uzeo bih neku jaknu i rukavice za skuter, za ove jesenje dane da se ne smrzavam po gradu
prodavnice opreme u pg?
-
cicija
- Biker wannabe

- Vozim: Yamaha X-MAX 250
prodavnice opreme u pg?
dosao bih do pg da pogledam sto ima od opreme, i vidim da pominjete nekoliko prodavnica(magnus, nenad, krizma...) , ali nema adresa. ako bi mi mogli pomoci sa nazivom ulice i nekim objasnjenjem kako da ih nadjem bio bih vam zahvalan(ili sa google maps). i jos ako dje ima kakva akcija... 
uzeo bih neku jaknu i rukavice za skuter, za ove jesenje dane da se ne smrzavam po gradu
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
-
cicija
- Biker wannabe

Re: prodavnice opreme u pg?
idem poslom u pg, pa sam mislio da pogledam. a ne vozi mi se do hn i nazad 200km zbog jakne, pogotovu sto ce kisa ovih dana pa ne mogu motorom... dje se prije ne sjetih...
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
NikGold ti moze nabavit sve iz Louisa a radi ka Dragstor od 0-24cicija wrote:idem poslom u pg, pa sam mislio da pogledam. a ne vozi mi se do hn i nazad 200km zbog jakne, pogotovu sto ce kisa ovih dana pa ne mogu motorom... dje se prije ne sjetih...
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
-
cicija
- Biker wannabe

rado bih mu napravio posao, ali moram prvo probat...pogotovu sto nikad nisam imao slicnu jaknu, pa ni broja ne znam
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Hvala Roki , što je dobar drug hvali me i ako je ljut na mene što ga lažem nešto mjesecima . Magnus moto drži IXS -srednja klasa opreme oni su ti u zgradi Razvršja u produžetku uprave carina (blizu željezničke i autobuske) . VG Biroelktronika -razni proizvođači -zadnja zgrada bloka 5 preko puta Dalmatinske ulice .Nenad umreo , TihoAćimić ima radnju na magistrali blizu stare vatrogasne. I na kraju premda nije ukusno da ti ponudim svoje usluge http://www.louis.de" onclick="window.open(this.href);return false; , izabereš i donosimo . što se broja tiče teško se kod jakne može promašit a i možeš probat par jakni da bi znao đe si . poz
+1389+
-
cicija
- Biker wannabe

zasto ne bi bilo ukusno? naprotiv, odgovara mi varijanta da dodjem i probam neku ako imas, cisto da bih znao sto mi odgovara i narucim nesto od luisa.
kakve su cijene u odnosu na ove sa sajta?
kakve su cijene u odnosu na ove sa sajta?
-
Freeman
- Grijač guma

Jos jedna preporuka za Nika. "Poslovao" sa njim i bio vrlo zadovoljan. I na kraju ti ispadne mnogo jeftinije nego u prodavnicama, vjeruj mi.
Fino odes u neku prodavnicu, vidis koji broj ti odgovara, vidis u Louis-u koja ti jakna odgovara i narucis.
Fino odes u neku prodavnicu, vidis koji broj ti odgovara, vidis u Louis-u koja ti jakna odgovara i narucis.
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
A NikGold uz svaku jaknu daje gajbu IMENJAKA na poklon, pa ti vidi 
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
-
cicija
- Biker wannabe

bih prije neki dan u pg. u krizmu nema skoro nista. u magnus slicno, imaju neke od 400e. pa i od 300 se moze naci. nidje duge jakne, sve neke za djevocice, kratke, do pola ledja. vg nisam uspio naci.
ajde mi predlozite sto da narucim za skuter? neka duza jakna, srednji kvalitet i koji broj? neka kratka a-pro koju probah je xxl i taman mi je, ali mi nije bas normalno da ja nosim xxl, prosjecne sam gradje, 177 visine i 78kg i obicne jakne koje nosim su l ili xl
ajde mi predlozite sto da narucim za skuter? neka duza jakna, srednji kvalitet i koji broj? neka kratka a-pro koju probah je xxl i taman mi je, ali mi nije bas normalno da ja nosim xxl, prosjecne sam gradje, 177 visine i 78kg i obicne jakne koje nosim su l ili xl