MC "BODIN", Kolašin

Predstavite Vaš klub, kad/đe su događaji koje organizujete i sve vezano za Moto Klubove u i van CG
Post Reply
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda VT750C

Re: MC "BODIN", Kolašin

Post by Kolasinac »

Hvala, Zorane! Pa, polako primamo članove, u međuvremenu je došlo do nekoliko izmjena (saglasili smo se da promijenimo logo, pošto većina članova vozi krosere ili nešto slično, a onaj logo je prikladniji za kruzere, čopere i tako...), ali makar ne tapkamo u mjestu. :)

Ja sam proveo posljednjih nekoliko dana vozikajući se po Kolašinu u potrazi za lokalom u kojem možemo da se okupimo, a da su nam motori u vidokrugu (ne bih da se neko dijete popne da se slika pa da obali nečiji motor ili nekoliko motora kao domine, meni je juče neko s**bao žmigavac jer je obalio motor), zasad je najbolja opcija Balkan, u ulici od policijske stanice prema glavnoj, jer se može ući u dvorišta zgrada kroz neki prolaz, pa su motori tu, ako sjedimo u bašti. Sve to važi samo ako govorimo o kafićima u centru, po gradu ima dosta kafana, bifea i sličnih objekata gdje se mogu steći svi ti uslovi. Moj broj je 068/13-10-13, pa se možete javiti, a možete me potražiti i u lokalu SFRJ, u glavnoj ulici (ako nijesam tamo, gazde i konobari će imati broj), Mikan Medenica je potpredsjednik kluba (i član ovog foruma), ko ga zna može se javiti i njemu (da ne ostavljam ja sad njegov broj), a ubrzo ćemo se organizovati tako da to sve olakšamo. Trenutno je sjedište kluba u jednom objektu pored moje kuće, gdje je ranije bio poslovni prostor, ali sam sve bliži ideji da to premjestimo u neki kafić. Sad, pomenuo sam centar Kolašina i lokale van centra, ali u Kolašinu, a najsigurniji način da nas nađete jeste da posjetite restoran Djevojački most, malo (oko kilometar-kilometar i po sa desne strane) iza Kolašina, prema Trebaljevu (sa druge strane magistrale je auto-servis "Kujović"), tu smo se sastali i to drži jedan od članova kluba, on će lako javiti ostalima.
Image
Mikan
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Afrika Twin

Post by Mikan »

Kolasinac wrote:Hvala, Zorane! Pa, polako primamo članove, u međuvremenu je došlo do nekoliko izmjena (saglasili smo se da promijenimo logo, pošto većina članova vozi krosere ili nešto slično, a onaj logo je prikladniji za kruzere, čopere i tako...), ali makar ne tapkamo u mjestu. :)

Ja sam proveo posljednjih nekoliko dana vozikajući se po Kolašinu u potrazi za lokalom u kojem možemo da se okupimo, a da su nam motori u vidokrugu (ne bih da se neko dijete popne da se slika pa da obali nečiji motor ili nekoliko motora kao domine, meni je juče neko s**bao žmigavac jer je obalio motor), zasad je najbolja opcija Balkan, u ulici od policijske stanice prema glavnoj, jer se može ući u dvorišta zgrada kroz neki prolaz, pa su motori tu, ako sjedimo u bašti. Sve to važi samo ako govorimo o kafićima u centru, po gradu ima dosta kafana, bifea i sličnih objekata gdje se mogu steći svi ti uslovi. Moj broj je 068/13-10-13, pa se možete javiti, a možete me potražiti i u lokalu SFRJ, u glavnoj ulici (ako nijesam tamo, gazde i konobari će imati broj), Mikan Medenica je potpredsjednik kluba (i član ovog foruma), ko ga zna može se javiti i njemu (da ne ostavljam ja sad njegov broj), a ubrzo ćemo se organizovati tako da to sve olakšamo. Trenutno je sjedište kluba u jednom objektu pored moje kuće, gdje je ranije bio poslovni prostor, ali sam sve bliži ideji da to premjestimo u neki kafić. Sad, pomenuo sam centar Kolašina i lokale van centra, ali u Kolašinu, a najsigurniji način da nas nađete jeste da posjetite restoran Djevojački most, malo (oko kilometar-kilometar i po sa desne strane) iza Kolašina, prema Trebaljevu (sa druge strane magistrale je auto-servis "Kujović"), tu smo se sastali i to drži jedan od članova kluba, on će lako javiti ostalima.
Pozdrav svim bajkerima a ovih dana kroz Kolasin ih ima zaista puno.Prije neki dan smo nas desetak sa motornim sankama zatvorili sezonu voznjom od Jezerina do Komova sa pauzom na Tresnjeviku u cuvenoj kafani kod Sava Lekica.Za tih par sati je proslo na desetine motora u oba smjera i bilo je lijepo vidjeti jos uvijek snijeg i sanke na tom prevoju i kolege bajkere.Bojane- evo i moj broj ako nekom zatreba pomoc ili informacija na putu kroz Kolasin.069 032 765 Milos-Mikan Medenica. Ps Peko ima li sta novo oko logo-a kluba,pozdrav.
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Одг: MC "BODIN", Kolašin

Post by NikGold »

E moj mikane ja bi volio da me ko sankama provoza
Koliko ima snijega gore, kad ce moc endurasi da zapnu

pOsLaTo iZ SSPARTE
+1389+
Mikan
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Afrika Twin

Re: Одг: MC

Post by Mikan »

NikGold wrote:E moj mikane ja bi volio da me ko sankama provoza
Koliko ima snijega gore, kad ce moc endurasi da zapnu

pOsLaTo iZ SSPARTE
Endurasi ako zapnu mogu i sad,motor na ledja pa u prtinu jedan za drugim :lol: Kopno je do ispod Vranjaka ali ako ga "neko"ne ocisti trebace jos mjesec da se sam istopi cijelom duzinom od ski centra do Biogradskog jezera.
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Re: Одг: MC "BODIN", Kolašin

Post by dexbudva »

Opet Rusi napadaju hakuju. Jedna pjesma kaze ni Rusi ni Ameri ni Cetinjski Saneri 8-):lol::lol:8-)

poslato iz konzulata italije
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
DODAMAN
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Black cruiser

Post by DODAMAN »

Peko, ja te ne pitah, ima li kakav update sto se tice kluba? :dance: :D
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma

Post by Kolasinac »

Biće brzija dana. :)
Image
Montenegro
Grijač guma
Grijač guma

Post by Montenegro »

Malo sam pretrazivao klubove u CG, pa naleceh na ovaj Kolasinski posto sam vidio i na slikama da ste na gulasu bili kod vukova.

Nisam znao da u Kolasinu ima registrovan moto klub.

Cestitke za trud !!!
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma

Post by Kolasinac »

Montenegro, pozdrav! Registrovani smo već dvije-tri godine, ali i dalje smo u razvoju. Ove godine bi trebalo da budemo dosta aktivniji. Zahvaljujem za podršku.
Image
Post Reply