Hogar wrote:Evo, danasnja info, Honda Transalp 7.200, Honda Transalp ABS 7.600 eur, franko "do vasih vrata". Na ovo jos samo rega od nekih 400-njak jevreja. Da nadjoh nekoga ko ce mi dati lizing za motor (a zvah ih par), o'ma bi ga narucio. Pa, ako neko zna firmu da lizira motore... javite...
Hogar wrote:Evo, danasnja info, Honda Transalp 7.200, Honda Transalp ABS 7.600 eur, franko "do vasih vrata". Na ovo jos samo rega od nekih 400-njak jevreja. Da nadjoh nekoga ko ce mi dati lizing za motor (a zvah ih par), o'ma bi ga narucio. Pa, ako neko zna firmu da lizira motore... javite...
uh... pravi motor...
Model 2010., svidja mi se ova boja:
Model 2009., svidja mi se ova boja:
Tek da se zna...
Al da kupujem sada, pala bi ova - ona dolazi s ABS-om:
Upravo sam zavrsio zvanje svih osiguravajucih kuca u CG kojih sam se ja sjetio - ni jedna ne vrsi kasko osiguranje motora od kradje. Zapravo, oni tvrde da niko na prostorima ex-Jugoslavije to ne radi, pa bi me interesovale informacije forumasa iz okruzenja? Da li se to radi u Hrvatskoj ili Srbiji - odnosno da li se moze kupiti motocikl na lizing.
Ako se ne varam, ali većina osiguravateljskih kuća u Hrvatskoj tretira po tome motocikle i aute isto, znači može ih se osigurati protiv krađe...
Upitao sam kod Euroherca (kod kojega ja imam sva vozila) za kasko osiguranje protiv krađe, i doznao da samo kasko protiv krađe ne postoji, ali postoji ako se ugovori kasko i za štetu i za krađu u istoj polici. Kod osiguranja kasko za štetu, obavezna franšiza (učešće sudionika u pokriću štete) je 2%, dok kod krađe, ovisno o vrsti kasko-police, franšiza može biti i nula posto, znači ništa, a može biti i 10, 20, 30%...
Znači, osiguranje protiv krađe motocikala postoji, a na leasing se može kupiti motocikl u svim bankarskim i leasing kućama.
Hogar wrote:Upravo sam zavrsio zvanje svih osiguravajucih kuca u CG kojih sam se ja sjetio - ni jedna ne vrsi kasko osiguranje motora od kradje. Zapravo, oni tvrde da niko na prostorima ex-Jugoslavije to ne radi, pa bi me interesovale informacije forumasa iz okruzenja? Da li se to radi u Hrvatskoj ili Srbiji - odnosno da li se moze kupiti motocikl na lizing.
Na odmoru sam upoznao par iz Osijeka, momak ima KTM pod kaskom i lizingom, ima nekih promjena u odnosu na kasko i lizing za automobile, ali u principu radi, sve ok
Sledgehammer wrote:Upitao sam kod Euroherca (kod kojega ja imam sva vozila) za kasko osiguranje protiv krađe, i doznao da samo kasko protiv krađe ne postoji, ali postoji ako se ugovori kasko i za štetu i za krađu u istoj polici.
Fora je sto pojedine kuce hoce osigurati motor kasko, ali ne i od kradje... sto je vrsta dodatnog osiguranja na kasko osiguranje od stete.
Ja lichno bio u Suzuki prije dvije nedjelje i vidio okachenu cijenu na njega 8.320 eura - Model 2010.
Nisam vjerovao kad sam vidio nego sam zvao onoga da mi potvrdi, kaze to je 20% popusta na modele iz 2010
a da ce modeli koji stignu za 2011 biti preko 12.000 eura tako da se VRLO isplati uzet model 2010 a motor je extra!
Ja lichno bio u Suzuki prije dvije nedjelje i vidio okachenu cijenu na njega 8.320 eura - Model 2010.
Nisam vjerovao kad sam vidio nego sam zvao onoga da mi potvrdi, kaze to je 20% popusta na modele iz 2010
a da ce modeli koji stignu za 2011 biti preko 12.000 eura tako da se VRLO isplati uzet model 2010 a motor je extra!
20% popusta je na proslogodisnju cijenu. Zbog rasta jena u odnosu na euro, doslo je do osjetnog poskupljenja japanskih proizvoda u 2011., a cini mi se da je najuocljivije na Suzukijevim motorima. Tako je npr. V-Strom bez ABS-a sa 7.290 eur otisao na citavih 7.890eur.