tako uraditi nego kupit novi motor i vozit Hercegovackom naredne 2 sezone ali mi smo staaaari jebachi
volimo da merachimo na nove mashine, da ga parkiramo i gledamo, da mu se divimo onako dok ga gledamo i da ga pokazujemo svatas?
Takvi smo i sa zenama...ne gledamo one polovne sto vise nisu ni za k... no one mlade stasite, prsate i guzate...to nam je u krv...
Sto se bacanja para tice, mislim da niko od nas nema potrebe za "bacanjem" para, sve ovo sto mi prdnjavimo i vozimo moze da nam zxavrsi motor od 1000 eura,
15-20 godina star, bez ikakve opreme sem jakne i kacige zar ne? Pa treba da postavimo pitanje zasto kupujemo novije i skuplje? Koji ce nam matrak da bachamo pare?
Imamo kolegu na forumu koji se zove Marko Calasan...covjek je imao budzet da kupi novi motor ali je napravio RAZUMAN izbor i kupio HONDU iz 90-tih pa za ostatak para
obisao skoro cijelu Evropu...to prelijepo zvuchi i totalno razumljivo...Bolje je tako uraditi nego kupit novi motor i vozit Hercegovackom naredne 2 sezone ali mi smo staaaari jebachi
volimo da merachimo na nove mashine, da ga parkiramo i gledamo, da mu se divimo onako dok ga gledamo i da ga pokazujemo svatas?
Takvi smo i sa zenama...ne gledamo one polovne sto vise nisu ni za k... no one mlade stasite, prsate i guzate...to nam je u krv...
Last edited by Lavlje-Srce on 14 Jan 2012 21:33, edited 1 time in total.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

Ima se za bacanje Stijovicu , ima .Tattoo wrote:NIKO .... oca mi jebi ako sam ti ja ovu logiku razumio .....ako je tako kao sto sam pokusao shvatiti ...
na oba stroma ma ista vrijednost opreme .... i samo zbog PAR godina i 25000 km. - razlika u cijeni je 2000 Eura ???
SAMO 2.000 eura ...
Zasto ona "baciti" 2000 eura....osim ako se nema za bacanje ?
- DUKA
- Grijač guma

- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Sto se tice ovih BMW potrudicu se da vam dam u ponedjeljak pravu informaciju. Najnovije sto je nabavljano su oni skuteri.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!