K: Skuter / Spotrtski skuter

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Slavo
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Honda Hornet

K: Skuter / Spotrtski skuter

Post by Slavo »

Evo vec neko vrijeme sam u potrazi za nekim skuterom koji ce biti kvalitetan/pouzdan, na oko lijep, da nije puno star i da je dobro ocuvan (da se ne vodam sa njim po majstora i da moram odmah da ulazem brdo novca u njega) :violin:

tako da ako ima neko da ponudi ili zna nekog (druga,brata,komsiju) da prodaje skuter neka javlja odje ili na PM.

U sustini trazim neki skuter tipa Gilera Runner SP50, Aprilia SR50, i sl.

Svi prijedlozi, preporuke , savjeti su dobrodosli :clap:
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Re: K: Skuter / Spotrtski skuter

Post by VeDzA »

posto si otvoren za savjete,evo prvog popovanja :character-oldtimer: :)

Mislim da si skutere koje si naveo prerastao,nego bi se trebao fokusirat na vecu kubikazu(125 +).
Potrosnja je isto minimalna,a cijena taman ka ovima ;)
Slavo
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Slavo »

Znam znam , mada taj motorcic bi se koristio da zavrsava posao kroz grad, pa sam eto jedino gledao sa te ekonomicne strane da za odrzavanje nisu skupi, nema registracije osim polisa nekih 15naestak eura ...

Mada otvoren sam za sve vrste predloga , zato sam i naveo gore ;)
pedjab
Stoper
Stoper
Vozim: Africa twin 750

Post by pedjab »

Cetvorotaktni motor od 125 ccm trosi otprilike isto kao i ovaj dvotaktni od 50 ccm, samo sto je dosta jaci, sto lijepo radi i sto neces uvijek smrdjet na izduvne gasove od dvotaktola :)
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Ako ti je samo za kroz grad onda 50 kubika. Ja sam prosle godine kupio gileru runner od 50 kubika i prezadovoljan sam. Izvuce dvoje uz bilo koju uzbrdicu, na pravcu uvati 70-80. Kad sam kupovao skuter i ja sam razmusljao da uzmem 125 ali sad vidim da nisam pogrjesio sa 50 kubika.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Одг: K: Skuter / Spotrtski skuter

Post by NikGold »

Kako posle litre sjednes na skuter

pOsLaTo iZ SSPARTE
+1389+
Oliver
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki Bandit 1200

Re: Одг: K: Skuter / Spotrtski skuter

Post by Oliver »

NikGold wrote:Kako posle litre sjednes na skuter

pOsLaTo iZ SSPARTE
Lako za to, ono sto mene kopka je da skuter od 50 kubika lagano izvuce dvoje uz uzbrdicu....misli li se na dvoje odraslih?? Volio bih da vidim taj skuter od 50 kubika te ce mene i NikGolda da uzbrdo potegne :))))....tu smo nedje oko 250 kg zajedno
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

E sad imas covjeka i od 300kg. :mrgreen: Ja imam oko 90kg a djevojka oko 55-60kg a zivim iznad Splendida u Becice ona ulica kod plavog nadvoznjaka. I to je bas pedenca dobra. Cjelo ljeto sa skuterom uz brdo nas dvoje bez problema.

A Nikgold vjeruj mi da mi je milije do grada ljeti poc sa skuterom nego velikim motorom. Ne grije, ne moras pazit dje ces ga parkirat, oce li ti ga kakva budala obalit kolima kad ide sa parkinga. Pa milion djece oce da se penje na motor svasta nesto. Ovako uzmem moju crvenu munju, provucem se bilo dje, naslonim ga na neku banderu i ne brinem. :mrgreen:
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Slavo
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Slavo »

ima li ko kakvog iskustva sa ovim Kymco People S 200 (160ccm) ???

jel mnogo za ovaj motor 20 000km ?
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

Kymco People S 200 je kvalitetan skuter, cetvorotaktni motor, jedan cilindar, 160 ccm, vazdusno hladjenje, ima dosta snage, mali je potrosac, veliki tockovi od 16 inca, lak za voznju, lak za servisiranje i odrzavanje. Mali minus je zadnja dobos kocnica. Sto se tice kilometraze od 20 000 km, zavisi kako ga je dosadasnji vlasnik vozio i odrzavao. Ne oslanjaj se previse na godiste i kilometrazu, moze biti kao nov sa ovom kilometrazom, a znam ih koji su sa manjom kilometrazom bili za otpad. Po meni je mnogo bolji izbor nego 2T skuter od 50 kubika.
Post Reply