Da, prve slike su sa Grossglocknera, ona velika brana od 200 m visine je Maltatal (blizu Grossglocknera) itd...sve je u blizini i može se provozati za jedan dan. Slažem se - svaka naplata u bilo koji nacionalni park vrijedi. Ima šta da se vidi.
Izgleda mnogo dobro. Jaka mozes li mi reci koji je mjesec bio u pitanju. Mislim da sve prije kraja Juna ili pocetka Jula je prerano. U svakom slucaju VRLO interesantna destinacija za ovu sezonu
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
26.06 - 27.06 2010 prvi put
21.08 - 22.08 2010 drugi put
11.09 - 12.09 2010 treči put
Ako ti (ili bilo kome drugome) zatreba spavanje itd..u Ljubljani ima kod mene 2 kreveta slobodno a motori u garaži.Cijena za bajkere 0 eur
moj gsm 041/ 736 - 397
E- mail sks.jug@siol.net
jaka wrote:26.06 - 27.06 2010 prvi put
21.08 - 22.08 2010 drugi put
11.09 - 12.09 2010 treči put
Ako ti (ili bilo kome drugome) zatreba spavanje itd..u Ljubljani ima kod mene 2 kreveta slobodno a motori u garaži.Cijena za bajkere 0 eur
moj gsm 041/ 736 - 397
E- mail sks.jug@siol.net
Drugar to je zaista velikodusna ponuda Hvala, i naravno u koliko ti budes dolazio na nase krajeve obavezno se javi.
Takodje, uz malo srece mozda se vidimo ove sezone. Alpi izgledaju odlicno
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
đe god vala na Alpe da kreneš ne moš pogriješit, al ova destinacija je definitivno top
jaka majstore, prelijepe fotke i svaka čast na tolikim posjetama! ako te put nanese ovamo obavezno se javi!
A onda spustanje Via d`Umbrail prema Santa Mariji (bez dela saluto) u Svajcarskoj
ALPSKO BIJELO
cini mi se da sam cuo kako ovima cvokcu zubi
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima