wulfy wrote:Ja sam ovdje ishvalio Avon ST2 gumu. Rekoh da odlično drži, da se vrlo brzo stiće povjerenje u istu i samim tim počinju da se rade i ekstremnije stvari. Sve to stoji, ali u Nedelju sam pratio ovu ekipu što ode na put oko svjeta do Kolašina, a taj dan je padala kiša (pogotovo preko Paštrovačke Gore) i ja se sa motociklom nisam mogao sastaviti. Tada mi je palo na pamet da ja još ove gume nisam probao po mokrome. E, pa koliko su dobre po suvom, toliko su loše po mokrom. Ok, svaka cestovna guma gubi svoja svojstva po mokrom, ali mislim nijedna nema toliku razliku po mokrom i po suvom.
Rekoh ti ja Wulfi ono davno 2-3 mjeseca kad smo u Gardenu pricali o gumama, kad sam reko da necu avon nema sanse bas zbog toga sto su na mokrom katastrofa.
Evo danas citam u novom broju moto revije. Test guma. Najbolje u drzanju, upravljanju, osjecaju,kocenju su se pokazale nove Continental road attac 2, jedina im je mana sto se strasno brzo trose.
U kompletnom testu suvo,mokro i sve ostale kategorije prvo mjesto djele Michelin pilot road 2 i Pirelli st angel