Strani moto-klubovi u EX-YU

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Re: Strani moto-klubovi u EX-YU

Post by ice »

ako će popit s nama piće, pričat o ribama i o nekom ne daj bože organizovanom odlasku u dom za nezbrinutu đecu, il kakvu drugu pomoć... vazda su dobro došli, a bogme ako će se igrat namrštenih junaka neka odu na Zlaticu oko kampa slobodno ;)
pored ove naše zajebancije, dosta se zna o ovim likovima i o njihovim djelatnostima, a za njihove djelatnosti u naše krajeve zaisto mjesta nema. mala smo mi sredina za ovakve igrače i mislim skroz neinteresantna, a i ovo gore što je Mexico rekao stoji tako da... nemam opravdanu zabrinutost ;)
Laki 086
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........

Post by Laki 086 »

ice wrote:neka odu na Zlaticu oko kampa slobodno
e tamo bi se navozali . Oni iz kampa su poznati po tome što prvo probaju "mirnim putem" da riješe problem!
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
ZoranM
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom 650

Post by ZoranM »

Hogar wrote:
mexiko wrote:U stvari ono sto hocu da kazem vidi se lijepo na gornjem snimku. Sto su profesinoalni policajci, onaj ga napadne, a oni koriste silu tek toliko da ga savladju. Kod nas....za onih par minuta koliko traje video onaj celavi bi imao jedno 19 preloma, 30 podliva, i skoro citavu donju vilicu manje. Sto bi svakako iznenadilo skoro sve kriminalce sa zapada :lol: I normalno...dzaba bi ih tuzio :dance:

Ja ne znam nista o tome! A Zorana cemo za predsjednika podruznice HA cim je oforme kod nas :{
Mexiko nasmija me..A ziva ti je istina...I neka bi ga slomili... 8-)
I slazem se sa komentarima da bi ovdje tesko prosle udruge te vrste...Kazu da u BG a i svim vecim gradovima u okruzenju
ne moze covek ni na trotoaru cigare i dzidzibojke prodavat a da lokalnom gazdi ne placa reket...Nesto nisam bas siguran da je ovdje
tako..Mentalitet je ovdje drugaciji...A i 110 hiljada kom. naoruzanja pod dozvolom i bar jos toliko bez dozvole..Pa moze kome puc fikm , a... A ako misle da ovdje prodaju kakve praskove moze bit da su prikasnili i da bi mozda naljutili koga... :whistle:

Hogare djavoljane djavolji....
Putovati je dva put zivjeti...
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Praškove, kakve praškove ...

Ako budu znali kome da se obrate, odnosno ako bude nekih intersa, biće ih i ovdje, no HA ne posluju na taj način, te mislim da ih neće biti.

P.S. evo, u slučaju potrebe ja prvi dajem podršku Zoranu i poćiću zajedno sa njim na onu operaciju ako treba.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

eehaaa samo smo mi JUNACI a sve ostalo pi.ke i samo nasa policija je kadra da se obracuna sa kriminalcima a sve ostale su nesposobne. A puno jada pa i od nas :lol:
+1389+
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Ja bik za grdne pare radio i za vladu.
Hold your horses, man
Freeride
Post Reply