SREĆNA VJERIDBA UH JOCKU

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Re: SREĆNA VJERIDBA UH JOCKU

Post by Gugi »

grozni wrote:
pero drive wrote:ja brate vise neznam da kacim slike ,a vjeruj da su slike dobre :violin:
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... f=17&t=499" onclick="window.open(this.href);return false;
Stavljajte to, da vide ljudi kako se mi budvani provodimo :lol: :lol: !!

Oce li ko Jockov broj telefona , da mu cestita i da ga razveseli, ka sto ga mi budvani razveselismo onu noc :D ?
Ali , mi ermano , falio si u Gardena ,kada smo presreli tvog starog druga ,Djordja Davida Nikolića sa nevjestom(koju je jedan naš sugradjanin zamalo...) i postavili mu 1256 pitanja... :lol: :lol: :lol:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
:happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymagenta: :happy-bouncygreen: :happy-bouncycyan: :happy-bouncyblue:
:happy-wavemulticolor:
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Neka je sa srecom druze
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor

Post by Hellboy »

OOOO nek je sa srecom obojema, pa sad da se zalije to jednim lijepim djirom preko Bjelasice....Svaka cast :dance: :dance: :dance: :clap: :clap: :clap: :clap:
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

Gugi wrote:
grozni wrote:
pero drive wrote:ja brate vise neznam da kacim slike ,a vjeruj da su slike dobre :violin:
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... f=17&t=499" onclick="window.open(this.href);return false;
Stavljajte to, da vide ljudi kako se mi budvani provodimo :lol: :lol: !!

Oce li ko Jockov broj telefona , da mu cestita i da ga razveseli, ka sto ga mi budvani razveselismo onu noc :D ?
Ali , mi ermano , falio si u Gardena ,kada smo presreli tvog starog druga ,Djordja Davida Nikolića sa nevjestom(koju je jedan naš sugradjanin zamalo...) i postavili mu 1256 pitanja... :lol: :lol: :lol:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
:happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymagenta: :happy-bouncygreen: :happy-bouncycyan: :happy-bouncyblue:
:happy-wavemulticolor:

Pi, pi, pi, opet sam nesto propustio :lol: !
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Tolja
NLB Moderator
Vozim: i raznosim Pizze

Post by Tolja »

Srecno bilo Srecno bilo
Uzivancija .....http://prodivingmontenegro.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Milan
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: R1200GS Adventure

Post by Milan »

Jocko, neka vam je sa srecom!!
Berlin, Moscow, Warsaw
WaWa
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: BMW R1200 GSA LC