Boga mi,sunca mi,što se tiče zajebancije-iako smo bili samo nas dvojica-nije je falilo !!
Naravno da bih volio ponoviti izlet na Grobnik u većem broju,daj Bože pa dogodine da se svi uputimo tamo !
A do tada,da se pripremimo,kako sa motorima tako i sa opremom jer ko zna,možda kad dođemo tamo ne bude debelih Njemaca !
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Nista onda, cizme imamo, taj broj ostaje konstantan kao i kacige
Da se saberemo na gomilu, podijelimo i dobijemo prosjecnu velicinu kombinezona, pa da svi smrsamo ili udebljamo do toga prosjeka
I onda... deri...! )
Svaka chast momci...odlican poduhvat....samo sto ja sa mojim motorom tamo nemam sto okretat...mogu kao publika... ))) a josh jedno pitanje...kako je prosao nas drug Bozo,s obzirom da mu je motor poprilicno crash... ????
Ukoliko ste kupili novi,101.broj Moto Pulsa vidjećete da ima text sa izvještajem sa 35.motohappeninga. E pa na dnu 116.strane,gdje imaju fotke Trening-Amater,treći sa lijeva je niko drugi do naš kolega Bu2rider!!
Kakva je zima krenila,dugo ćemo mi gledati ove snimke i prisjećati se kako je bilo vruće tih dana dok smo peglali "Grobničku ljepoticu" !!
Da,da,to su bili dani "ponosa i slave"
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
mislim sta reci....metodom slucajnog odabira odabrase bas mene i bas im ahvala na tome..ovaj broj moto pulsa cu sacuvati da se hvalim dijeci mozda i unucima...no tada ce se vec lecet po crnoj gori a i sire
Last edited by bu2rider on 16 Sep 2009 15:58, edited 1 time in total.