Zvanicno obavjestenje vezano za protest sjutra u 12h na trgu

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Zvanicno obavjestenje vezano za protest sjutra u 12h na trgu

Post by Lavlje-Srce »

Ovako, javljeno mi je da javim zvanichno za sjutra u 12 opet na trg okupljanje!
Pozvani su (tacnije Crni je zvao sve svoje prijatelje sirom Crne Gore) i javljeno mi je da postavim topic ovdje i time
pozovem sve ljude dobre volje da se sjutra pridruze.

Ja se izvinjavam svima ovdje, znam da ste pokrenuli zakonski sve to kako treba i ja to podrzavam maksimalno jer sam prije svega chlan ove grupe ali eto...kad je vec krenulo bio bi red da i mi ispostujemo koliko mozemo svojim prisustvom,
ne moze nam vala gore bit od toga...

Pozdrav.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Re: Zvanicno obavjestenje vezano za protest sjutra u 12h na

Post by ice »

brate niko, da nisam pričao danas sa njima pa prosti jadi, ali rekao sam im da smo pokrenulu stvar pravno i da čekamo odgovor, ako ne mogu da sačekaju par dana da nam odgovore stvarno ne znam što da ti kažem...
meni prvom motor treba da bih radio, a tek ovi što žive u samom centru mogu mislit kako su pogođeni ovime. Molim te, ako si u prilici, popričaj sa njima i ponovi im da čekamo samo odgovor od nadležnih koji ako ne uslijedi, ili ako bude neka glupost, napravićemo sasvim legitiman i prijavljen skup mnogo veći od ovog danas što je bio
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

ice wrote:brate niko, da nisam pričao danas sa njima pa prosti jadi, ali rekao sam im da smo pokrenulu stvar pravno i da čekamo odgovor, ako ne mogu da sačekaju par dana da nam odgovore stvarno ne znam što da ti kažem...
meni prvom motor treba da bih radio, a tek ovi što žive u samom centru mogu mislit kako su pogođeni ovime. Molim te, ako si u prilici, popričaj sa njima i ponovi im da čekamo samo odgovor od nadležnih koji ako ne uslijedi, ili ako bude neka glupost, napravićemo sasvim legitiman i prijavljen skup mnogo veći od ovog danas što je bio
Ko mene slusa moj Ivane, pola njih ni ne poznajem kako treba!
Zvali su Madzu sva ova ekipa (Crni i svi ostali koji su bili danas) da javimo za sjutra u 12 na isto mjesto.
Madza nije bio u mogucnosti jer je trenutno van grada pa je mene zapalo da otvorim topic i obavijestim ljude koji oce kad ce sjutra bit organizovano.
Prenijeto mi je da je Crni zvao sve svoje prijatelje iz Crne Gore i sa primorja, ochekuje se masu dolazaka iz svih gradova Crne Gore sjutra na trg.
To ti je sve sto ja znam brate vjeruj mi...

Ja sam objavio da budete upoznati zvanichno kako stoje stvari pa vi vidjite a ja mislim ipak da treba da se pridruzimo
pored svega toga sto ti pricas da bi ubrzali postupak svega.
Svjesan sam ja svega toga sto ti pricas i da je to idealno, gospodski i mozda najuchinkovitije od sve ove buke ali
krenulo je to danas i lanchana reakcija se pokrenula zato velim dosli-ne dosli svi mi odavde sjutra, isto nam je.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Nik15
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamahu XT660X

Post by Nik15 »

i ja se bojim, da ako se ovo sad pauzira, da ce se tesko pokrenuti kasnije tj za 5-6dana, kao sto smo imali slucaj za protest vezan za porez na luksuz -koji svima smeta, a svi cutimo vise od godinu dana...
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Ljudi bruka ce sjutra da bude, bice nenormalno mnogo motociklista, telefon ne prestaje da mi zvoni!
Dajte da svi budemo jedno sjutra i pokazemo da nesto znachimo u ovom gradu.

Vidimo se sjutra u 12:00h!
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Jeste li culi PR uprave policije? Samo je rekla da nijedan skup nije zvanicno prijavljen, i kad dobiju zahtjev, zvanican, onda ce DA VIDE KAKO CE POSTUPIT. Mislim da je rekla vise nego dovoljno. I ovako je sjutra nedjelja i nijedna institucja ne radi. Kako neko rece ne trcite pred rudu, da sami sebi u drob ne skocite
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

