Reklame iz prvog posta ove teme http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =17&t=2481" onclick="window.open(this.href);return false; zainteresovale su Mythbusters-e i evo šta oni kažu
prvi dio
drugi dio
treći dio
BMW S 1000 RR završio kod razbijača mitova (Mythbusters)
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
BMW S 1000 RR završio kod razbijača mitova (Mythbusters)
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Re: BMW S 1000 RR završio kod razbijača mitova (Mythbusters)
BMW S1000RR zavrsio kod razbijaca mitova,a S1000RR iz Podgorice zavrsio kod BMW strucnjaka jer je iznenada crkao.
U petak je nasem drugu crkao novi S1000 koji je jos u garanciji.
Klipovi samo sto mu ne iskoce kad ga upali.Drobi i gasi se.Toliko o tom cudu.
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
ma kanta bre nego nece ljudi da priznaju ;p
risk,is what makes life worth living.
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Jes brate.Raspade se motor,a niti je padano,servisiran je na vrijeme,malo vozen,sve u top stanju i crce odjednom!bandit4ever wrote:O cijem BMW je rijec? C.Dj.?
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
ja sam cuo. nepouzdana informacija, da su radili nesto sami oko auspuha pokusavajuci da dobiju zvuk..i da je od tada motor pobrkan skroz...da se gasio i td....mozda ako je to istina moze biti uzrok

-
vickodu
- Grijač guma

- Vozim: 1190 adv
Madza wrote:BMW S1000RR zavrsio kod razbijaca mitova,a S1000RR iz Podgorice zavrsio kod BMW strucnjaka jer je iznenada crkao.
Nije ni prvi ni zadnji kojemu se to dogodilo Spominju se lose obrade bregaste i jos neke stvari vezane uz to a dobra vijest je da najcesce mjenjaju kompletnu masinu
-
velimlje
- Silovatelj krivina

Prvo , i ono vaznije , Wulfy odlican klip ... ovi Mythbustersi mi se bas svidaju ...

Mada , moglo se i predpostaviti kako su to izveli , izgledalo je super kad smo prvi put videli
, ali valjda niko nije pomislio da je istina ...
A drugo , da se slozim sa Vickodu , u pitanju je bregasta ... zao mi je tog coveka koji ima motor u pitanju , ali nadajmo se da ce to BMW da sredi ...
Nisam nesto preterano puno citao o tom motoru , jeste da je interesantan , ali nikad nije bio interesantan za mene . Znam da je i MCN-u na jednom od motora doslo do istog kvara ...
Samo su kratko to pomenuli , nisu pridavali velikog znacenja , neznam ...
A ako potrazite strane forume , naci cete jos misljenja o tome i desava se isti kvar , redko , al' se desava ...
medutim , ja sam nasao citat kojeg sam ubacio u moj potpis , bas mi se svida , on objasnjava mnogo toga ...
Mada , moglo se i predpostaviti kako su to izveli , izgledalo je super kad smo prvi put videli
A drugo , da se slozim sa Vickodu , u pitanju je bregasta ... zao mi je tog coveka koji ima motor u pitanju , ali nadajmo se da ce to BMW da sredi ...
Nisam nesto preterano puno citao o tom motoru , jeste da je interesantan , ali nikad nije bio interesantan za mene . Znam da je i MCN-u na jednom od motora doslo do istog kvara ...
Samo su kratko to pomenuli , nisu pridavali velikog znacenja , neznam ...
A ako potrazite strane forume , naci cete jos misljenja o tome i desava se isti kvar , redko , al' se desava ...
medutim , ja sam nasao citat kojeg sam ubacio u moj potpis , bas mi se svida , on objasnjava mnogo toga ...
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
mozda zbog cijene koja se placa kad se kupuje...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- OBIS
- Grijač guma

- Vozim: Ducati Puma patike
Sto se tice trika ostaje da je to trik, izveden na ovaj ili onaj nacin a ovi razbijaci mitova su samo objasnili kako se to radi, a sto se tice pucanja masine to je bas losa vijest...
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...