Nasa posla...

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
In_Utero
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition

Nasa posla...

Post by In_Utero »

Pozdrav narode...

Posto sam skoro imao problem sa servisom auta, odnosno sa vise poslovicnom nesposobnoscu i neprofesionalnoscu te i bezobrazlukom domacih auto-majstor-kvaris-nesposobnih-glupih-nepismenih servisera ostavljam vam dio jedne prepiske izmedju "zadovoljne" musterije i proizvodjaca automobila, koja potpuno oslikava stanje crnogorske servis usluge, kako za auta tako i ,mnogo puta vise, kad su u pitanju motori...
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
winniemae
NLB Moderator
Vozim: trenutno nista

Re: Nasa posla...

Post by winniemae »

e da znas da si mi uljepsao jutro, svaka cas :lol: :lol: :lol:
Svega je lijepo imati više, osim točkova. Dva su dosta!
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Sve rade po evropskim standardima :lol: :lol: i standardima fabrike. Imao sam prilike, izmedju ostalog, da se uvjerim kako farbaju, i mogu vam reci nikako, sramota za Reno. S kilometra se vidi prelaz sa fabricke boje i "fabricke" koju su oni namazali. Jos nisam cuo da je neko zadovoljan sa ovlastenim servisom ne samo Renoa, nego bilo kojeg u CG. Sve priuceni majstori. Nekad su oni koji nisu mogli da zavrse nikakvu skolu isli na zanat i postajali auto-mehanicari i slicno. Sad za to treba skola, a kadar dolazi i dalje od onih ciji su kapaciteti za ucenje minimalni. I onda gorivo ne valja, velika vlaznost, prevelika vrucina, globalno zagrijavanje, rat u Iraku, sve su to uzroci kvarova koji se desavaju u garantnom roku, a koje fabrika ne moze da prizna :naughty: :naughty: Gadluk!!!
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

[quote="In_Utero"]Pozdrav narode...

Posto sam skoro imao problem sa servisom auta, odnosno sa vise poslovicnom nesposobnoscu i neprofesionalnoscu te i bezobrazlukom domacih auto-majstor-kvaris-nesposobnih-glupih-nepismenih servisera ostavljam vam dio jedne prepiske izmedju "zadovoljne" musterije i proizvodjaca automobila, koja potpuno oslikava stanje crnogorske servis usluge, kako za auta tako i ,mnogo puta vise, kad su u pitanju motori...

ooooo ludace.... :D :D :D ....rekao bi covjek da si radikal, ili da u najmanju ruku potezes radikalne mjere ..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Ljudi, prvo da vam se izvini sto sam editovao par postova, In_uterov i jagerov, koji je quote-ovao In_uterov, ali morao sam.
Ne znam koliko se sjecate, ali imali smo slicnu raspavu na forumu, kad je jedan od nas imao problem u jednom od ovlascenih servisa, te je iznio svoje misljenje i vidjenje stvari na forumu. Obzirom da je forum citan, vlasnik servisa o kome je rijec je reagovao i doslo je do jedne neprijatne situacije. U svakom slucaju, necu da budem sudija i da odlucujem ko je bio tada u pravu, nije mi to namjera, vec samo da preduprijedim da neko bude uvrijedjen ovom, po meni salom i zajebancijom.

Nadam se da mi ne zamjerate, zaista mi je zao sto moram ovako da rijesim ovu situaciju. Obojici sam duzan po pice zbog ovoga :)
I kad stojim tesko me pratiti...
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

Ovo tj. ono (izbrisano) iz prve poruke u ovoj temi je već odavno na netu, nije da je čo'ek nešto novo izjavio (npr. http://www.google.com/search?hl=en&q=po ... ervis+reno" onclick="window.open(this.href);return false; )

Svakako ne valja psovati i u afektu pisati nešto što bi moglo uvrijediti nekoga, ali evo, sljedeći novi auto koji kupim sigurno neće biti Citroen, upravo zahvaljujući njihovom CG zastupniku. Slobodno neka mi se jave i pomenu to loše gorivo u CG (za koje nisu znali kad su mi prodali kola, to su otkrili tek koji mjesec kasnije, how yes no).
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

