Tunel Sozina - UPDATE strana 5 - u najavi smanjenje cijene
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
-
cicija
- Biker wannabe

- Vozim: Yamaha X-MAX 250
Re: Tunel Sozina - UPDATE strana 5 - u najavi smanjenje cije
E pa onda hvala Tomo, zivio druze!
-
Gacho
- Biker wannabe

- Vozim: X city
Svaka cast ja ne prolazim puno kroz taj tunjel ali kada se neko za nesto zauzme onda se mozemo i necemu nadati

F'the Coca .F,the pizza all we need is Shljivovitza
-
VLADO PG
- Stoper

- Vozim: suzuki GSX-R
Tunel Sozina za motore i dalje 2,5e danas prosli nas 8 na motorima.pozz
-
cicija
- Biker wannabe

- Vozim: Yamaha X-MAX 250
ja bas danas pitah kad ce nove cijene za motore-"nismo jos dobili novi cjenovnik, ne znamo kad ce"...
valjda zavrse do sezone to
valjda zavrse do sezone to
-
LION
- Test vozač kaskader

evo braco bajkeri,vidim da se ova tema,,rastegla,,na osam strana...pa da i ja napisem sto mislim o sozini.mada kod mene nije u pitanju samo sozina...u pitanju mi je citav ovaj raspali sistem vlasti...pa onda se kroz sozinu moram osvrnut na komplet sve.
ja bi iskreno volio da se prolaz kroz sozinu naplacuje ne 2,5e nego 5e...pa da niko od nas ne prolazi...da se i tarifa za auta jos podigne,pa da ni auta ne prolaze...e,onda da jos malo skoci gorivo...recimo na 2e...pa da i gorivo slabo prolazi.e..iskreno i od svega srca to bi volio....a volio bi jer bi onda ovaj usljivi i debilni narod/izuzev nekih/izaso na ulice i napravio haos,oli ti ga neko haoticno nemirno stanje...pa kad bi preturili ove debile sa vlasti onda bi smo mogli normalne stvari cinjet i normalnu drzavu pravit,jer me iskreno u ovakvoj situaciji zabolje patka oceli prolaz kroz sozinu bit 2.5e ili 5e...icu okolo...necu ovim debilima punit spagove.nazalost nadamo se boljim vremenima,a nikako ih nema...i ovo sto vi cinite za cijenu prolaska kroz tunel sozine je meni pomalo i smijesno...ne zamjerite..ja se osjecam bas ovako kako sam napisao,koliko god to normalno ili nenormalno zvucalo.da ste zvali na neki strajk ili izlazak na ulice..tu sam...braco bajkeri bicu prvi u redove...ali da ispravljam neke sitne krive drine i zadovoljavam se sitnim ,,dopinzima,,...meni je to bez ikakvog smisla.opet kazem...ja to tako gledam iz mog ugla.jebiga...ne mislimo svi isto...
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Naravno da ne mislimo svi isto.... različite percepcije.... evo recimo ja mislim da živimo u visoko uređenom društvo i naravno ima mana ali ko ih nema. Mi smo ozbiljan kandidat za EU čak se ovih dana i snima spot za eurosong đe će mo naravno bit prvi. I meni je svejedno jel 2,5 ili 5 jer je standard takav da se nećemo u ta dva evra gledat. Ja vazda kad prođem kroz Sozinu nedam im 2,5 no im bačim 5 e 
+1389+
-
LION
- Test vozač kaskader

hahaha....Janko,ne kapiraju svi sto je ,,pjesnik,,htio da kaze...
stvarno,ovaj narod nije spreman za nikakve promjene...nazalost./opet,izuzev sa nekima.../
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Sto vele Buksovci "ovaj narod treba jebat" e pa vec ga i to na suvo,a i neka kad smo takvi.
Cojstvo,junastvo,obraz,ucinjeni,ne damo na sebe...sve su to price pricine,mi smo
spijuni,olosi,prevaranti,ulizice,smradovi,lopovi,kurve,sljam...u oko ne bi punuli jedni drugima!
Nikad se ovdje nista nece promijeniti,nije nama samo vlast kriva,koliko je narod nikakav (cast izuzecima jer ih stvarno ima)
Registracija kao da vozim Maybaha,a ne motor na 2 tocka,gorivo kao da mi daju kerozin a ne smece za 1,5e...da se ne hvatam zivotnih namjernica i racuna!!!
Sto kaze Lion najmanji je nama sozina problem!!!
Cojstvo,junastvo,obraz,ucinjeni,ne damo na sebe...sve su to price pricine,mi smo
spijuni,olosi,prevaranti,ulizice,smradovi,lopovi,kurve,sljam...u oko ne bi punuli jedni drugima!
Nikad se ovdje nista nece promijeniti,nije nama samo vlast kriva,koliko je narod nikakav (cast izuzecima jer ih stvarno ima)
Registracija kao da vozim Maybaha,a ne motor na 2 tocka,gorivo kao da mi daju kerozin a ne smece za 1,5e...da se ne hvatam zivotnih namjernica i racuna!!!
Sto kaze Lion najmanji je nama sozina problem!!!
-
LION
- Test vozač kaskader

Madza...tacno tako.nego ko je nama kriv sto se trudimo da pokupimo ,,mrvice,,....jebem ti ja i mrvice i drzavu.icu okolo...i treba nas i guzit i jebat,kakvi smo,gnjili i jadni....pih./izuzev nekih,kojima skidam kapu.../.