ima li zainteresovanih za Umag

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Jocko Africa
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Twin Africa XRV 750

ima li zainteresovanih za Umag

Post by Jocko Africa »

Ciao svima.... Svakim danom,nazalost sve manje nas moze planirati put za Umag :cry: ja sam jos u igri i nadam se da cu i ove godine biti u Umagu.
Ima li jos neko da je planirao i da zna da li ima ista od putovanja :? Jos nisam sam putovao,valjda necu ni ovaj put.... Javi se neko da ide molim vas.... :pray:
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Re: ima li zainteresovanih za Umag

Post by wulfy »

Za sada su sigurni Gojko iz Petrovca sa suprugom (BMW K75) i Miloš Radović iz Petrovca (Harley Davidson), njima se pridružuje i jedan par iz Bara (Suzuki V-Strom 1000).

Za ostatak ekipe znam da bi trebalo sa njima da ide i Radunović (sa pozamljenom Yamahom T-Max ako sam dobro razumio :mrgreen: ). Možda se priključi Dzony (Yamaha Fazer) i moja malenkost... majce su odšampane da bi svi sa primorija bili isto obučeni ;)

Image
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Jocko Africa
Grijač guma
Grijač guma

Post by Jocko Africa »

wulfy wrote:Za sada su sigurni Gojko iz Petrovca sa suprugom (BMW K75) i Miloš Radović iz Petrovca (Harley Davidson), njima se pridružuje i jedan par iz Bara (Suzuki V-Strom 1000).

Za ostatak ekipe znam da bi trebalo sa njima da ide i Radunović (sa pozamljenom Yamahom T-Max ako sam dobro razumio :mrgreen: ). Možda se priključi Dzony (Yamaha Fazer) i moja malenkost... majce su odšampane da bi svi sa primorija bili isto obučeni ;)

Image
Braaavo :D :D :clap:
Radunovicu je na samom pragu GS 1200 i to nerandzasti....To mi je prijatelj kojeg puno volim i sretan sam ya njega i njegovog BMWa.Inace je trebao sa mojom yamahom MAJESTY 400 u rezervnom planu da putuje...Obradovao si me ovom tvojom porukom :lol: Jedva cekam da krenemo.Dogovaramo se za sve.pozdrav :dance: :dance: :dance:
Jocko Africa
Grijač guma
Grijač guma

Post by Jocko Africa »

wulfy wrote:Za sada su sigurni Gojko iz Petrovca sa suprugom (BMW K75) i Miloš Radović iz Petrovca (Harley Davidson), njima se pridružuje i jedan par iz Bara (Suzuki V-Strom 1000).

Image
ne pitah te ,kako da kupim dvije muske i jednu zensku majicu. :idea:
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Miloš ih je štampao i bile su 10 €, ima li ih još ne znam.

Znam da je tvoja Yamaha bila u pitanju zato sam okačio onaj zeleni smajli :mrgreen:

Naranđasti :think: hm, pa on još nije prežalio Pegasa
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
pero drive
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: yamaha MT-01

Post by pero drive »

joco od kad si ti primorac ,ako nisi uzeo grbaljsko drzavljanstvo :lol:
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Jocko, evo da probam da pomognem kako da kupiš dvije muške i jednu žensku majicu: prvo, uzmeš majicu, raširiš je, pa ako je široka u drob, to je muška, ako je preširoka to je moja, a ako je široka u grudi, to je ženska ( ili kakvoga bildera ) :lol: :lol:
wrong rider
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by wrong rider »

normalno da je primorac vozio je afriku u grbaljsko more (jaz) :D
Laki 086
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........

Post by Laki 086 »

Jocko Africa wrote:Ciao svima.... Svakim danom,nazalost sve manje nas moze planirati put za Umag :cry: ja sam jos u igri i nadam se da cu i ove godine biti u Umagu.
Ima li jos neko da je planirao i da zna da li ima ista od putovanja :? Jos nisam sam putovao,valjda necu ni ovaj put.... Javi se neko da ide molim vas.... :pray:
Ja bih rado iša, ali ne umijem da igram sportsku. To bi me jedino izvadilo iz sadašnje situacije :angry-banghead:
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
big1
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: HONDA CBR 600F SPORT

MITSUBISHI GALANT V6 24V

BMW e30 325i "DRIFT MACHINE"

Post by big1 »

Koliko dana bi bila ta tura i koliko odprilike iznose osnovni troskovi za dvije osobe?
MOTO SERVIS MIW Podgorica

http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply