POMOC....NECE ,,AZDAJA,, DA UPALI...
-
LION
- Test vozač kaskader

POMOC....NECE ,,AZDAJA,, DA UPALI...
podjoh danas do novog i do budve...primjetio sam sinoc da mi je motor/beverly 400/malo duze verglao i upalio...isto se tako desilo i danas.kad sam se vracao iz budve stadoh u auto plus na raskrsnicu u budvu da montiram novu prednju gumu...kad sam krenuo/motor je upalio/motor se odjednom izgasi.nije pomoglo nikakvo verglanje i vracanje i pomjeranje bocne stopice...nece da upali i nece...gazda koji je stvarno dobar covjek ga uvede u garazu servisa i skidosmo svjecicu.bila je losa..stavila se nova i ja pomislih da je problem rijesen.upalismo motor iz prve,ali cim dodadoh malo gasa on se izgasi...nema sanse da ponovo upali.sve osigurace smo prekontrolisali,bocnu stopu od motora smo prekontrolisali,cak smo opet novu svecicu stavili...ali nista.skinuli smo i plastiku da prekontrolisemo pumpu goriva...pumpa radi kao blesava..pritisak kao da si cesmu na najace otvorio...varnica na svjecicu odlicna...ali nece da upali sanse nema.zamolih ja druga,da mi donese kod kljuc za beverly iz kotora/da nije on/..posto smo skidali kabel svjecice...reko da nije sto pobrkalo.stigo kljuc,probasmo,ali opet nista...motor sam na kraju ostavio kod gazde u servis dok ne dodjem sa akijem iz kotora ili goranom iz kotora da vidimo sto mu je...ni sam neznam sto moze bit.goriva ima,baca varnicu,pumpa radi,osiguraci svi zdravi....
nemam pojma...ima li ko kavu ideju...ima li ko kakvog dobrog majstora iz budve,da ne ,,dovlacim,, nekog od ove dvoice iz kotora...ili da nije neko imao slicni problem. 
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Re: POMOC....NECE ,,AZDAJA,, DA UPALI...
Ja ti ne mogu pomoc e sam operisan od mehanike i tija djavola ali timogu savjet dat.
Brate cim ga upalis, direktno u Tender oglase na oglas "Prodajem" i kad ga prodas
kupis neku Hondu i pocines za navijek
Brate cim ga upalis, direktno u Tender oglase na oglas "Prodajem" i kad ga prodas
kupis neku Hondu i pocines za navijek
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- fukara
- Biker wannabe

- Vozim: Piaggio Beverly 200 na klocne :(
Provjeri da ti nedje ne vuce fals vazduh tj da ti nije pukla gumica na usisnoj grani pa ti gusi motor i on se gasi zato sto ne moze da napravi odgovarajucu smjesu. Obicno posle vise pokusaja u tom slucaju osjetis benzin da mirise jer motor presauhuje.
Beskontaktne (pristup karticom) Brave za Hotele, Apartmane, Ormarice...
Darko 069-151-476
Darko 069-151-476
-
LION
- Test vozač kaskader

vergla,ali nece da upali i ne osjeca se gorivo...ima li kakav majstor u budvu koji bi ga mogo pogledat...
-
vickodu
- Grijač guma

- Vozim: 1190 adv
Skrinu mu spricu i provjeri jeli ubrizgava gorivo kad alnasujes
-
LION
- Test vozač kaskader

pumpa,pumpa kao luda....ali mislim da nije mozda do dizne.neznam gdje se dizna nalazi...da se nije ona napunila kakve prljavstine... 
-
vickodu
- Grijač guma

- Vozim: 1190 adv
Kad dignes poklopac ispod sica na nju su ti ukopcana dva crjeva i kabel Odvijes saraf ključem 8 i izvuces je vani
-
veleGR
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsx-r 1000