Zabrana prolaza motorom kroz centar-grad!!!

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Locked
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Re: Zabrana prolaza motorom kroz centar-grad!!!

Post by Lavlje-Srce »

Ni jedan jedini put se Policija nije primakla trgu, chak i kad smo vozili protestni krug sreli smo usput par policajaca na motoru
drzali su glavu na drugu stranu od nas jer je i njih prosto sramota bilo u tom momentu...
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Potparol policije je izjavila da ce odgovoriti na zahtjeve protestanata onda kad se obrate policiji u zakonskoj formi.
I kad stojim tesko me pratiti...
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Space Director wrote:Potparol policije je izjavila da ce odgovoriti na zahtjeve protestanata onda kad se obrate policiji u zakonskoj formi.
Pa oni bi zakonski to je najpravilnije ali i najsmjesnije od svega.

To ide odprilike ovako:

Posaljemo zahtjev, cekamo da nam odgovore u roku do 15 dana, oni naravno odgovore zadnji dan i sto vise vremena odugovlace.
Znachi odgovore nam zasto je to tako, onda mi ulazemo zalbu i razloge zbog cega to treba da ukinu.
A oni onda opet imaju rok od 15 dana da odgovore (dakle prodje mjesec), i tako fino intelektualno i "zakonski pravilno" odugovlache
sve dok ne prodje sezona zar ne?
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
SteX
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 6225SMC '07

Post by SteX »

Space Director wrote:Potparol policije je izjavila da ce odgovoriti na zahtjeve protestanata onda kad se obrate policiji u zakonskoj formi.
pa zar nije poslat memo ili shta li vec zakonodavnim ustavama i policiji?
Never Regret anything you do, because in the end those are the things that make you who you are.
http://www.facebook.com/stexmne
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

N-i-k-O wrote:
Pa oni bi zakonski to je najpravilnije ali i najsmjesnije od svega.

To ide odprilike ovako:

Posaljemo zahtjev, cekamo da nam odgovore u roku do 15 dana, oni naravno odgovore zadnji dan i sto vise vremena odugovlace.
Znachi odgovore nam zasto je to tako, onda mi ulazemo zalbu i razloge zbog cega to treba da ukinu.
A oni onda opet imaju rok od 15 dana da odgovore (dakle prodje mjesec), i tako fino intelektualno i "zakonski pravilno" odugovlache
sve dok ne prodje sezona zar ne?
Niko,moram ti reci da pretjerujes brate. Ali bas,bas,pregonis.
14:23
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

Jel to znaci da ni policajci sa motorima i postari nece moci da se krecu tim ulicama
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

lijepo je bilo viđet 50tak motora danas u centru grada samo mi je žao što, ako je već moralo doć do protesta, nismo svi zajedno odlučili i doveli cijelu CG na protest. Ali, do takvog protesta ćemo doć jedino ukoliko nam stvarno ne izađu u susret sa logičnim odgovorima nadležni organi. Sledeće neđelje ćemo sve napore uprijet u to da popričamo sa ljudima koji su odgovorni za postavljanje znakova pa ukoliko to ne urodi plodom... idemo na krajnje rješenje pa ka vas normalni svijet - na ulice
Jager, pričah juče sa pandurom i veli "ja mogu jer sam službeno tu" našta sam se nasmijao i rekao da ne može, bar ne dok ne upali rotaciju... a za poštare smo davno ustanovili da su zaštićena vrsta, njihove glave su od tvrđeg materijala od naših glava, ni jedan pad im ne može ništa...
SteX
Grijač guma
Grijač guma

Post by SteX »

jagerbd wrote:Jel to znaci da ni policajci sa motorima i postari nece moci da se krecu tim ulicama

a e zelja ce nas bit, isto ko shto kasne na kafu nedje pa pale rotacije i po gasu da bi sjeli na kafu tako isto "nece" prolazit oni tuda. a sthta da ih mi zaustavimo i damo im opomenu... kako da ne
Never Regret anything you do, because in the end those are the things that make you who you are.
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

SteX wrote:
pa zar nije poslat memo ili shta li vec zakonodavnim ustavama i policiji?
nije najavljen skup bio, na to je mislio Space kad je prenio što je rekla portparol policije
SteX
Grijač guma
Grijač guma

Post by SteX »

a dobro... iduci put treba najavit, al nedje nedjelju dana u naprijed, stvarno sve klubove, sve zive sa motorima kakvim god, dok ima 2 tochka :D
da se skupi i da se lagano svaki motor zalijepi sa ovim papirom da se vidi o chemu se radi :D
Locked