A koja je ovo muka na narod...

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Re: A koja je ovo muka na narod...

Post by Gugi »

In_Utero wrote:
Qme, moze li na onu tvoju livadu?
Qmara, ono nije moja livada, ali bice jednog dana :lol:

A rostilj bi mogao vala, samo ce izgleda morati cekati proljece...i obavezno ponijeti brusnice da se kuva caj...brusnica je antioksidant :lol:
Skuvamo caj ....i bachimo ga.....da nam ne izadje naaaaaka alergija.... :lol: :lol:

Pivo je bogato B vitaminom , i zdravije je popit' 2-3-4-5 jelanka , no jabuku izjesti ;) :mrgreen:

A u kombinaciji sa vratom , kremenadlom i crnim lukom , najbolja kombinacija i odbrana od A1H1N1D2RR1650cm3M4G6 virusa.... :ugeek:
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Re: A koja je ovo muka na narod...

Post by sparco »

otvaram ja sad frizider i vidim ,

prva polica : kilo bifteka, kilo njeguske kobaje, kutija od kilo feta sira ,i kecap, majonez, tomy mix kecap majonez, tartar sos, i margarin i tegla domaceg dzema
druga polica; od juce serpa kuvana glava , po kile narezanog trapista , i tri srna punomasna jogurta
treca polica; narezana prsuta dva kila, staklena casa sa skoro kilo salame sunke i kojekakvih suhomesnatih tvorevina, dvije pastete pored i iza tegla kisjelih krastavac
4 i zadnja polica; pak tortilja, gomile konzervi svakojakih cuda, 3 gotova pasulja cufte i sl djakonije carnex u limenke,
gledam vrata u vratima 40 jaja, opet majonez, senf i tube pelat kechapa i 4 litra 3,2 mlijeka i sad citam ovo shta je trendi u prvom postu i kontam jebote ja sam umro, nista zapalih da se pomirim sa cinjeciom eo deseti cigar i posle idem da ceram ovih 100 kila perfektne krvne slike na jedan od 6 trocasovnih treninga nedjeljno koje imam, da ubijem i svoj duh koji luta ovuda, medjutim medjutim kad ja tamo a ono, nemam tv kuci , kuku sve gopre do gorega, nemam fb, ne citam novine, nemam telefon nemam net doma, lele, dusa mi se nikad uspokojit nece , leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jel me primate u klub? makar tu spas da nadjem , donosim sipku i ono meso za meze?
risk,is what makes life worth living.
Post Reply