E pa da ne bude da ja doljevam ulje na vatru, ali.... upravo zahvaljujuci "poslovnosti" tih (i takvih) ovlascenih servisa, ja sam prije tacno godinu dana uradio nesto sto sam mislio da se nece desiti nikada: promjenio sam marku kola. Iako sam mislio da cu tu (poznatu evropsku marku automobila) voziti citav zivot, posle par (a posebno poslednjeg) iskustva sa njihovim servisom u CG (tj. PG) prodao sam sva 3 (TRI!) automobila te marke (doduse, kupljena polovna, ali ipak imati, voziti i servisirati 3 automobila iste marke u istom servisu ne mislim da je karakteristika lose musterije - a uz to, i prije toga sam posjedovao i servisirao automobil te iste marke u istom servisu), otisao u drugi salon i kupio moje Jeep-ce (eto, napokon zaista nova kola), sa kojim sam (za sada) apsolutno zadovoljan (kako autom tako i servisom).

Ona fora, iz prvog posta ove teme, kruzi netom vec neko vrijeme, tako da i nije originalna, ali da postoje razlozi da neki (mnogi) od nas reaguju onako, a na zaista razne ovlascene (i neovlascene) servise, postoje!
In_Utero
Grijač guma
Grijač guma

Post by In_Utero »

Space Director wrote:Ljudi, prvo da vam se izvini sto sam editovao par postova, In_uterov i jagerov, koji je quote-ovao In_uterov, ali morao sam.
Ne znam koliko se sjecate, ali imali smo slicnu raspavu na forumu, kad je jedan od nas imao problem u jednom od ovlascenih servisa, te je iznio svoje misljenje i vidjenje stvari na forumu. Obzirom da je forum citan, vlasnik servisa o kome je rijec je reagovao i doslo je do jedne neprijatne situacije. U svakom slucaju, necu da budem sudija i da odlucujem ko je bio tada u pravu, nije mi to namjera, vec samo da preduprijedim da neko bude uvrijedjen ovom, po meni salom i zajebancijom.

Nadam se da mi ne zamjerate, zaista mi je zao sto moram ovako da rijesim ovu situaciju. Obojici sam duzan po pice zbog ovoga :)
Ne zamjeram Direktore, taman posla, ali bih volio da se ti vlasnici servisa meni obrate, posto nas lazu, uzimaju pare i prave nas budalama, a pojma nemaju. Posto nam je drzava takva kakva jeste, te potrosac nema nikakvo pravo, misljenja sam da treba svi da iznesemo svoja iskustva i da makar ovako naceramo te debile da budu bolji, jer oni sto od drzave primaju platu da bi to radili, ocito ne rade posao kako treba. Dosta je vise cutanja...oni nas prave budalama, a znaju da se zale kad neko javno kaze koliko su neprofesionalni i nesposobni.
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

In_Utero wrote:Ne zamjeram Direktore, taman posla, ali bih volio da se ti vlasnici servisa meni obrate, posto nas lazu, uzimaju pare i prave nas budalama, a pojma nemaju. Posto nam je drzava takva kakva jeste, te potrosac nema nikakvo pravo, misljenja sam da treba svi da iznesemo svoja iskustva i da makar ovako naceramo te debile da budu bolji, jer oni sto od drzave primaju platu da bi to radili, ocito ne rade posao kako treba. Dosta je vise cutanja...oni nas prave budalama, a znaju da se zale kad neko javno kaze koliko su neprofesionalni i nesposobni.
Qmaru za pre$ednika!!!!
In_Utero
Grijač guma
Grijač guma

Post by In_Utero »

Hogar wrote:
In_Utero wrote:Ne zamjeram Direktore, taman posla, ali bih volio da se ti vlasnici servisa meni obrate, posto nas lazu, uzimaju pare i prave nas budalama, a pojma nemaju. Posto nam je drzava takva kakva jeste, te potrosac nema nikakvo pravo, misljenja sam da treba svi da iznesemo svoja iskustva i da makar ovako naceramo te debile da budu bolji, jer oni sto od drzave primaju platu da bi to radili, ocito ne rade posao kako treba. Dosta je vise cutanja...oni nas prave budalama, a znaju da se zale kad neko javno kaze koliko su neprofesionalni i nesposobni.
Qmaru za pre$ednika!!!!

Tako je Qme...zivio ja :lol:
Post Reply