sto nas ceka

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Re: sto nas ceka

Post by mexiko »

Samo u nasoj zemlji ces naici na polcajca koji te provocira ne bi li ti prekrsio saobrajane propise da ti on uzme vozacku i napise prijavu. Toliko o mentalnom sklopu policajca koji od skole ima treci stepen eventualno cetvrti polozen nedje u pluzine ili rozaje. E takav kapacitet kad sjedne na motor sigurno ce napraviti belaj, pokusajuci da dokaze kakvom djilkosu kako je njegov novi motor brzi, a on bolji vozac.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Za te pare, mogli su implementirati kompletan informacioni sistem sa polijepim brojem kamera koje bi pokrivale kriticna mjesta.
Na taj nacin:
- smanjili bi opasnost od izazivanja jurnjave
- povecali bi efikasnost i broj
- smanjili bi troskove kroz duzi period (odrzavanje motora, gume, benzin, itd.)
I kad stojim tesko me pratiti...
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

Kao neiskusan vozač nije mi na kraj pameti da se ćeram sa bilo kim ali mislim da su razlozi kupovine ovih motora u RS više psihološke prirode nego stvar realnih potreba. Demonstracija sile i moći na ovaj način utiče na svijest velikog broja vozača. Jedan primjer je u brdo para uloženo u njemačku hajtek podmornicu koja je naj naj u svemu u svijetu. Realno, ona im nije potrebna ali šalje nedvosmislenu poruku "Ne se zajebaješ sa nama".

Nažalost nikada se neće moći u praksi RS verifikovati broj ljudi koje je ovaj strah spasio sigurne smrti tj. isplativost ove investicije će se uvjek dovoditi u pitanje.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Ja u potpunosti podrzavam ovu akciju.. uvek ce biti onih koji c eje dovoditi u pitanje, ispitivati njenu svrishodnost, potrebu da ima 100 motora itd... Mozda je ovo bio naicn da se na fini nacin obnovi ceo vozni park moto policije. Sto se tic eizbora motora, cisto sumnjam da ce ih koristiti da krstare po ceo dan putevima, a izbor je njihov. Najlakse je sad pametovati i reci, ja bih to drugacije.

Neki kazu da je sve to glupo i da nece imati efekta? Hoce sigurno, drugo je pitanje hoce li to biti efekat koji mi prizeljkujemo. Uostalom, nece motoriste tamo neki GSXR spreciti da divljaju, vec kazne, svest o bezbednoj voznji, malo edukacije, i jos mnogo, mnogo kazni. bez selektivnog kaznjavanja, samo kazne, oduzimanje vozackih i to je to...
Post Reply