e evo napokon ljudi nadjoh i ja malo vremena da nekako ubacim ove slike i da to podijelim sa Vama...nadam se da ce Vam se svidjet ...
ovo je novi model horneta ima 600cm i ima 102 ks bez mene V presao sam sa njom 13000km i prezadovoljan sam zaista...HONDA je zakon negp da ne duzim previse..pogledaj te...
i kao sto kazu "slika govori vise od 1000 rijeci"
Aaaa....
Lijepo... Hornet, emotivno sam vezan za taj motor dodushe u pitanju je bio model iz 2002 ali i ovaj novi je prelijep
Sto da ti recem Honda - the power of dreams
Hmmm... Vladane, moracemo se nedje dogovoriti, ja bih probao ovoj tvoj motorcic...
Ja trazim nesto drugo, ali ako mi ne bi bio premalo i ukoliko bi malo korigovao cijenu....
Space Director wrote:Hmmm... Vladane, moracemo se nedje dogovoriti, ja bih probao ovoj tvoj motorcic...
Ja trazim nesto drugo, ali ako mi ne bi bio premalo i ukoliko bi malo korigovao cijenu....
Javi se ako budes isao da gledas ovaj motor, mozda sadjemo zajedno motorima do BD. Cisto da prosetamo. Mozda bi i drugar Duka moga da nam se pridruzi.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Space Director wrote:Hmmm... Vladane, moracemo se nedje dogovoriti, ja bih probao ovoj tvoj motorcic...
Javi se ako budes isao da gledas ovaj motor, mozda sadjemo zajedno motorima do BD. Cisto da prosetamo. Mozda bi i drugar Duka moga da nam se pridruzi.
vazda!!! prelijep naked. volio bih i ja pogledat ovaj motor.
...ako zena pusti
vazda!!! prelijep naked. volio bih i ja pogledat ovaj motor.
...ako zena pusti
..... a da ja i Ranko je zamolimo
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?