Pozdrav ekipa,
Uskoro planiramo doći malo i kod Vas, pa imam nekoliko pitanja.
U CG bi ušli na Šćepan Polju. Gledajući "Viamichelin" ne vidim cestu preko Trse za Žabljak. Čitajući forum vidim da ima, ali dali su u tijeku neki radovi, odnosno dali je asfaltirana? Znači prvo pitanje je vezano za tu cestu.
Vjerovatno ćemo nočiti na Žabljaku pa nastaviti prema Mojkovcu za Podgoricu, ući u Albaniju, pa preko Skadra ponovo u CG na prelaz Sukobin prema Ulcinju. Kakva je cesta Murićan (Al) - Sukobin - Ulcinj ?
Crna Gora - ceste,drumovi ili štogod
- lory
- Stoper

- Vozim: Yamaha FZ1 Fazer
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
Re: Crna Gora - ceste,drumovi ili štogod
trsa zabljka imas cestu. asfalt nije los jes da je malo uzi ali skroz ok. mirican sukobin je cesta gotova nema radova vise, ako ne grijesim. nadam se da ce ti i ostale kolege dat nesto informacija, mozda i preciznijih od mene.
-
markobr
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom DL 650
Suzuki DR 350 - Location: Bar
Ja ti mogu odgovoriti na ovo drugo pitanje.
Put Skadar-Murican/Sukobin-Vladimir-Ulcinj je odlican. Ima I jedan dio puta koji je obnovljen I vrhunski je. Od Ulcinja do Bara je magistrala. A od Vladimira do Ulcinja je dobar put samo sto moras voditi racuna jer zna da bude stoke po putu.
Ima I put koji vodi preko Vladimira-Dobra Voda-Bar to ti je stari put. Ali fin za voznju malo je uzi od standarda ali je OK. Isto vazi I za ovaj put ono za stoku.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Put Skadar-Murican/Sukobin-Vladimir-Ulcinj je odlican. Ima I jedan dio puta koji je obnovljen I vrhunski je. Od Ulcinja do Bara je magistrala. A od Vladimira do Ulcinja je dobar put samo sto moras voditi racuna jer zna da bude stoke po putu.
Ima I put koji vodi preko Vladimira-Dobra Voda-Bar to ti je stari put. Ali fin za voznju malo je uzi od standarda ali je OK. Isto vazi I za ovaj put ono za stoku.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
-
Damir'Tattoo
- Grijač guma

- Vozim: sta mi se da.
Trsa- Žabljak je ok put... samo je pitanje da li su probijeni nameti ili je još pod snijegom... mislim da ćemo do kraja vikenda imati i tu informaciju...
-
Rvasanin
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki Versys 650
Jos uvijek nije prohodan...
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
- lory
- Stoper

Hvala svima na informacijama. Mi najvjerovatnije dolazimo 22.6. , pa valjda otvore cestu do tad. Ako ne, idemo nekom drugom rutom. U svakom slučaju veselimo se vožnji kroz Vašu predivnu domovinu. Ako nešto zapne bit ću se slobodan obratiti preko ovog foruma. Isto tako , ako Vas put nanese u moje krajeve - stojimo na raspolaganju.

- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
- lory
- Stoper

Ekipa, bili smo kod Vas 22.6. - 25-6. Obišli Durmitor, kanjon Tare, Podgoricu i cijelu obalu. Ukratko - predivno. Sigurno ćemo se ponovo vratiti. Pozdrav od Brođana.
-
NaMi
- Stoper

- Vozim: F650GS
Pozdrav iz Slovenije
Sledeče sedmice planiramo Crnu Goru pa me zanima je li put Žabljak-Trsa-Plužine provozan?
https://goo.gl/maps/4RFT9eo9ESu" onclick="window.open(this.href);return false;
Sledeče sedmice planiramo Crnu Goru pa me zanima je li put Žabljak-Trsa-Plužine provozan?
https://goo.gl/maps/4RFT9eo9ESu" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Pejamachine
- Grijač guma

Da ja znam jeste, Mracni i ekipa su vozili tu trasu jos pretprosle nedelje..javice se ko je isao pa ces dobiti konkretniji info..