i;koliko vrijedi
-
huricane
- Stoper

- Vozim: yamaha xt660z
i;koliko vrijedi
koliko vrijedi ktm adventure 990 2007godiste presao oko 1000km nije ni vozen tako reci treba da se carini i registruje
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Re: i;koliko vrijedi
5 hiljada ga je kolega iz HN prodao posle godinu dana prodaje 2008-mo registrovan.
Slabo ko oce taj motor iskreno...greota je koliko kosta a da se ne moze ni upola prodat.
Slabo ko oce taj motor iskreno...greota je koliko kosta a da se ne moze ni upola prodat.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
A sto je razlog tako slabog interesovanjai tkao niske cijene za polovne modele? Cijena odrzavanja, potrosnja, pouzdanost....?
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
N-i-k-O wrote:5 hiljada ga je kolega iz HN prodao posle godinu dana prodaje 2008-mo registrovan.
Ako mislim na istoga, a vjerovatno mislimo, to je bio KTM 990 SuperEnduro, a ovo je KTM 990 Adventure. Isti agregat, ali razliciti modeli.
I kad stojim tesko me pratiti...
-
huricane
- Stoper

Taj motor sto sam naveo kosta oko 16000€ novi,prijatelj oce da ga proda jer ga ne vozi u opste cisto me interesuje koliko je polovan ma da ih nisam nesto vidjao kroz cg
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

A da, pa ja se izvinjavam ali u jednom imam pravo - da je interesovanje za KTM motore ravno nuli, da ih bije losh glasSpace Director wrote:N-i-k-O wrote:5 hiljada ga je kolega iz HN prodao posle godinu dana prodaje 2008-mo registrovan.
Ako mislim na istoga, a vjerovatno mislimo, to je bio KTM 990 SuperEnduro, a ovo je KTM 990 Adventure. Isti agregat, ali razliciti modeli.
i ko kupi KTM moze slobodno i burmu uz njega kupit posto je BRAK sklopljen i ako bi rijeshio da se razvedes od njega
morao bi vise no duplo jeftinije da ga prodas nego sto si ga kupio a greota je o tome radit kad imas mnogo motora
na raspolaganju na trzistu puno kvalitetnijih od njega za DZ.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Taj motor dosta kosta nov ali mu cena bas brzo pada jer je taj moel popularan samo kod jedne, vrlo male grupe ljudi.. Ja ne verujem da je realno da za njega trazi preko 5,000 - 5,500 jer se na to mora dodati, kako ti kazes, carina i porez.. Mozda je cak i 5,500 mnogo. BMW GS 1200 Adv 2006 se prodaje za 8,000 sa BMW koferima (a sami koferi kostaju dosta) , a to je ipak znacajno kvalitetniji motor.
Ko to prodaje, ako se moze znati?
Ko to prodaje, ako se moze znati?
-
huricane
- Stoper

prodaje mi to jedan prijatelj iz italije on bi ga dovezao do bara da ga preuzmem ali sudeci po ovim pricama vjerovatno necu ga trgovati jer ga cijeni oko 8500eura
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Mnogo je to novca. Ovde za te pare mozes kupiti odlican motor... Izasao bi te preko 10,000
A pogledaj sta mzoes da kupis za taj novac:
http://forum.bjbikers.com/index.php?/to ... mw-f800gs/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozes sigurno kupiti i GS-a i to dobrog, i ko zna sta jos
A pogledaj sta mzoes da kupis za taj novac:
http://forum.bjbikers.com/index.php?/to ... mw-f800gs/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozes sigurno kupiti i GS-a i to dobrog, i ko zna sta jos
-
Bato
- Grijač guma

- Vozim: KTM 990 adventure s
Ja se ne slazem sa konstataciom da su KTM motocikli loseg kvaliteta.To sto kod nas nema velikog interesovanja za njih, to je vec drugo pitanje.Pitajte Slovence sta misle o tim motorima, a moramo priznati ,da on imaju mnogo vece iskustvo sa motorima nego mi u Crnoj Gori.Tacno je ,da je jedan BMW ADVENTURE prodat, ali opet je isla kompezacija, a stari - novi vlasnik je ulozio dosta napora i para da ga dovede u stanje kako treba da bude motor spreman za put!Zato cu konstatovati, da taj motor iz Italije , ako je u stanju kako je napisano, vrijedi svaku paru!