CVX wrote:Slowhand wrote:Vidim da na Cafemontenegro ovaj auto ima preko 300KS, a ovdje 286....
Šta mu bi....
Anyway, bilo koja m3 kolica, savršenstvo u vožnji, sa srećom i prodaja....
Da si malo bolje čitao... Vidjeo bi da piše... Auto FABRIČKI ima 286KS... (čak sam boldovao, za one koji slabije vide... No jbg, neki vozači su toliko BRZI da su im riječi brže od misli)...
Uglavnom lako se može sračunat koliko otprilike bi trebao da ima taj auto
Originalni K&N Cold Air Intake System
Racing Dynamics FULL izduv od motora...
Racing Dynamics CHIP...
~320... (Ili... Ako ga kupi neki od ovih što "dobijaju" po 40 konja na priču kad chipuju atmo benzinca... Onda slobodno možete reć 350KS kad ko pita)

zuuuum, zuuum, brzina brzinska.....
Ništa loše drugar, rekoh ti, srećno u prodaji, ne želim da ti off-ujem oglas, ako mogu pomoći ću, ali pitam te što sam pitao i ostale tjunere:
Kako znaš koliko konjskih snaga ima tvoje auto, da li si ga vodio poslije ovih modifikacija na neki dinamometar, ili samo onako kažeš 320 ks.
Tako bi ja za moju hondu mogao da kažem, stavio sam K&N filter, sada je 110 konja, a ne 98.
BTW, srećno, bmw m3 je fenomenalno auto, nevjerovatne brzine, neovisno od toga ima li 286 ili 320 konja, odlično ponašanje u krivinama, odličan i upotrebljiv auto. Najviše mi se sviđa kod tog auta što nije vulgarno upadljiv, a nevjerovatno je brz, imaš strahopoštovanje jer se zna šta je M3, nije neka opel Calibra, koja izgleda kao raketa, a ide ko traktor....
Ponajviše mi se sviđa auto koji ti koristiš kao nick na ovom forumu Honda CVX, dva drugara su imala to auto, jedan je bio običan 1.6, a drugi VTEC. Apsolutno fenomenalne i neuništive mašine, nadam se da je i ti imaš i koristiš.
Pozzzz
A gdje ide ovaj put.......