prava ljubav godine ne broji,ima jedna stara ili prva ljubav zaborava nema ..ma sta ovaj mali celavi pricao vama ovde evo vam cist dokaz nisam mogao a da vas ne obavijestim opet kazem slika vrijedi 1000 rijeci sami procijenite
i jos jedna da ne bude zabune nije Stig vec ovaj celavko
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
Kad čovjek "ogreze" u nešto,ili ti ga navuče se na nešto ne bira posle kako da zadovolji tu svoju potrebu.
Jadan Boki,morao je da se smiri pa makar i sa Suzukijem...eto dokle je to došlo...
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
He communicates only to a car's on board computer through binary code, and that he once killed a man who was towing a caravan, using only a steering wheel.
Boki, neka je sa srecom makina. Puno prdjenih kilometara i da te sluzi bolje od starog.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
ljudi..ja danas bijah u pg i svratih da vidim ovaj autobus-padon mator...
i necu nista da kazem vise ni da je dobar ni da nije...uzdrzan sam....cak sam i imao prilike da sjednem na njega....
PS..dokumentovacu to...
bokibd wrote:Bio danas da i ja vidim svoj motor. Prvi put ga vidim uzivo i odusevljen sam. Na slikama je bio ok ali uzivo je bomba! Veci od versysa 650 a opet ne prevelik kao GS ili KTM990 advecure za mene je ovo prava mjera. Ja sam jako zadovoljan. Jos samo treba docekat april da ga mogu vozit!
Boki motor je BOMBA!
Zdravo da ga vozis, neka je srecan!
@bokibd Jel možeš da napišeš neki utisak o ovom motoru.Interesuju me i dobre i loše strane,nemoj da budeš škrt na opisu! Možda bude moj sledeći motor!Pozdrav
Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni i jos čudnije kako nam često bas to malo nedostaje. {Ivo Andrić)