da niste mozda culi, vidjeli, ili na bilo koji drugi nacin znate, da neko nedje ima centrelni stender koji bi odgovarao (mozda) za Kawasaki KLE 500?
p.s. poklanjanje, prodaja, kupovina, trampa, sve moze.

dule hvala, moja malenkost je mozda pogresno napisala. treba mi centralni nogar. sto na neke motore i skutere dodje fabricki ( i na bmw). e sad ne znam jesam li napisa tacan naziv. ako nisam recite da se ispravim!dule wrote:ima u srb za 120 e
http://oglasnik.bjbikers.com/ads/stende ... tocikle-2/" onclick="window.open(this.href);return false;

Bandit wrote:Pokashu,trazim ga i ja za Varadero. To treba da nadjes kod nekog ko ima KLE,skinemo ga i odnesemo choveku da napravi identichan. Za male pare.
I ja koristim priliku da napisem zamolnicu za centalni stender Honde Varadero. AKO IMA KO DA MI UZAJMI STENDER DAGA PREKOPIRAM. AKO TREBA,PLATICU ZIVIJEMA DUKATIMA. ILI PIVOM.poka wrote:Bandit wrote:Pokashu,trazim ga i ja za Varadero. To treba da nadjes kod nekog ko ima KLE,skinemo ga i odnesemo choveku da napravi identichan. Za male pare.
tako nesto sam i mislio. al ne znam nikog ko ima. pa evo prilike i za nekog takvog da se javi.bio bih zahvalan.