Ima li jos neko da je planirao i da zna da li ima ista od putovanja
ima li zainteresovanih za Umag
- Jocko Africa
- Grijač guma

- Vozim: Twin Africa XRV 750
ima li zainteresovanih za Umag
Ciao svima.... Svakim danom,nazalost sve manje nas moze planirati put za Umag
ja sam jos u igri i nadam se da cu i ove godine biti u Umagu.
Jos nisam sam putovao,valjda necu ni ovaj put.... Javi se neko da ide molim vas.... 
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Re: ima li zainteresovanih za Umag
Za sada su sigurni Gojko iz Petrovca sa suprugom (BMW K75) i Miloš Radović iz Petrovca (Harley Davidson), njima se pridružuje i jedan par iz Bara (Suzuki V-Strom 1000).
Za ostatak ekipe znam da bi trebalo sa njima da ide i Radunović (sa pozamljenom Yamahom T-Max ako sam dobro razumio
). Možda se priključi Dzony (Yamaha Fazer) i moja malenkost... majce su odšampane da bi svi sa primorija bili isto obučeni

Za ostatak ekipe znam da bi trebalo sa njima da ide i Radunović (sa pozamljenom Yamahom T-Max ako sam dobro razumio

brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Jocko Africa
- Grijač guma

Braaavowulfy wrote:Za sada su sigurni Gojko iz Petrovca sa suprugom (BMW K75) i Miloš Radović iz Petrovca (Harley Davidson), njima se pridružuje i jedan par iz Bara (Suzuki V-Strom 1000).
Za ostatak ekipe znam da bi trebalo sa njima da ide i Radunović (sa pozamljenom Yamahom T-Max ako sam dobro razumio). Možda se priključi Dzony (Yamaha Fazer) i moja malenkost... majce su odšampane da bi svi sa primorija bili isto obučeni
![]()
Radunovicu je na samom pragu GS 1200 i to nerandzasti....To mi je prijatelj kojeg puno volim i sretan sam ya njega i njegovog BMWa.Inace je trebao sa mojom yamahom MAJESTY 400 u rezervnom planu da putuje...Obradovao si me ovom tvojom porukom
- Jocko Africa
- Grijač guma

ne pitah te ,kako da kupim dvije muske i jednu zensku majicu.wulfy wrote:Za sada su sigurni Gojko iz Petrovca sa suprugom (BMW K75) i Miloš Radović iz Petrovca (Harley Davidson), njima se pridružuje i jedan par iz Bara (Suzuki V-Strom 1000).
Za ostatak ekipe znam da bi trebalo sa njima da ide i Radunović (sa pozamljenom Yamahom T-Max ako sam dobro razumio). Možda se priključi Dzony (Yamaha Fazer) i moja malenkost... majce su odšampane da bi svi sa primorija bili isto obučeni
![]()
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Miloš ih je štampao i bile su 10 €, ima li ih još ne znam.
Znam da je tvoja Yamaha bila u pitanju zato sam okačio onaj zeleni smajli
Naranđasti
hm, pa on još nije prežalio Pegasa
Znam da je tvoja Yamaha bila u pitanju zato sam okačio onaj zeleni smajli
Naranđasti
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- pero drive
- Grijač guma

- Vozim: yamaha MT-01
joco od kad si ti primorac ,ako nisi uzeo grbaljsko drzavljanstvo 
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
Jocko, evo da probam da pomognem kako da kupiš dvije muške i jednu žensku majicu: prvo, uzmeš majicu, raširiš je, pa ako je široka u drob, to je muška, ako je preširoka to je moja, a ako je široka u grudi, to je ženska ( ili kakvoga bildera )

- wrong rider
- Silovatelj krivina

normalno da je primorac vozio je afriku u grbaljsko more (jaz) 
- Laki 086
- Grijač guma

- Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........
Ja bih rado iša, ali ne umijem da igram sportsku. To bi me jedino izvadilo iz sadašnje situacijeJocko Africa wrote:Ciao svima.... Svakim danom,nazalost sve manje nas moze planirati put za Umagja sam jos u igri i nadam se da cu i ove godine biti u Umagu.
Ima li jos neko da je planirao i da zna da li ima ista od putovanjaJos nisam sam putovao,valjda necu ni ovaj put.... Javi se neko da ide molim vas....
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
- big1
- Grijač guma

- Vozim: HONDA CBR 600F SPORT
MITSUBISHI GALANT V6 24V
BMW e30 325i "DRIFT MACHINE" - Location: Podgorica
Koliko dana bi bila ta tura i koliko odprilike iznose osnovni troskovi za dvije osobe?
MOTO SERVIS MIW Podgorica
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;