prva polica : kilo bifteka, kilo njeguske kobaje, kutija od kilo feta sira ,i kecap, majonez, tomy mix kecap majonez, tartar sos, i margarin i tegla domaceg dzema
druga polica; od juce serpa kuvana glava , po kile narezanog trapista , i tri srna punomasna jogurta
treca polica; narezana prsuta dva kila, staklena casa sa skoro kilo salame sunke i kojekakvih suhomesnatih tvorevina, dvije pastete pored i iza tegla kisjelih krastavac
4 i zadnja polica; pak tortilja, gomile konzervi svakojakih cuda, 3 gotova pasulja cufte i sl djakonije carnex u limenke,
gledam vrata u vratima 40 jaja, opet majonez, senf i tube pelat kechapa i 4 litra 3,2 mlijeka i sad citam ovo shta je trendi u prvom postu i kontam jebote ja sam umro, nista zapalih da se pomirim sa cinjeciom eo deseti cigar i posle idem da ceram ovih 100 kila perfektne krvne slike na jedan od 6 trocasovnih treninga nedjeljno koje imam, da ubijem i svoj duh koji luta ovuda, medjutim medjutim kad ja tamo a ono, nemam tv kuci , kuku sve gopre do gorega, nemam fb, ne citam novine, nemam telefon nemam net doma, lele, dusa mi se nikad uspokojit nece , leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jel me primate u klub? makar tu spas da nadjem , donosim sipku i ono meso za meze?