Koje gume koristite

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Post Reply
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Re: Koje gume koristite

Post by bokibd »

wulfy wrote:Ja sam ovdje ishvalio Avon ST2 gumu. Rekoh da odlično drži, da se vrlo brzo stiće povjerenje u istu i samim tim počinju da se rade i ekstremnije stvari. Sve to stoji, ali u Nedelju sam pratio ovu ekipu što ode na put oko svjeta do Kolašina, a taj dan je padala kiša (pogotovo preko Paštrovačke Gore) i ja se sa motociklom nisam mogao sastaviti. Tada mi je palo na pamet da ja još ove gume nisam probao po mokrome. E, pa koliko su dobre po suvom, toliko su loše po mokrom. Ok, svaka cestovna guma gubi svoja svojstva po mokrom, ali mislim nijedna nema toliku razliku po mokrom i po suvom.

Rekoh ti ja Wulfi ono davno 2-3 mjeseca kad smo u Gardenu pricali o gumama, kad sam reko da necu avon nema sanse bas zbog toga sto su na mokrom katastrofa.

Evo danas citam u novom broju moto revije. Test guma. Najbolje u drzanju, upravljanju, osjecaju,kocenju su se pokazale nove Continental road attac 2, jedina im je mana sto se strasno brzo trose.
U kompletnom testu suvo,mokro i sve ostale kategorije prvo mjesto djele Michelin pilot road 2 i Pirelli st angel
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Nik15
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamahu XT660X

Post by Nik15 »

bokibd wrote:
wulfy wrote:Ja sam ovdje ishvalio Avon ST2 gumu. Rekoh da odlično drži, da se vrlo brzo stiće povjerenje u istu i samim tim počinju da se rade i ekstremnije stvari. Sve to stoji, ali u Nedelju sam pratio ovu ekipu što ode na put oko svjeta do Kolašina, a taj dan je padala kiša (pogotovo preko Paštrovačke Gore) i ja se sa motociklom nisam mogao sastaviti. Tada mi je palo na pamet da ja još ove gume nisam probao po mokrome. E, pa koliko su dobre po suvom, toliko su loše po mokrom. Ok, svaka cestovna guma gubi svoja svojstva po mokrom, ali mislim nijedna nema toliku razliku po mokrom i po suvom.

Rekoh ti ja Wulfi ono davno 2-3 mjeseca kad smo u Gardenu pricali o gumama, kad sam reko da necu avon nema sanse bas zbog toga sto su na mokrom katastrofa.

Evo danas citam u novom broju moto revije. Test guma. Najbolje u drzanju, upravljanju, osjecaju,kocenju su se pokazale nove Continental road attac 2, jedina im je mana sto se strasno brzo trose.
U kompletnom testu suvo,mokro i sve ostale kategorije prvo mjesto djele Michelin pilot road 2 i Pirelli st angel
kako se trose ove angel st?
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by bokibd »

mnogo se manje trose nego Conti a nista gore nisu od njih. (tako barem test kaze) :D
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
velimlje
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by velimlje »

Evo da se i ja upisem , dobra i koristna tema ...

Ja sam malo ogranicen izborom , ne rade svi prednju gumu u dimeziji za R1200GS ...

kad sam kupio motor , imao je Continental Road Attack , i posto nemam ama nikakve ambicije , ni za makadam , kamoli off road , kupio sam nedavno iste ...

Sto se tice drzanja puta , nemam zamerke , a jeste istina , navodno se brzo trose .

Ko ima putni enduro motor , topla preporuka za Trail Attack , kazu isto jako dobro drzi , a duze izdrzi
nikolahn
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha R6

Post by nikolahn »

Evo da recem cisto informativno....

Cijene guma u Dubrovnik u Dante moto su sl. (u cijenu uracunate montaza i balanisranje, i cijene su za par):

Dimenzije 120/60/17 i 180/55/17:

- Bridgestone BT 016 364e,
- Michelin Pilot Power 278e,
- Dunlop Qualifier II 275e ......

eto, ako koga interesuje :)
Drive Like a DEVIL ....... Feel Like a GOD !
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Što se tiče Dubrovnika,mislim da ništa preko vulkanizerske radnje "Đuraš" na Srđu ne treba tražiti.
Par 120-190 je bio oko 330€ sa montažom i balansiranjem kod njih.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
nikolahn
Grijač guma
Grijač guma

Post by nikolahn »

Mozes li dati neki broj i gdje od prilike dodje ta radnja "Djuras"???
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

nikolahn wrote:Mozes li dati neki broj i gdje od prilike dodje ta radnja "Djuras"???
+385 20 418 955

U Dubrovniku je radnja :lol: iza robne kuće Srđ. Kad kreneš prema luci,prođeš pravo na skretanju za Lapad,zatim ima raskrsnica i veliko skretanje desno i cesta ide lagano na gore,tu se nalazi vulkanizer.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
nikolahn
Grijač guma
Grijač guma

Post by nikolahn »

Galiot wrote:
nikolahn wrote:Mozes li dati neki broj i gdje od prilike dodje ta radnja "Djuras"???
+385 20 418 955

U Dubrovniku je radnja :lol: iza robne kuće Srđ. Kad kreneš prema luci,prođeš pravo na skretanju za Lapad,zatim ima raskrsnica i veliko skretanje desno i cesta ide lagano na gore,tu se nalazi vulkanizer.
Ok, hvala ! Izgleda da je najjeftiniji :)
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by bokibd »

Evo da se pofalim, ja juce uzeo pirelli angel st. Odvozio sam nekih 200km i mogu reci da sam prezadovoljan za sada.
Post Reply