Na prodaju Husqvarna 125 SM, 2007 godiste, presla 16000km, registrovana, nov lanac i lancanici, gume lose. Masina je u kvaru, sad motor nije moj pa nzm previse detalja, msm da treba zamjeniti i klip i cilindar, medjutim pojedini majstori kazu da bi se moglo proci i samo sa novim karikama...
Cijena je 900E, slike ce biti ovih dana
P: Husqarna 125 SM
- Ichko
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha aerox :)
P: Husqarna 125 SM
2003 Yamaha Wr 450F (supermoto) - SOLD
-
Raso ///M
- Stoper

Re: P: Husqarna 125 SM
mozes li otprilike da mi kazes koja bi bila cijena za taj klip i cilindar? otprilike ako znas jer ne mogu nidje da nadjem informacije...
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
klip, karika i dihtung racunaj do ~150e maksimumRaso ///M wrote:mozes li otprilike da mi kazes koja bi bila cijena za taj klip i cilindar? otprilike ako znas jer ne mogu nidje da nadjem informacije...
e sad cilindar... hm trik pitanje, zavisi od kog materijala je radjeno.
po netu postoje rjesenja tipa nove kosulje, tj obloge cilindra ali onda se mora malo prosiriti postojeci cilindar.
ili ako nije puno ostecen, mozda moze samo da se obrusi i malo poveca zapremina.
uglavnom tijelo cilindra je obicno od aluminijuma a kosuljica je nikasil ili mozda neki drugi materijal, problem je ako je taj materijal potrosen ili je ostecen takod se ne moze reparitati.
u svakom slucaju mislim da je ovo jako korektna cijena za husqvarnu.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ichko
- Grijač guma

Dr mracni je sve objasnio.. Sad za djelove nzm, treba vidjet u Vg moto, ili kod Acimica, moze li se sto nac... al ipak msm da ce ti momci koji voze enduro moci dati vise informacija, sigurno se u Srbiji moze to i jeftinije naci.
-
Raso ///M
- Stoper

vidjecemo za djelove cim ga povedem kod majstora on ce mi sve rec, mislim da u magnus moto sad ima neki pospust na te djelove a oni su ionako zastupnici za husqvarnu... ja sam zva onaj broj sa autodilera danas, vjerovatno sam prica sa tobom Ichko... pa ako mozes da mi ga "rezervises" do ponedeljka, nadam se da nije problem, jer vikendom obicno po cijeli dan radim...moze se desit da ja dodjem i za vikend do kotora ako me posa tamo posalje uglavnom javio bi ti $jutra, nadam se da smo se dogovorili 
- Ichko
- Grijač guma

Pricao si samnom sigurno, kao i jos jedno min 20 ljudi koji su me danas zvali
o jadu me zabavise
S jednim sam se dogovorio u subotu da ce doci da ga pogleda, ti se javi u svakom slucaju, pa cemo se dogovoriti.
-
Raso ///M
- Stoper

ja sjutra tj danas idem za tivat, postoji li mogucnost da svratim do kotora da pogledam taj motor? ako mi se svidi ruka ruci kupljeno ja dodjem za njega mozda istu noc ili sjutra dan?
- Ichko
- Grijač guma

068-33-99-55 nazovi me pa cemo se dogovoriti
-
Raso ///M
- Stoper

ok, danas-sjutra me ocekuj