Ovdje postavite koju kacigu posjedujete i kratak opis da li ste zadovoljni sa njom ili ne, vase licno misljenje
Evo da pocnem
Nolan N63 burlesque
Kaciga je solidna, nije preskupa, ne svidja mi se sto pri vecim brzinama malo leluja... Prva mi je kaciga, stoga ne mogu da procijenim najbolje sta valja sta ne.. Najvjerovatnije cu preci na neku scorpion, probaoexo 500 i lezi dobro, tako da cemo vidjeti
Shoei Neotec. Pristalica sam flip up kaciga. Jako dobro prijanjanje na glavu mada treba paziti ako se nosi sa običnim pamučnim potkapama, može se posavrnuti dio unutrašnjosti kod slepoočnice pa žulja. Jako tiha za tu klasu,lagana,dihtuje odlično i ventilacija je izvanredna. Cijena je jaka,539€-jbg, Shoei je u pitanju.
Sent from Triumph Tiger 800 using Tapatalk 2
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Nox kod Mica sa foruma.
Kaciga za 100€ vrijedi sve pare. Ima naocare za sunce kao i providni vizir. Ima zastitu za sunce kao i granje i ostale prirodne prozivode
Vazdusne jastuke na naduvavanje tako da uvijek obuhvati moju tintaru kako i treba.
Ima manu, preko 120 buka me izludje ali stvarno posle pola sata-srecom nema dje neko ono kad vozim auto putem, od buke ne znam ni dje sam krenuo ni kako se zovem... do 100 je super
Kad covjek jednom proba Shoei ili Arai onda svati da je do tada bio u velikoj zabludi sta znaci dobra kaciga.
Nisu jeftine ali vrijede svaku paru. A ako se covjek malo potrudi mogu se naci modeli na akcijama po internetu pa to onda i ne bude tako preskupo.