djodja wrote: Zasto BMW ne moze da napravi nesto sto ce ovako dobro izgledati
jer BMW napravi motor koji neće ić od kuće do servisera i nazad, nego po svijetu se vozat
zaebanciju na stranu, ova Multistrada izgleda bolesno dobro. Živio Youtube i
Vlado, info o Multistradi: kolika je u odnosu na obični GS? i naravno bješe li cijena izložena
Sto se tice informacija o Multistradi.....posto nisu davali da se penje na nju, onako na oko izlgedala je malcice manja od GS. Cijena takodje nije bila izlozena, osim spiska dodatne opreme, koji je bogami podugacak.....
Nesto su svi bili tajanstveni na sajmu sto se tice cijena motora. Ne znam jeli u pitanju recesija pa je svakoga strah da izadje sa novim cijenama ili sta.....
ali evo sta kazu Svabe, a mislim da su nam oni najmjerodavniji
Modell Verkaufspreis*(inkl. MwSt.)
Multistrada 1200 ABS 14990 €
Multistrada 1200 S Sport ABS 17990 €
Multistrada 1200 S Touring ABS 17990 €
zašto li nisam ni sumnjao da Ducati drži cijenu papreno kao i vazda...
a jbg, sačekaćemo prve utiske ljudi koji ga potrguju pa tek onda eventualno planirat kakve obnove i prinove toga tipa... stvarno mi je žestoko zapala za oko, sa ovom full opremom
djodja wrote: Zasto BMW ne moze da napravi nesto sto ce ovako dobro izgledati
jer BMW napravi motor koji neće ić od kuće do servisera i nazad, nego po svijetu se vozat
Upravo zbog toga i pitah. Masu mi se svidja, ali da ima onaj propeler umjesto Dukati onda bi mi se uber svidjala Motor koji dobro izgleda kao Dukati, a kvalitetan kao BMW, makes you think, naughty, naughty thoughts
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
a sto ste zapeli za ducati...mislim da je za sve osim mozda nekog of roada VFR mnogo mnogo bolji. Nije ekskluziva kao multistrada, ali mislim da ce vlasniku priustiti mnogo mogo mnogo mnoooogggggggggggooooooooooooooooooooooooo sretnijih , mirnijih i pouzdanijih kilometara
jagerbd wrote:a sto ste zapeli za ducati...mislim da je za sve osim mozda nekog of roada VFR mnogo mnogo bolji. Nije ekskluziva kao multistrada, ali mislim da ce vlasniku priustiti mnogo mogo mnogo mnoooogggggggggggooooooooooooooooooooooooo sretnijih , mirnijih i pouzdanijih kilometara
ako su VFR-ku napravili da bude neuništiva kao prethodni model, onda nema priče da će bit mnoooooooooooooogo pouzdaniji motor od Dukca, ali sama pojava Italijana nas je zaintrigirala... premoćno bar meni izgleda, odatle ovolika zainteresovanost
jagerbd wrote:a sto ste zapeli za ducati...mislim da je za sve osim mozda nekog of roada VFR mnogo mnogo bolji. Nije ekskluziva kao multistrada, ali mislim da ce vlasniku priustiti mnogo mogo mnogo mnoooogggggggggggooooooooooooooooooooooooo sretnijih , mirnijih i pouzdanijih kilometara
ako su VFR-ku napravili da bude neuništiva kao prethodni model, onda nema priče da će bit mnoooooooooooooogo pouzdaniji motor od Dukca, ali sama pojava Italijana nas je zaintrigirala... premoćno bar meni izgleda, odatle ovolika zainteresovanost
dobro izgleda, ali me njen spic....
nekako asocira na napaljenog italijanskog sokolica. Sigurno su to imali na umu....soko = brzina, okretnost, vjetar itd....ali samo da su malo ljepse te prednje usise oblikovali
a moram i dodati da mi se nimalo ne svidja ovaj novi trend na svim motorima da opet ubacuju migavce u retrovizore, tja stitnike ruke kao na ducatiju
Ja sam vozio jednu hondu VFR 800 od jednog druga iz Rusije koji je dosao iz Moskve do Budve. Nazad u Moskvu vozio ga je na prikolici posto mu je riknula neka elektronika iz cista mira nakon 22 000 km nije bilo servisa u krugu 500 km koji je mogao da ga popravi. poslije godinu dosao je jedan drug iz Barija sa istim VFR 800 dok smo se vozili starim kotorskim putem do Cetinja riknula je i njemu elektronika na 24 000 km vratio se u Bari tako sto ga je Wulfy odslepao na trajekt poslije mu je u zvanicnom Hondinom servisu stajao motor 2 mjeseca dok mu nisu odklonili kvar, e da i ovaj drug iz Moskve cekao je na motor oko pola godine da ga poprave jer su mu svasta nesto izmjenjali dok nisu nasli pravi kvar!
Ovu pricu ce vam potvrdit i Wulfy posto oboicu poznaje i on....
Ako Bog da zdravlja, mogo bi je i provozat ovo ljeto pa javim dojmove. Al vec sad znam da ce se nenormalno vozit.
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.