Elem, ja lično nisam pritstalica slušanja muzike u toku vožnje jer ne čujem svoju okolinu i zvuk motora, a i pažnju mi odvlači ponekad.
E sad, nekad mi je jako dosadno pa stavim slušalice ali su mi dosta neudobne i ispadaju. Vidim da imaju po netu neke koje su dizajnirane za bajkere ali ih ovdje nisam gledao. Jel vi ima neko nešto od toga i koja bi bila preporuka naravno?
Da li slušate mjuzu u vožnji i koje slušalice rabite?
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Da li slušate mjuzu u vožnji i koje slušalice rabite?
Last edited by caesar on 29 Jan 2013 14:51, edited 1 time in total.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Re: Da li slušate mjuzu u vožnji i koje slišalice rabite?
Aj du lajkit kad idem na duzu voznju, naravno ne do daske i te fore no nesto lagano opustajuce po mogucnosti bez teksta. Koristim obicne od ajfona koje dodju s njim i funkcioniren dosta dobro.
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- In_Utero
- Grijač guma

- Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition
Ja pjevam sam sebi 
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
pjevanje ispod kacige - neprocjenjivoIn_Utero wrote:Ja pjevam sam sebi
ali bez sale
i po ko zna koji put pokazem sebi da sam totalni antitalenat i da veze nemam. to ide to te mjere da sam sebe zasmijem
kad je voznja sve preko pola h onda bas volim da stavim slusalice i da uzivam u voznji...
e sad ne znam je li do motora koje sam vozio ili do mp3 playera ali uvijek je zvuk bio na maksimumu i opet nista nije smetalo ostalim zvukovima da dodju do usiju.
razmisljao sam cam da ugradim neke male zvucnike, jer je stvarno mucenje namjestati slusalice poslije navlacenja kacige. sa podkapom je to sve lakse ali opet mucenje...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Moze locksLowRider wrote:Aj du lajkit kad idem na duzu voznju, naravno ne do daske i te fore no nesto lagano opustajuce po mogucnosti bez teksta. Koristim obicne od ajfona koje dodju s njim i funkcioniren dosta dobro.
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Re: Da li slušate mjuzu u vožnji i koje slušalice rabite?
Ja sam koristio razne slušalice ranije, imam kući 10+ pari ali to je muka, povučeš kabl, ne namjestiš dobro pa stani za ovo, stani za ono. Kupili komunikaciju ,uz nju došli tanki zvučnici koji se fino namjeste u unutrašnjost kacige i mir... Nema natezanja sa kablovima, sve bluetooth radi i divota . I te priče kako ne čuješ okolinu od muzike ne drže vodu,čujete li u autu zvukove oko vas pored muzike ? Nemojte slušati na maximumu i sve ok.
Sent from my Triumph Tiger 800 using Tapatalk 2.
Sent from my Triumph Tiger 800 using Tapatalk 2.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
VeDzA wrote:Moze locksLowRider wrote:Aj du lajkit kad idem na duzu voznju, naravno ne do daske i te fore no nesto lagano opustajuce po mogucnosti bez teksta. Koristim obicne od ajfona koje dodju s njim i funkcioniren dosta dobro.![]()
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
ja ne slušam trenutno ništa. ali kad uspijem sebi ću da kupim jedan, mp3, ili ću naučit kako se dodaje muzika u ovaj moj moderni telefon.
i onda neću više gledat ovoga žutog kako uživa dok se vozi. i neću piždjet kad od njegove seljačke muzike ne čuje dok mu sviram iz njega!
jel da Vedža!
i onda neću više gledat ovoga žutog kako uživa dok se vozi. i neću piždjet kad od njegove seljačke muzike ne čuje dok mu sviram iz njega!
jel da Vedža!
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
I pod shufle...mali,lako prebaciti numeru..
14:23
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
...a nista mi nije mrznije no kad neko zasvira ka manijak.
Hold your horses, man
Freeride
Freeride