zlatibor 7,8,9

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Re: zlatibor 7,8,9

Post by Space Director »

bandit4ever wrote:http://www.vijesti.cg.yu/index.php?id=307849

O tome ti ja pricam, tuga i jad.
Zato ti ne bih popio, ista bez Niksicko, pa da ga necu piti.
I kad stojim tesko me pratiti...
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Licno praktikujem pravilo , cija drzava - toga i pivo :dance: :dance: :dance:

Znaci , jelenizacija je pocela :dance: :drool:

Hurrrrrraaaaaaaaaa............. :lol: :lol: :lol:
Space Director
NLB Moderator

Post by Space Director »

Gugi wrote:Licno praktikujem pravilo , cija drzava - toga i pivo :dance: :dance: :dance:

Znaci , jelenizacija je pocela :dance: :drool:

Hurrrrrraaaaaaaaaa............. :lol: :lol: :lol:

Nisam o tome razmisljao na taj nacin, ali ima smisla.
:clap:
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Direktore, i iz ovog teksta što je postavio bandit4ever možeš se osvjedočiti da je jelen Nikšićki i Nikšićko Apatinsko, a sve zajedno NAŠE Belgijansko jer je Interbru (ako se ne varam) vlasnik obije pivare. Isto tako, pošto očigledno nijesi u pravu, dužan si po pivo izvinjenja (po slobodnom izboru) ljudima koje si uvrijedio sexom sa jelenom, jer smajli ne može da prikrije smisao.
ps probaj da popiješ jedno ladno NAŠE bajkersko pivo iz čaše, bez etikete, viđećeš da ima najbolji ukus.
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Jelena ....zena koje nema - Ivo Andric

Jelen....pivo koje obozavam- Gugi :lol:
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by fat boy »

pošto smo potpuno sjebali temu, ajmo iz početka: ide li ko na Zlatibor?
wrong rider
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by wrong rider »

e sad neću ko vas ... :violin: :lol:
Space Director
NLB Moderator

Post by Space Director »

fat boy wrote:Direktore, i iz ovog teksta što je postavio bandit4ever možeš se osvjedočiti da je jelen Nikšićki i Nikšićko Apatinsko, a sve zajedno NAŠE Belgijansko jer je Interbru (ako se ne varam) vlasnik obije pivare. Isto tako, pošto očigledno nijesi u pravu, dužan si po pivo izvinjenja (po slobodnom izboru) ljudima koje si uvrijedio sexom sa jelenom, jer smajli ne može da prikrije smisao.
ps probaj da popiješ jedno ladno NAŠE bajkersko pivo iz čaše, bez etikete, viđećeš da ima najbolji ukus.

Ja mislim da sam itekako u pravu, iz sledeceg razloga: ko god bio vlasnik i koje god pivo se proizvodilo, punilo i tocilo u Niksickoj pivari, ja biram Niksicko pivo. Isto tako, siguran sam da ima boljih piva od njega, ali ja uvijek narucim i dalje Niksicko. Zasto? Zato sto mi je to jedinstveni brend drzave u kojoj zivim, prepoznatljiv do te mjere, da mi se cini da kad sam bio dijete mislio sam da je pivo u stvari, samo Niksicko pivo, da ne postoji vise vrsta, vec samo to pivo - Niksicko.
Neka vrsta patriotizma. Iz istoga razloga kupujem Gorsku vodu a ne VODA VODA, Srnu a ne Dukat, Goranovic a ne Gavrilovic, itd.
Ok, ima smisla pricati o tome, koliko je ono sto dobijemo, kad narucimo Niksicko, ustvari Niksicko, i jeli Goranovic ustvari napravio čajnu kobasicu od holandske tovljene govedi ili je to neko fino i posteno šilježe iz Župe Nikšćke.
Sto se Jelena i smajlija tice, nije tu smajli da bilo sto prikrije, ja sam vam napisao iz zajebancije, ono sto pise, jeba vas Jelen i jelen (isto ko sto kazem Goranu ili Vladu: jebala te honda, ili Sasi: jeba te strom, itd.). Ja ono sto mislim, kazem otvoreno u oci i onda pricamo o tome, ne cutim ili pisem izmedju redova. E sad, nisam znao da ste vi bajkeri tako uvredljive prirode, pa vam se izvinjavam ovom prilikom ;)
wrong rider
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by wrong rider »

opušti se sve je zebancija ne vrijeđa se niko. samo dosta tečnosti utopli se i proće sigurno :lol:
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by fat boy »

Pošteno! I ja razmišljam na isti način, valjda mi je zato i zasmetala šala. Plaćam pivo ;)
Locked