Kupujem maksi skuter

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
zaz112
Stoper
Stoper

Kupujem maksi skuter

Post by zaz112 »

Zainteresovan sam za kupovinu maksi skutera. U obzir dolaze beverli, atlantik, majesty, scarabeo...i slicni skteri, nisam se jos odlucio za model, proizvodjaca, zavisi sta najpovoljnije dobijem i svidi mi se, pozeljno je da ima dodatni kofer, kubikaza 150-500cc...
Ponudite to sto imate, ovdje ili na mail.
stoeura {et} yahoo . com

zanima me sledece:
model
boja
dodatni kofer
kubikaza/motor
godina proizvodnje
cijena
kilometraza
koji ste vi vlasnik po redu
kupljen kod nas / uvezen
servisi (sta je radjeno i kad)
jeli padano sa njega / u kakvom su stanju plastike
ima li nedostataka / potrebnih ulaganja
registracija, do kad je registrovan
grad / gdje se nalazi skuter
foto ako imate

predlog za morederatore: mozda bi mogli da stavite jednu temu sticky sa ovakvim oglasima, za skutere, motore, krosere...posebno, da bi bilo preglednije i lakse za pronaci potencijalnim kupcima...
zaz112
Stoper
Stoper

Re: Kupujem maksi skuter

Post by zaz112 »

OK.
Hvala na savjetu/info, nisam vidio to pravilo...odmah sam se registrovao.

X9 i X8 mi se ne svidjaju izgledom...tako da su zadnje opcije ti skuteri, iako znam da su udubni...
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Post by Slowhand »

Pozdrav zaz

Imaš jedan fin Malaguti Password 250
Od kada je oglas stavljen moguce da se cijena promijenila, karakteristike, kilometraža i slike su ti na:

http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =22&t=1505" onclick="window.open(this.href);return false;

Pozdrav

Marko
A gdje ide ovaj put.......
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Mislim da nas clan Kojot prodaje svog Malaguti 500gt - SpiderMAX
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
zaz112
Stoper
Stoper

Post by zaz112 »

Hvala svima na info.
Ne cudite se ako vam ne odgovorim odmah na PM, sacekacu par dana dana da dobijem ponude...pa koji oglas mi se ucini zanimljivim kontaktiracu.
Svakako meni nije trka da kupim skuter odmah, znaci mozda ga uzmem za 7 dana ako mi se nesto svidi i bude povoljno, a mozda za par mjeseci, jer svakako sad nije sezona...

jos da dodam, hvala vam svima kad mi javite da neko prodaje skuter...ali bilo bi mi od koristi i ako dodate jos neku od informacija koje sam naveo, ili javite vlasniku skutera da mi odgovori detaljnije.
areout
Grijač guma
Grijač guma

Post by areout »

pogledaj opet oglas za X9 :) mozda ti se ne svidja izgledom ali ce ti se cijenom sigurno svidjeti jer povoljnije sigurno nista neces naci :) pa kasnije kompenzuj za neki koji ti se svidja izgledom :)
zaz112
Stoper
Stoper

Post by zaz112 »

mislim da je ta cijena x9 realna...nije visoka ni niska...godiste mu obara cijenu.
drug moj je ljetos prodao beverli 250 2007g, registrovan godinu dana za 2700e...motor mladji 3g, i kao nov je bio...
ali tad ja nisam imao pare...

sad vidjeh da je cijena 1900e...cijena je OK ako je skuter dobar...razmislicu...ako mi ne iskrsne nesto povoljno/novije, mozda i pogledam X9...
areout
Grijač guma
Grijač guma

Post by areout »

prodao sam ja za 3100 BMW M3 E36 registrovan godinu kad mi je bila frka za pare tako da to nista ne znaci :)
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

zaz112 wrote: drug moj je ljetos prodao beverli 250 2007g, registrovan godinu dana za 2700e...motor mladji 3g, i kao nov je bio...
ali tad ja nisam imao pare...
To su neki pojedinacni i vrlo rijetki primjeri----

zaz112 wrote:mislim da je ta cijena x9 realna...nije visoka ni niska...godiste mu obara cijenu.

sad vidjeh da je cijena 1900e...cijena je OK ako je skuter dobar...razmislicu...ako mi ne iskrsne nesto povoljno/novije, mozda i pogledam X9...
Trenutno najbolja cijena maxi skutera u drzavi ...pogledaj CDM (jjer si i tamo prisutan ponekad) tendeer oglase i ostale forume.....
zaz112
Stoper
Stoper

Post by zaz112 »

danas sam pricao sa Batkom(majstorom u PG, ako ima neko da ga ne zna) rece mi da je lik prodao za 2000e beverli 250ie nedavno, i to neko novije godiste...kymco od 500cc za 2500...itd.
sustina price je, onaj ko ne vozi/koristi (ili rijetko koristi) motor ili onaj kome je frka za pare moze prodati "ispod cijene" motor...
ko ima para i vremena da ceka obicno ne prodaje tako...
ovaj X9 je povoljan, nema price...evo ti si uzeo varadero relativno povoljno :) da te dobro sluzi! i puno km da prevezes sa njim!
Locked