Isto tako ne podrzimo li "ove" 100-tinu koliko ih ima bez NLB-a, fakticki pravimo "klanove" medju nama u istom gradumexiko wrote:Prijatelju, nema potrebe za tako iskljucivim stavom. Samo ako malo obratis paznju vidjeces da su ucesnici danasnjeg skupa tri puta prekrsili zakon: jedan broj ucesnika je vozilo bez kacige na glavi, prosli su dijelom puta gdje je zabranjeo kretanje motora (prekrsen zakon o bezbjedosti saobracaj)i odrzali su protesni skup koji nije dobio odobrenje (jer nije podnijet ni zahtjev) za odrzavanje protesnog skupa (prekrsen zakon o javnom redu i miru). Iskreno da ti kazem, ne bih se zacudio da svima koji su danas bili stigne u skorije vrijeme poziv za sud, sto je vrlo realno. Krsenjem zakona ne mozes ostvariti ni jedan vid prava. Jedino sto mozes je da naneses nenadoknadivu stetu ljudima koji pokusavaju redovnim putem da dodju do mogucnosti da se odluka o postavljanju ovih znakova povuce. Sto je brzo to je i kuso, stara narodna krilatica. Ja ipak smatram da su ovi ljudi koji su clanovi NLB, mnogo ozbiljniji od onih koji su danas bili na trgu i da dobro znaju da ako onaj ko je donio ovu odluku o tim famoznim znakovima, nadje i jedna argument koji moze da vas pokaze u losem svijetlu, iskoristi ga najbolje sto moze, a mogu i tekako dobro.N-i-k-O wrote:Naravno da smo culi ali kao sto rekoh, vec je lava pokrenuta i to je to, isto nam je - dosli sjutra ili ne dosli,mexiko wrote:Jeste li culi PR uprave policije? Samo je rekla da nijedan skup nije zvanicno prijavljen, i kad dobiju zahtjev, zvanican, onda ce DA VIDE KAKO CE POSTUPIT. Mislim da je rekla vise nego dovoljno. I ovako je sjutra nedjelja i nijedna institucja ne radi. Kako neko rece ne trcite pred rudu, da sami sebi u drob ne skocite
zato je najbolje da se pridruzimo no da sjedimo doma ka` supci (pardon).
a ti isti zakoni koji se donose zbog "njih" ili "nas" za sve je na kraju isti samo sto se na kraju mi necemo moc ochima vidjet medjusobno po gradu. Morate i o tome mislit...Tako da u svakom sluchaju ne gine nam mach sa dvije ostrice samo je pitanje koje cemo na kraju posledice imat. Da li posledice izmedju nas samih koji cemo se podijelit u raznorazne "grupe" po gradu u slucaju da ne podrzimo jedni druge ili da budemo jedno pa da svi budemo isti pa kakav god ishod na kraju bio.