"Kako te nije sramota!?"

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Post Reply
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Hondu

"Kako te nije sramota!?"

Post by Kesha »

Semafor se otvara, skrećem lijevo, kolona ispred mene se zaustavlja da propusti pješake kojima je isto zeleno tako da se blokira put vozilima iz suprotnog smjera, koja se zaustavljaju, ja vidim prolaz za mene i malo obilazim moju kolonu sa desne strane pri čemu presijecam put zaustavljenim vozilima iz suprotnog smjera i prolazim i odoh kroz pješake put Mareze.
"Kako te nije sramota!?" doviknu mi suvozač zaustavljenog automobila.

Jesam li prekršio neko pravilo? Osim što sam uživao? :D
Polako žuri - Festina lente
Incognito
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: The Beast

Re: "Kako te nije sramota!?"

Post by Incognito »

Prekršio vjerovatno jesi, ali to je uglavnom normalna slika... Samo poštuj pješake, nemoj kroz njih :)

Elem, prošli vikend izlazim iz Kotorskog tunela (prema Kotoru), auto ispred mene skreće lijevo prema Kotorskom Vuk Petrolu, dakle čitava kolona staje... Nakon toga krećemo, i 20m dalje djevojčica od 5-6 god čeka da pređe pješački kod Groblja u Škaljare... Ja prvi stajem lagano da je propustim, a taksista iz PG iza mene (vidim u desni retrovizor) uopšte ne usporava (ne vidi, ili misli da ću da skrenem ili šta god) i ladno ne usporavajući me obilazi sa desne strane, ne obazirući se na pješački (pritom sam ja sam otišao skroz u lijevo da me ne zakači)... Naravno, nije mi zbog mene, koliko zbog djeteta koje je moglo da pretrči pješački...

Nakon toga full gas za njim, stižem ga odmah kod Elle na semaforima gdje je stao pješacima, i svašta mu kažem kroz otvoren prozor... Naravno, blago teleća faca, vjerovatno ni ne konta što je uradio... Tako, pazite pješake, pogotovo djecu...
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

sramota je samo ubiti,krrasti i lagati :)
mislim da si ti,kao i ostali prekrsili clan 42 http://www.mup.gov.me/ResourceManager/F ... file=Zakon" onclick="window.open(this.href);return false;

a ako si prosao bukvalno kroz pjesake,to je skoro pa ubiti,znaci sramota :D
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Kesha »

Ja mislim da mi je ovaj dobačio "kako me nije sramota" što vozim motor i zajebajem se na ovu krizu! :D
Pješaci su bili bezbijedni već na lijevoj traci, ja prošao desnom skroz slobodnom. I ona mala sa kratkom rašicom, snimio sam je s'leđa - bijahu joj zategnuti listovi na neke potpetice...
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Kesha »

Kroz grad strogo sredinom trake da mi se ne provlače indijski taksisti, a putem po putanji lijevog točka četvorotočkaša - đe je čisto i onda imam i lijevo i desno da biram...
Post Reply