Kako voze japanski policajci
- Vladika
- Grijač guma

- Vozim: Honda XLV650 Transalp
Kako voze japanski policajci
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... CGaQMgkzw8" onclick="window.open(this.href);return false;
- kalevo82
- Grijač guma

- Vozim: Polar Glider - bicikleto
Re: Kako voze japanski policajci
Zavrće mi se u glavu od ovoga milicajca

Four wheels move the body.
Two wheels move the soul.
Two wheels move the soul.
-
VitaminC
- Biker wannabe

- Vozim: Aprilia Scarabeo
Pff... kao igricu da igra 
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Obratite paznju kako glava i pogled idu agresivno u zeljenom pravcu. Takodje obratite paznju na zadnji lancanik koliki je. Mozda bi neko od mehanicki potkovanih forumasa moga da objasni da li to pomaze i zasto kad je ovakva voznja u pitanju.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
- SuperMoto_Fan
- Grijač guma

- Vozim: Honda NX650-Dominator
Evo ja cu ti ovako ukratko reci:pomaze
, i to dosta, jer je kraci prenos, tj, motor je startniji, sto je odje veoma bitno s' obzirom o kakvom se poligonu radi...
Ovakvom preradom se naravno gubi na krajnjoj brzini, ali to njima konkretno ne treba pa se ne sjekiraju...
To isto mozes da vidis kod svih motora koji su radjeni za stunt, jer je i njima potreban izrazito kratak prenos, da bi sto lakse mogli da rade Wheelie, i ostale zajebancije.
Najjednostavniji primjer ove tehnike je prenos na bicklu...
Ovakvom preradom se naravno gubi na krajnjoj brzini, ali to njima konkretno ne treba pa se ne sjekiraju...
To isto mozes da vidis kod svih motora koji su radjeni za stunt, jer je i njima potreban izrazito kratak prenos, da bi sto lakse mogli da rade Wheelie, i ostale zajebancije.
Najjednostavniji primjer ove tehnike je prenos na bicklu...
- Vladika
- Grijač guma

- Vozim: Honda XLV650 Transalp
Ono sto mene posebno odusevljava je nevjerovatna lakoca prebacivanja u nagib, kao i drzanje motora pri ovim maksimalnim nagibima. Kao da se motori protive zakonima fizike, A u stvari je samo u pitanju dobra guma, podloga i kontrola gasa. I naravno vrhunski vozac, dje on pogledom, tu i motorom.
Mozda neko zna da odgovori, kako se koriste kocnice pri ovakvoj voznji? Koja vise koci, prednaj ili zadnja i koliki je procenat kocenja. Jer procitao sam u knjigama da pri svakodnevnoj voznji prednja ucestvuje sa 75 %, zadnja 25% ukupne snage kocenja.
Mozda neko zna da odgovori, kako se koriste kocnice pri ovakvoj voznji? Koja vise koci, prednaj ili zadnja i koliki je procenat kocenja. Jer procitao sam u knjigama da pri svakodnevnoj voznji prednja ucestvuje sa 75 %, zadnja 25% ukupne snage kocenja.