Vec nekoliko dana krstarim ovom destinacijom u potrazi za nekim clanom foruma da platim pice ali bezuspesno,,,,,
Ujedno da se zahvalim i Gagi iz Bara (nije clan NOL-A) sto mi je pomogao da podmazem lanac i skratio mi muke trazenja prodavnica moto-opreme.....
Tu sam do petka .......ako neko vidi zeleni ZX-6R sa starijim vozacem zaustavite ga
.................... Jednom GREEN EVERGREEAN ..................
e,sa starim vozacem a,kaciga.......ili places pice kad skines kacigu na semafor pozdrav.ustopat cu te ako se sretnemo evo ti poziv od mene-----skoci do kotora da pijemo pice,ali ja placam 069458056 sasa
Drago mi je izuzetno da ste se javili...dosao sam iznenada ali ima velike sanse da dodjem i u septembru ali cu se onda sigurno najaviti posto bi mi bilo drago da Vas upoznam sve...lepa stvar je sto sam ovih dana obilazio neka mesta koja sigurno nebih da sam imao drustvo .....ujutro moram rano poraniti , za BGD aboravio sam da mi je detetu u subotu rodjendan.....nadam ee da ce sve biti o.k. i da cu za koji dan postaviti par slicica u delu sa putovanjima....POZDRAV SVIMA
.................... Jednom GREEN EVERGREEAN ..................