ZA NE POVJEROVAT,LOPOVI....
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
ZA NE POVJEROVAT,LOPOVI....
u petak vece, u budvi,je drugu neko sa yamahe xt660x skinuo tj ukrao stop svijetlo, tacnije odvalio ga i uzeo samo onaj crveni plasticni poklopac a ostalo ostavio..aj da je skinuo fino sarafcigerom i ostavio da se moze samo kupiti novi poklopac,nego je odvalio i sad momak mora kupiti cijeli stop..koji ni malo nije jefin.....da li to mozete da povjerujete..pa ovo je stvarno jedna velika sramota i katastrofa zaista!!!NEVJEROVATNO!!!
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Re: ZA NE POVJEROVAT,LOPOVI....
Stvarno stoka!!!
Da mi ih je ufatit dok tako operisu!
Da mi ih je ufatit dok tako operisu!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Dje je to tačno bilo?
Ja inače u Budvi (valjda što je to moj grad) ostavljam kacigu na motor vrlo često iako ne bi trebao ...
Prije dvije godine su mi je ukrali (bila je vezana) i to na Crvenoj Glavici (pošao sam da popijem piće na ,,Galiji''.
Ja inače u Budvi (valjda što je to moj grad) ostavljam kacigu na motor vrlo često iako ne bi trebao ...
Prije dvije godine su mi je ukrali (bila je vezana) i to na Crvenoj Glavici (pošao sam da popijem piće na ,,Galiji''.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- bu2rider
- Test vozač kaskader

A I JA SAM IZ BUDVE I TAJ MOMAK JE ISTO IZ BUDVE! A DESILO SE NA PARKING KOD JATA.ISPRED BANKE JE BIO PARKIRAN MOOTOR,I MOJ I NJEGOV I JOS 10 MOTORA! PA TACNO KAD BIH GA UHVATIO NA DIJELU......
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
Sto je pjesnik htio da kaze...wulfy wrote:Dje je to tačno bilo?
A povodom ovoga, mislim da nema kraja ljudskoj obijesti...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
taj parking (izmedju JAT-a i biblioteke) je odavno nesiguran i tu ne parkiram ni automobil. Dok sam imao Yugo na tom parkingu nestao mi je far (neko ga iscupao), jedanput pokrivljen krov (kao da je neko trupački skako po njemu), neki gosti koji su dolazili kod mene žalili su se da su upravo na tom parkingu ostali bez rotkapni (i meni je nestala sa Alfa Romea). No, od kada su počeli da naplaćuju i taj parking smanjo se broj takvih slučajeva.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Tolja
- NLB Moderator
- Vozim: i raznosim Pizze
Ja bih pogledao da li mozda u blizini ima koja kamera za nadzor da pokriva taj dio gdje je motor parkiran
mozda ga i uhvatis
danas na svaki cosak ima kamera
mozda ga i uhvatis
Uzivancija .....http://prodivingmontenegro.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Bolje da ga ne ufatiš pa da zbog džukele ideš u zatvor , ovako pamet u glavu i motor parkiraj na vidnom mjestu . pozTolja wrote:Ja bih pogledao da li mozda u blizini ima koja kamera za nadzor da pokriva taj dio gdje je motor parkiran
mozda ga i uhvatis
+1389+
-
LION
- Test vozač kaskader

dobro tolja zbori.i ja mislim da tuda ima po koja kamerica