koji motor vam je u planu sledeci da kupite

Novosti, komentari novih i starih motora...
Post Reply
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

koji motor vam je u planu sledeci da kupite

Post by NikGold »

Ima ljudi kada kupe motor duugo ga voze a sa druge strane ima i onih koji kad kupe motor posle ne puno vremena razmisljaju vec o sledecem. Sto bi ste voljeli sledece da uzmete i zbog cega i u koju grupu spadate.
+1389+
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Re: koji motor vam je u planu sledeci da kupite

Post by caesar »

Volio bih da imam isti ali noviji. Zašto noviji? Pojma nemam. Kad i ako se bude moglo biti će, a do tada ovaj je skoro pa idealan. :dance: :dance: :dance:
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Uh...za sad sam na MT , nije moj tip ali mi pashe...nekako. Ne bih ga micao ,vec bih gledao da mu pridodam putni enduro,vjerovatno GSA.
14:23
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Gledam ovaj Vmax je dobar, Triumph explorer, Ktm adventure, a onda pogledam zutog i kazem kakav je ovo motor majko milosna!
Sve najbolje!
Hold your horses, man
Freeride
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

sLowRider wrote:Gledam ovaj Vmax je dobar, Triumph explorer, Ktm adventure, a onda pogledam zutog i kazem kakav je ovo motor majko milosna!
Sve najbolje!
neka ti no i ja! pogledam ktm adv, triumph expl, i tako redom dodjm i do kle nekako, a onda vidim onaj tvoj zuti bmw, ikazem BLAGO MENE!!!! :D

ne znam. nisam od onih koji bi samo mijenjali. ali ima nekih par gore navedenih, koji mi se jako dojamju.
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Pitanje sam postavio jer ja uvijek mucim sebe pitanjem sto je sledece. Da li sam pogrijesio u izboru i da li sam dobro izabrao.Pogotovo mi ne olaksava nase malo trziste i sto 95% motora koji su meni interesantni ne da ne postoje na nasem trzistu vec 95% motorista ne zna za njih :D . Poslednja dva motora sam kupio na slijepo na osnovu tudjih iskustava i internet pretraga. Mozda to sto ja trazim i ne postoji, hard enduro al da nije takmicarski zbog odrzavanja a opet da je sposoban za neko daleko adv putovanje :P . Aj nadam se da je ovo sto imam mozda najblize tome ako izuzmemo ktm 690 enduro. Tako da sam za sad miran a dokle ce me drzat bum videli
+1389+
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

I mene muce ista pitanja, nikad ne znam koji bih motor kupio, jer je izbor na nasem trzistu, za moje mogucnosti placanja, veoma slab. Posto volim da vozim po makadamu i losim terenima, a volim i asfalt, onda je jedino rjesenje imati dva motora, a to opet puno kosta. Za makadam sam kupio Hondu XR 600, stari dobri motor koji ne zahtijeva neka pretjerana ulaganja i skupo odrzavanje. Sad se namece pitanje sta kupiti za asfalt. Imam BMW F 650 i ovo koliko se vozim sasvim dobro sluzi, ali bih ga rado zamijenio. Svidja mi se Yamaha TDM 900 i kad bih imao para za jednu dobru ona bi vjerovatno bila sljedeci motor koji bih kupio. Onda bi mogla da se planiraju i neka ozbiljnija putovanja.
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

Kad vozis versys-a tesko se odluciti za nesto drugo, zbog njegovih "versality" mogucnosti... Sto znaci da je solidan za svaku namjenu. Svakako nije nejbolji u nekoj odredjenoj kategoriji ali svaki zadatak mu polazi za rukom... E sad prosle su godine i mislim da se rastanak blizi... Najuzi izbor u zavisnosti od situacije je Aprilija Caponord (ova nova), 1.200 jedino se plasim malo tezine i gradskih sposobnosti al' vidjecemo... :D
P.s. Zasto ne sunjam da ce dex da napise "taj versys pi to smece"... 8-)
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

pored ovoga sto imam, mene bi valjao i jedan skuter. i sa ovim mojim se moze na putovanje. jes da nije to ono najbolje i najudobnije, ali se mze i to fino. cak sam nedje misljenja da se svakim motorom moze. ili ajde sa skoro svakim. definitivno nisam pogrijesio sto odabrah ovaj motor. i kako gore napisah blago mene! :) ali kako sticem vise iskustva tako gledam i neke druge momente. ;) trenutno kad bih birao 3 motora bi se kroz glavu vrcela. te mislim da i to moze bit neki znak da nije momenat za mijenjanje. :)
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Da smo nafacni,kao sto nijesmo,pa da zivimo u srecnu zemlju,kao sto ne zivimo,ili da je ovo srecna zemlja,kao sto nije,pa da imamo po 5-6 motora,sa mogucnoscu registrovanja po potrebi...
14:23
Post Reply