Galiot wrote:Mislim da je Bu2rider negde gledao i spominjao da treba oko 5-7 miliona € da bi se tako nešto napravilo kod nas,možda se i varam ali sigurno je da nije jeftino. Naravno da bi mi volili imatu stazu u CG,sklonili bi se ljubitelji brze vožnje sa ceste (donekle) ali mislim da je to teško ostvarivo. Jedino da vidimo,da se skupimo,da damo ko koliko može pa za nekoliko života možda ju i napravimoHighway_Curves wrote:Momci ima li uopste ideje da se napravi neka auto-moto staza, za utrke, testove ili obichno divljanje?
Vjerovatno bi skupo bilo sve odraditi, ali mislim da bi mnogi dolazili i autima i motorima, a popularnost ovih sportova bi porasla...cijeli jedan novi segment bi nastao od svega toga...mozda i neki domaci sampionati...
a mislim da bi bilo i isplativo..
Niksicki Ghost Rider
- OBIS
- Grijač guma

- Vozim: Ducati Puma patike
Re: Niksicki Ghost Rider
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
e pa neko ree ima ovaj srece, nema vise , nazalost, al dobro da nije ko stradao , zna li ko ocel se vrcat na cestu do sledece godine ? jer kolko ja znam onaj kombi u nk te je motorm izguran iz nk, je njegovo djelo ?
risk,is what makes life worth living.
-
veleGR
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsx-r 1000
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
onda su meni niksicani pogresno rekli, onaj te je udario je cuveni trkac iz nk sto se valjda po rusiji trkao i ko zna sta sve ne
risk,is what makes life worth living.
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
jeste, on je trkac, ali je covjek bio zaista profesionalni vozac i to koliko ja znam veoma uspjesan...i koliko j aimam informaciju nije on na snimku...
-
veleGR
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsx-r 1000