MCN casopis je uhvatio novog Tiger-a u voznji.
Kao i ostali proizvodjaci i Triumph ce brzo svog rivala predstaviti klasi 1200cc.

Link: http://mrmoto.smugmug.com/Photography/r ... Yp6j-L.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Speed triple jeste postavljao neke kriterijume za naked motore, ali licno mislim da bi sa motorom od 1200 stvarno fabrika malo pretjerala...definitivno bi bio statusni simbol, ali ce izgubiti smek koji sada ima.....ajmo jedno retoricko pitanje.. . Agusta brutale... Sta je dobijeno sa motorom od 1100 u odnosu na raniji od 900.?? Snaga .. I prije je bilo dovoljno. Obrtni momenat... I toga je bilo dovoljno. Moje misljenje je da bi to bilo pretjerivanje bez znacajnih dobitaka za vozaca a pogotovu bez dobitaka u svakodnevnoj voznji. Jedinu izmjenu na ovom postu mozete ocekivati ako bike bude takav da je dovoljno razlicit od postojeceg modela, a da uspije da me privuce vizuelno makar 80% koliko je i ovaj kada sam ga vidio prvi put 2005 god. Za motor (snagu, obrt mom, upravljivost, itddd) ne sumnjam da ce biti vrlo vrlo dobar.wulfy wrote:
Moguće da ćemo uskoro (sledeće godine?) biti poćašćeni novim modelom sa nazivom Speed triple 1200?
1200 gs sa motorom od triumpha jer su ukapirali da im je to najveci nedostatakwulfy wrote:Sada mi treba da kažemo ono očigledno![]()
Pa, ima tri izduvne grane