mexiko wrote:Jeste li culi PR uprave policije? Samo je rekla da nijedan skup nije zvanicno prijavljen, i kad dobiju zahtjev, zvanican, onda ce DA VIDE KAKO CE POSTUPIT. Mislim da je rekla vise nego dovoljno. I ovako je sjutra nedjelja i nijedna institucja ne radi. Kako neko rece ne trcite pred rudu, da sami sebi u drob ne skocite
Naravno da smo culi ali kao sto rekoh, vec je lava pokrenuta i to je to, isto nam je - dosli sjutra ili ne dosli,
zato je najbolje da se pridruzimo no da sjedimo doma ka` supci (pardon).
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Drug moj, ja ostajem doma sjutra ka šupak jer ništa od ovoga zvanično nikome nije prijavljeno. Praviš protest koji je pokrenut protiv koga? Đe ima na nekom papiru to? Kome se neko obratio zbog čega se pravi protest? novinarima?
brale, sjutra će "remećenje javnog reda i mira" bit sasvim dovoljan razlog da pošalju 5 džipova interventne i da nam nikad više niko ne izađe u susret kad budemo nešto tražili. imate dovoljno godina pa radite uostalom što god oćete, samo mislim da je malo pogrešan pristup
ponavljam, nisam protiv protesta, ali jesam protiv ovakvog načina protesta
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

ice wrote:Drug moj, ja ostajem doma sjutra ka šupak jer ništa od ovoga zvanično nikome nije prijavljeno. Praviš protest koji je pokrenut protiv koga? Đe ima na nekom papiru to? Kome se neko obratio zbog čega se pravi protest? novinarima?
brale, sjutra će "remećenje javnog reda i mira" bit sasvim dovoljan razlog da pošalju 5 džipova interventne i da nam nikad više niko ne izađe u susret kad budemo nešto tražili. imate dovoljno godina pa radite uostalom što god oćete, samo mislim da je malo pogrešan pristup
ponavljam, nisam protiv protesta, ali jesam protiv ovakvog načina protesta
A dje mene nadje ovo da mi pricas ja ne znam. Bogomi ka da sam ja presjednik pa naredjujem dje cemo i sto cemo
i ka da imam moc sad magicnim stapicom sve ovo da zaustavim pa si se nasao uvrijedjen zbog svega ovoga.
Molim te ako TI imas tu moc a mislim da vise motociklista poznajes nego ja, ako mozes ikako zaustavi ovo pa da sjedimo svi onda doma i chekamo dok bude trebalo.
Ja dijelim sve ovo sa tobom kako ti razmisljas i potpuno si u pravu jer se ovako pravilno stvari rjesavaju.
To je najcivilizovaniji nacin ali isto tako ja jednostavno ne mogu to da gledam iz kuce kad su svi napolje i to tvoje sjedjenje kuci sjutra kad cemo svi mi da izadjemo "razumijem" ali ne "podrzavam" zbog svih nas koji cemo bit na protestu pa sto god da je u pitanju jer bih ja isti svu familiju doma ostavio zbog vas odje i nebih ni pitao za razlog, dovoljno je samo da mi javite dje da dodjem.

Bez ljutnje ti si brat moj.
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

N-i-k-O wrote:
mexiko wrote:Jeste li culi PR uprave policije? Samo je rekla da nijedan skup nije zvanicno prijavljen, i kad dobiju zahtjev, zvanican, onda ce DA VIDE KAKO CE POSTUPIT. Mislim da je rekla vise nego dovoljno. I ovako je sjutra nedjelja i nijedna institucja ne radi. Kako neko rece ne trcite pred rudu, da sami sebi u drob ne skocite
Naravno da smo culi ali kao sto rekoh, vec je lava pokrenuta i to je to, isto nam je - dosli sjutra ili ne dosli,
zato je najbolje da se pridruzimo no da sjedimo doma ka` supci (pardon).
Prijatelju, nema potrebe za tako iskljucivim stavom. Samo ako malo obratis paznju vidjeces da su ucesnici danasnjeg skupa tri puta prekrsili zakon: jedan broj ucesnika je vozilo bez kacige na glavi, prosli su dijelom puta gdje je zabranjeo kretanje motora (prekrsen zakon o bezbjedosti saobracaj)i odrzali su protesni skup koji nije dobio odobrenje (jer nije podnijet ni zahtjev) za odrzavanje protesnog skupa (prekrsen zakon o javnom redu i miru). Iskreno da ti kazem, ne bih se zacudio da svima koji su danas bili stigne u skorije vrijeme poziv za sud, sto je vrlo realno. Krsenjem zakona ne mozes ostvariti ni jedan vid prava. Jedino sto mozes je da naneses nenadoknadivu stetu ljudima koji pokusavaju redovnim putem da dodju do mogucnosti da se odluka o postavljanju ovih znakova povuce. Sto je brzo to je i kuso, stara narodna krilatica. Ja ipak smatram da su ovi ljudi koji su clanovi NLB, mnogo ozbiljniji od onih koji su danas bili na trgu i da dobro znaju da ako onaj ko je donio ovu odluku o tim famoznim znakovima, nadje i jedna argument koji moze da vas pokaze u losem svijetlu, iskoristi ga najbolje sto moze, a mogu i tekako dobro.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Post Reply