Prodajem mojeg vjernog drugara,druzimo se vec godinu i koji mjesec preko sluzio me je odlicno,prvi sam vlasnik kupio sam ga u efel motor u Podgoricu,kompletno je servisiran i sve je ubiljezeno u servisnu knjigu,ja se nalazim u zeleniku pa mi je ovlasceni servis na 30m od kuce pa mi je bilo lako skoknut,ulje je mjenjano na 2000km umjesto na 5000,filteri takodje mjenjani na duplo manjoj kilometrazi jednostavno patim od tih stvari,razlog prodaje je imam 3 motora u kuci ovaj mi je cisti visak ili bi ga zamjenio za neku ninju 250 ili nesto slicno tome,ja sam sa motorom dosta putovao sa time je i presao oko 16000 i kusur ali sto je tu je,on ce gurat jos 116000 ako bog da..Ako se ne proda ide za grcku 11 juna..Od ulaganja nema nista,registrovan je sve je odlicno sem eto prednja guma je oslabila nakon 16000 i mislim da bi se trebale zamjenit prednje pakne imaju jos mesa ali bilo bi pozeljno ih zamjenit ali uz dogovor ja cu castit kupca nove pakne,ulje,filter ulja,vazduha.Svaka provjera moguca od kilometraze pa do legalnosti pa do bilo cega drugog..Evo i koja slika
I za kraj evo jedan klip sa youtoba sto sam snimio sa go pro da vidite kako se motor ponasa..
https://www.youtube.com/watch?v=fpwzkdNWeqw" onclick="window.open(this.href);return false;
Umalo da zaboravim,Godina proizvodnje je 2013 a ja sam ga novog kupio 2014 i registrovan je 6 aprila na moj rodjendan,sa motorom je relativno dosta putovano tako da ima nekih ogrebotinica i sitnica ali jako jako malo cak se i ne vidi golim okom..Motor je placen 4500e i ima oko 800e dodate opreme za pocetak nek bude cijena 3100e..Nije fiksna