Momci,
nisam znao gdje da stavim ovo pitanje pa admini neka premjeste temu gdje god bi ona trebala biti.
1. Primjetio sam da je juce bio udes u kom je ucestvovao motor (ucinilo mi se da je Fazer ali nisam siguran) i zuti Golf 2. Kako je prosao motociklista? Je li sve u redu s njim?
2. Kad ce kolege bajkeri poceti da nose opremu kao u svim normalnim zemljama? Juce sam vidio dvojicu momaka na Suzukiju koji su putovali CT-BD u majcicam kratkih rukava i zgrozio se.
Toliko za sad od mene?
???
- Luchka
- Grijač guma

- Vozim: BMW F650ST
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Re: ???
Skroz je ok mjesto za ova pitanja.
Dje se desio taj udes, nisam nista cuo?
A sto se tice nenosenja opreme, ovih dana je zaista prevruce, pa ja ipak radije biram da ne vozim motor, nego da se vozim bez opreme. Mada po gradu uopste ne vozim motor, a kad izadjem na otvoreni put, uvijek sam skoro full obucen... Valjda je to stvar izbora, meni licno smeta da vozim bez opreme, jer me produva i bude hladno, a da ne pricamo o ne daj boze padu...
Dje se desio taj udes, nisam nista cuo?
A sto se tice nenosenja opreme, ovih dana je zaista prevruce, pa ja ipak radije biram da ne vozim motor, nego da se vozim bez opreme. Mada po gradu uopste ne vozim motor, a kad izadjem na otvoreni put, uvijek sam skoro full obucen... Valjda je to stvar izbora, meni licno smeta da vozim bez opreme, jer me produva i bude hladno, a da ne pricamo o ne daj boze padu...
I kad stojim tesko me pratiti...
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Re: ???
Ja ne mogu sjesti na motor bez opreme,nekako se osjećam kao "puž golać"
Shodno tome sam i nakupovao opreme,od duge touring jakne sa podstavom za hladne dane do air mesh jakne za vruće dane. Naravno i sva ostala oprema je u skladu sa tim. Nema sjedanja na motor bez opreme,ne daj Bože da padneš u mjestu možeš fasovati slomljenu ključnu kost!
Shodno tome sam i nakupovao opreme,od duge touring jakne sa podstavom za hladne dane do air mesh jakne za vruće dane. Naravno i sva ostala oprema je u skladu sa tim. Nema sjedanja na motor bez opreme,ne daj Bože da padneš u mjestu možeš fasovati slomljenu ključnu kost!
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija