koji motor vam je u planu sledeci da kupite
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
koji motor vam je u planu sledeci da kupite
Ima ljudi kada kupe motor duugo ga voze a sa druge strane ima i onih koji kad kupe motor posle ne puno vremena razmisljaju vec o sledecem. Sto bi ste voljeli sledece da uzmete i zbog cega i u koju grupu spadate.
+1389+
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Re: koji motor vam je u planu sledeci da kupite
Volio bih da imam isti ali noviji. Zašto noviji? Pojma nemam. Kad i ako se bude moglo biti će, a do tada ovaj je skoro pa idealan.

AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
Uh...za sad sam na MT , nije moj tip ali mi pashe...nekako. Ne bih ga micao ,vec bih gledao da mu pridodam putni enduro,vjerovatno GSA.
14:23
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Gledam ovaj Vmax je dobar, Triumph explorer, Ktm adventure, a onda pogledam zutog i kazem kakav je ovo motor majko milosna!
Sve najbolje!
Sve najbolje!
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
neka ti no i ja! pogledam ktm adv, triumph expl, i tako redom dodjm i do kle nekako, a onda vidim onaj tvoj zuti bmw, ikazem BLAGO MENE!!!!sLowRider wrote:Gledam ovaj Vmax je dobar, Triumph explorer, Ktm adventure, a onda pogledam zutog i kazem kakav je ovo motor majko milosna!
Sve najbolje!
ne znam. nisam od onih koji bi samo mijenjali. ali ima nekih par gore navedenih, koji mi se jako dojamju.
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Pitanje sam postavio jer ja uvijek mucim sebe pitanjem sto je sledece. Da li sam pogrijesio u izboru i da li sam dobro izabrao.Pogotovo mi ne olaksava nase malo trziste i sto 95% motora koji su meni interesantni ne da ne postoje na nasem trzistu vec 95% motorista ne zna za njih
. Poslednja dva motora sam kupio na slijepo na osnovu tudjih iskustava i internet pretraga. Mozda to sto ja trazim i ne postoji, hard enduro al da nije takmicarski zbog odrzavanja a opet da je sposoban za neko daleko adv putovanje
. Aj nadam se da je ovo sto imam mozda najblize tome ako izuzmemo ktm 690 enduro. Tako da sam za sad miran a dokle ce me drzat bum videli
+1389+
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
I mene muce ista pitanja, nikad ne znam koji bih motor kupio, jer je izbor na nasem trzistu, za moje mogucnosti placanja, veoma slab. Posto volim da vozim po makadamu i losim terenima, a volim i asfalt, onda je jedino rjesenje imati dva motora, a to opet puno kosta. Za makadam sam kupio Hondu XR 600, stari dobri motor koji ne zahtijeva neka pretjerana ulaganja i skupo odrzavanje. Sad se namece pitanje sta kupiti za asfalt. Imam BMW F 650 i ovo koliko se vozim sasvim dobro sluzi, ali bih ga rado zamijenio. Svidja mi se Yamaha TDM 900 i kad bih imao para za jednu dobru ona bi vjerovatno bila sljedeci motor koji bih kupio. Onda bi mogla da se planiraju i neka ozbiljnija putovanja.
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Kad vozis versys-a tesko se odluciti za nesto drugo, zbog njegovih "versality" mogucnosti... Sto znaci da je solidan za svaku namjenu. Svakako nije nejbolji u nekoj odredjenoj kategoriji ali svaki zadatak mu polazi za rukom... E sad prosle su godine i mislim da se rastanak blizi... Najuzi izbor u zavisnosti od situacije je Aprilija Caponord (ova nova), 1.200 jedino se plasim malo tezine i gradskih sposobnosti al' vidjecemo...
P.s. Zasto ne sunjam da ce dex da napise "taj versys pi to smece"...
P.s. Zasto ne sunjam da ce dex da napise "taj versys pi to smece"...
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
pored ovoga sto imam, mene bi valjao i jedan skuter. i sa ovim mojim se moze na putovanje. jes da nije to ono najbolje i najudobnije, ali se mze i to fino. cak sam nedje misljenja da se svakim motorom moze. ili ajde sa skoro svakim. definitivno nisam pogrijesio sto odabrah ovaj motor. i kako gore napisah blago mene!
ali kako sticem vise iskustva tako gledam i neke druge momente.
trenutno kad bih birao 3 motora bi se kroz glavu vrcela. te mislim da i to moze bit neki znak da nije momenat za mijenjanje. 
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
Da smo nafacni,kao sto nijesmo,pa da zivimo u srecnu zemlju,kao sto ne zivimo,ili da je ovo srecna zemlja,kao sto nije,pa da imamo po 5-6 motora,sa mogucnoscu registrovanja po potrebi...
14:23