Uvoz iz SLO

Kupovina motora, djelova i opreme
Post Reply
Ichko
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha aerox :)

Uvoz iz SLO

Post by Ichko »

Nasao sam na sajtu http://www.avto.net" onclick="window.open(this.href);return false; jedan zanimljiv,povoljan motorcic koji bih rado pazario,pa me interesuje znate li nekoga ko bi to mogao od tamo dovesti i za koje pare..I koja je procedura oko registracije istoga kod nas i koji se troskovi moraju platiti.Radi se o novom motoru...
2003 Yamaha Wr 450F (supermoto) - SOLD
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Re: Uvoz iz SLO

Post by bu2rider »

ja znam jednog lika tj zna ga kolega Veljo easy(sa foruma) on je njemu dovozio motor iz slovenije...pa se raspitaj
No_LiMiT
Grijač guma
Grijač guma

Post by No_LiMiT »

I ja znam jednog sto radi uvoz auta iz slovenije, dovede ti i ocarini i sve papire zavrsi i provizija mala i eto. Mozda moze i motor, dat cu ti broj ako oces i ako ga nadjem ;)
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

Moja preporuka je Vojko, drugar iy Slovenije koji je Velju Easy doveo 2 GS. Covjek ih spusti ya jedan dan do Budve, Jednostavno voli da voyi. Nausput posto je okoreli biker, prije svega provjeri motor u kakvom je stanju i da li yaista vrijedi novac koji se trazi ya njega,
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

I ja sam gledao jedno vrijeme da uvezem neki motor i meni su tražili između 300 -500 e za prevoz zbirnom pošiljkom ali kako sam ja gledao nešto jeftinije (neki stariji kros) prevoz je ispao veći dio vrijednosti motora i + špedicija , carina ,pdv .. tako da sam odustao
+1389+
Nik15
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamahu XT660X

Post by Nik15 »

a moze li se dovesti nesto, na onu foru, kao sto su srbi kupovali auta iz cg i reistrovali na cg table?
napr. registrujes ga na nekog u sloveniju i da ti punomoce i vozis
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Nik15 wrote:a moze li se dovesti nesto, na onu foru, kao sto su srbi kupovali auta iz cg i reistrovali na cg table?
napr. registrujes ga na nekog u sloveniju i da ti punomoce i vozis
Lice koje ima dozvolu CG ne može na teritoriji CG da upravlja vozilom stranih reg.tablica,osim ako vlasnik istog nije sa njim u ( ili u slučaju motora NA) vozilu. Nema veze punomoć. Tako je barem bilo,kolega Wulfy će me podrži sa tačnim brojem člana zakona u kojem se ovo spominje ;)
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Post Reply