opletena crijeva
-
tdm93
- Grijač guma

opletena crijeva
znate li dali ko u crnoj gori radi opletena crijeva za kočnice.
APARTMANI "LIGHT HOUSE"
BIKER FRENDLY
BIKER FRENDLY
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Re: opletena crijeva
niko u cg , imaš kod đenke ili po mjeri u Bg. Ja imam jedno od 2m pa ako ti trba toliko vikaj
+1389+
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Jedino kod Đenke i to su neka super-odlična crijeva,zaboravih sad firmu.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
da iskoristim priliku i ptam, ne zamjeri, uticu i koliko na bolje kocenje? bili to valjalo za kle?
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
poka wrote:da iskoristim priliku i ptam, ne zamjeri, uticu i koliko na bolje kocenje? bili to valjalo za kle?
opletena ili pancirna crijeva sluze da se sav pritisak prenese na silu kocenja, tj da nema gubitka koji se desava sirenjem obicnih gumenih crijeva, tako da da utice dosta
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Evo ja cu da odgovorim, posto ja nisam bio zadovoljan kocenjem na mom motoru. Mislim, kocio je on dobro, ali si morao malo jace da stisnes, a ja volim kad kocim samo sa dva prsta. Stavio sam opletena crijeva i rucice kocnice i kvacila sa opcijom stelovanja. Rucice su stigle iz Hong-Konga, sa Ebay-a, a opletena crijeva mi je donio kolega Animal iz Zagreba. Ja sam skinuo svoja crijeva originalna, on ih je odnio u zagreb i tamo su po njima napravljena nova, samo malo duza.poka wrote:da iskoristim priliku i ptam, ne zamjeri, uticu i koliko na bolje kocenje? bili to valjalo za kle?
Sad mi motor koci... ludilo. Maltene sa dva prsta, kocnica je tvrda, pa se vrhunski dozira. Razlika je osjetna i ja sam bas zadovoljan promjenom.
Prilikom pravljenja crijeva, vrlo je bitno za koji je model, sto zbog duzine, sto zbog "lulica", tj. prihvata na kraju, jer su one zakrivljene, za svaki motor drugacije.
I kad stojim tesko me pratiti...
-
tdm93
- Grijač guma

Nik znaš kod koga u beograd može to da se narući
APARTMANI "LIGHT HOUSE"
BIKER FRENDLY
BIKER FRENDLY
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
pod broj jedan tdm, izvinjavam se sto sam ti uletio u temu!
hvala vam na objasnjenju.
ovdje naravnoto niko ne radi i nema ih jel? kako se zvala ta firma ili ko vec ko u zagrebu radi to? imas li kontakt? moze li se uraditi bez slanja crijeva originalnih?
hvala vam na objasnjenju.
ovdje naravnoto niko ne radi i nema ih jel? kako se zvala ta firma ili ko vec ko u zagrebu radi to? imas li kontakt? moze li se uraditi bez slanja crijeva originalnih?
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Opletena ili kako ih neko zove pancirna crijeva kocnica nemaju veliki uticaj na kocenje. Pri umjerenoj voznji, kad se kocnice, a samim tim i kociono ulje ne pregrijavaju vecina vozaca nece osjetiti razliku u kocenju. Razlika se osjeti kod agresivne voznje, kad se snazno koci, kad se zbog pregrijavanja kocnica temperatura prenese na kociono ulje, pa se standardna gumena crijeva, koja su inace armirana, malo vise sire i dovode do blagog propadanja kocnice. Sa opletenim crijevima, pri agresivnoj voznji, pri snaznom kocenju, ne dolazi do sirenja crijeva, nema propadanja kocnice, lakse se dozira sila kocenja. U normalnoj, umjerenoj voznji, razlika se nece osjetiti. Puno vise se dobija ugradnjom kvalitetnih disk plocica, redovnom zamjenom kocionog ulja odgovarajuceg kvaliteta i pravilnim odzracivanjem kocionog sistema.
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
teoretski ljubav lepo zvuči malčice je drugačije u praksi...
na starijim motorima gumena crijeva su baš
gumena , na kle koji ima nikave kočnice razlika će se sigurno primjetiti
na starijim motorima gumena crijeva su baš
+1389+