Motociklista tesko povrijedjen

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Post Reply
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Motociklista tesko povrijedjen

Post by mexiko »

http://www.cafemontenegro.com/index.php ... news=79576" onclick="window.open(this.href);return false;
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Re: Motociklista tesko povrijedjen

Post by LION »

evo da se javno bogu zahvalim sto sinoc nisam sa zenom tresnuo sa motora.budala dala zmigavac iz kontra smijera i skrenula,kaze,,nisam te vidio,,. ja sam na jedvite jade stao.poslije toga sak skoknuo do njegovog auta,onako pun adrenalina i ujedno prepanut sto se moglo desit,da se razracunamo.bogu zahvaljujem sto me pogledao i spasio najgoreg i fala mu sto nisam covjeka razbio od batina,jer znam da bi mi poslije bilo zao./to jutro sam bio u crkvu sa porodicom/. ovo sam sve napisao,samo iz jednog razloga-;NEMA OPUSTANJA NA MOTOR I ZVJERANJA OKOLO,PAZITE SE LJUDI I BOG CE VAS PAZITI,JER SOFERI OCIGLEDNO NECE.OTVORITE DESETORO OCI. JOS VECA SRECA U SVEMU STO SE DESILO JE STO SAM ISO 8O KILOMETARA NA SAT/ MADA NI TO NIJE MALO/. HVALA TI BOZE.
veskotg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice).

Post by veskotg »

LION wrote:evo da se javno bogu zahvalim sto sinoc nisam sa zenom tresnuo sa motora.budala dala zmigavac iz kontra smijera i skrenula,kaze,,nisam te vidio,,. ja sam na jedvite jade stao.poslije toga sak skoknuo do njegovog auta,onako pun adrenalina i ujedno prepanut sto se moglo desit,da se razracunamo.bogu zahvaljujem sto me pogledao i spasio najgoreg i fala mu sto nisam covjeka razbio od batina,jer znam da bi mi poslije bilo zao./to jutro sam bio u crkvu sa porodicom/. ovo sam sve napisao,samo iz jednog razloga-;NEMA OPUSTANJA NA MOTOR I ZVJERANJA OKOLO,PAZITE SE LJUDI I BOG CE VAS PAZITI,JER SOFERI OCIGLEDNO NECE.OTVORITE DESETORO OCI. JOS VECA SRECA U SVEMU STO SE DESILO JE STO SAM ISO 8O KILOMETARA NA SAT/ MADA NI TO NIJE MALO/. HVALA TI BOZE.
nemojte me pogresno shvatiti,ali ja bih mu BAREM otkinuo retrovizor. :twisted:
Da malo pamti,I MENE I OSTALE MOTORE KAD IH SRIJECE, i da pazi sledeci put kad gleda,jer jedino mu je mogao retrovizor zasmetati.Hvala Bogu i Tebi na refleksima,pa je sve bilo kako treba,ali isto razmisli da Vam se mala ogrebotina desila a ne,NE DAJ BOZE,nesto vise.Nisam nasilan,ali u takvim situacijama pada klapna i mrak... :angry-cussingblack:
treba da uvezemo neke brodske sirene,pa da trubimo okolo i mi njih malo nerviramo... :character-beavisbutthead:
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

spremao sam se i ja da ga mlatnem,ali kad otvorih vrata,a ono poznanik od prije 5/6 godina/a meni navalica adrenalina/.....milo mi je sto ga ne udarih/nisam nasilan,bilo bi mi zao poslije/-s obzirom da sam dobro proso......
Post Reply