yamaha tt 600 i milion pitanja

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
BojanPejovic
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: yamaha tt 600

yamaha tt 600 i milion pitanja

Post by BojanPejovic »

Prvo da vas pozdravim i jos jednom naglasim da vozim yamahu tt 600e.. i da o njoj ne znam bas mnogo toga i da mi je svaki savjet dobrodosao..
1. potreban mi je zadnji disk na super moto gume koje su trenutno na njoj. Disk sa 6 rupa moze od Aprilie rs. ili nekog drugog motora.
2. Da li neko zna dimenzije semeringa prednje viljuske i gdje mogu da ih kupim posto mi malo curi ulje..
3. Gdje da kupim po malo jeftinijoj cijeni stitnike za volan tj stitnike za rucice.
Ukoliko bude nekom nesto trebalo iz Mojkovca ili okoline tu sam ...
Nadam se da cemo se lijepo druziti
pozz
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Re: yamaha tt 600 i milion pitanja

Post by Lavlje-Srce »

Pozdrav brate i dobrodosao.

Sve ces to da nadjes na ebay.com, za 15 dana ti je tu i kraj price ;)
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

1. zahebano za taj disk, od te aprilije je bezobrazno skup a jesi li siguran i ko ti garantuje da su te felne sa aprilije baš i đe je stari disk . Da nađeš neki sa 6 rupa pa kod majstora koji ima drebang sa velikim amerikanerom da može da stane disk pa nešto da uradiš.
2. Semeringe nije problem nać i oko 20e su. Mogu ti ih nabavit , te semeringe niko nije odavno mijenjao nego su im samo skraćivali feder - stara fora i drži koliko drži.
3. Štitnike plastične ima drug moj žaro bandić nove pa ga mogu pitat pošto su , premda ja bih kupio štitnike sa šinom koji su dooosta skupi ili ove plastične pa im zanitovao sa inutračnje strane šinu od flaha je ovako mogu da prežive jedan pad. poz
+1389+
BojanPejovic
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by BojanPejovic »

Nik ti si me doveo na ovaj forum. Ja sam Pospani sa bjbikers. Ja mislim da su to oni supermoto tockovi sto su tvoji bili....
Molim te vidi koliko su ti stitnici i koliko su kod acimica .. da vidim ima li razlike ?
A da li da ja mijenjam semering ili da ga samo skratim ? posto je ovaj lijevi vec skracivan a desni je poceo da pusta.
A STO SE TICE E-BAYA DA LI ON MOZE I ZA CRNU GORU ???? JA SAM CUO DA NE RADI KOD NAS
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Naravno da sam ukapirao ko si i još jednom dobrodošao, točkovi su bili kod mene ali neznam sakojeg su motora, ma stavi enduro točkove i uživaj. za štitnike ću da pitam
+1389+
BojanPejovic
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by BojanPejovic »

Ipak si ti u pravu stavim enduro tockove i vozim kao gospodin covek :D :D
A li mi je lanac kratak za enduro tockove treba da se produzi za 5-6 oni djelica. Da li imas ti ili znas nekog ko bi mi to mogao prodati ?
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

fabrički na tte lanac je 520 i 110 linkova naprijed lančanik 15 zuba pozadi 47 pa ti vidi đe si
+1389+
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

dobro nam dosa!
oko majstorskih poslova (a mislim da imaju i semeringe, ne znam da li bas i za tvoj motor) mozes ovdje da se informises. http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... f=21&t=252" onclick="window.open(this.href);return false;
BojanPejovic
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by BojanPejovic »

Da li neko od vas iskusnijih u moto svijetu moze da mi negdje nedje na internetu onaj "overmanual" ili vec kako se zove. tj. citav motor skiciran i rastavljen po djelovima.
Bio bih zahvalan... ja sam trazio ali bezuspijesno. :D
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

za ttr se može nać ali za tte ne
+1389+
Post Reply