Odjava

Predstavljanje , sta vozite i nevozite...
TNT
Biker wannabe
Biker wannabe

Odjava

Post by TNT »

Nisam znao kako da se odjavim pa eto me ovdje gdje sam se i prijavio. Molio bih Administratora da me izbrise kao clana ovog foruma.
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Re: Odjava

Post by sparco »

nece da moze, osim banovanja, jer ako te izbrisu micu se svi tvoji postovi i ostaje gap u temama, ne praktikuje se ni na jednom forumu, skoro pa ni na jednom na svijetu, a jel se smije znati razlog ? ne zamjeri sto pitam ermano nas
risk,is what makes life worth living.
TNT
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by TNT »

Objasnjavanje bi bilo suvisno pa cu to preskocit. Nista onda nek ostane ovako...
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

U pravu je sparco, ne praktikuje se brisanje. Samo se izgubi neko vrijeme a ovi norveski bajkeri te sigurno nece zapamtiti :)
Hold your horses, man
Freeride
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

Ja se odavle da mi je život u pitanju ne bik odjavio. Administrator da uvede proviziju kao kod poslovnih banaka na gašenje računa od 6 eura. Odma te prođe volja za odjavom :mrgreen:
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sparco »

ako te nervira offtopic odredjenih dokonih ljudi, bez motora (a i ovi te ga imaju tesko se to motor moze nazvat , mislim na boska) nemoj da te to uzrijava na svim forumima su takvi , i ne moz pobjeci od toga, a kao sto vidis uvijek imas na srecu vise nas koji bi pomogli ..........
njanji
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: YAMAHA XT660X BMW R25 1954

Post by njanji »

eh sta meni cine na forumu trebao bih da se odjavljujem svaki dan :sad-roulette: mada sve su to moja braca i ja im prastam :romance-grouphug:
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Brate sve je ovo tvoja , naša, slobodna volja . Ako nećeš aj polako niko ti neće zamjerit ako oćeš tu su pravila da ih poštujemo - stvar izbora. forumi su hebena stvar, možda bi se u realnim uslovima ili uvjetima i malo bolje razumjeli ovako neki čitaju napisano, neki čitaju što bi voljeli da pročitaju, neki čitaju između redova, neki čitaju na norveškom, neki se boje da neko ne čita(a čita sigurno) ko bi mogao nešto da pita .... Oproštajnu žurku ti nećemo napravit, svako ti dobro i pun gas
+1389+
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

sparco wrote:ako te nervira offtopic odredjenih dokonih ljudi, bez motora (a i ovi te ga imaju tesko se to motor moze nazvat , mislim na boska) nemoj da te to uzrijava na svim forumima su takvi , i ne moz pobjeci od toga, a kao sto vidis uvijek imas na srecu vise nas koji bi pomogli ..........
Ahahahah e moj sparkisa ja ti volim ove masine koje ne moram da slepam po motorijadi i guram 40 km,za koje se ne traze djelovi kod Toskica i ostalih otpada i koji su sastavljani u fabriku a i ako je dosao od tebe da trazi pomoc i internet istrazivanja nije ni cudo sto oce da se odjavi... nego da ne offujem
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sparco »

istina jer bosko lise kroz centar ne putuje nidje, ;) pa tamo ne zalazi, a i ovi tattoo sa goflom nema dje lise preko bicoa do berana, a posto ni to nije neki put ne ulazi tamo ;p
Locked